Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Představte se...

Představte se...

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 20.7.2007 19:17:46
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jo mě Klenotka mi udělala něco podobného
Tebe neznám kdo ty jsi jsi?

Nebo něco na ten způsob já vyjukaný s tolika lidí chvíli mi trvalo než jsem pochopil co po mě vůbec chce a pak už to byla jenom sranda. :D

Když už jsem tu něco napsal tak se představím. Jmenuji se Honza(LAZYjohn nebo LAZY nebo John) bydlím ve Frýdku-MÍSTKU(mimochodem víte co je krásného na Frýdku nevíte? No přece pohled na Místek) je mi 16 let.
Jinak navštěvuji Ostravskou Střední školu Oděvní služeb a podnikání-obor Fotograf(po prázdninách se chystám do 2. ročníku)
Co čtu: převážně literatura faktu,Dexter,Profesionální válečník,Harry Potter,Armádní technický magazín,Extra PC,Computer,Svět...
Moje záliby:Psaní na SGA fóru,samozřejmě fotografování,2.světová válka a válčení vůbec,zbraně prostě vše co se točí kolem armády,velice rád čtu,3D akční hry hlavně teda Call of Duty-United Offensive Multiplayer,PC a x dalších.
Moje oblíbené seriály a filmy jsou Stargate SG-1,Stargate Atlantis,Dr.House,Četnické humoresky,Dexter,Band of brothers,Over there,Osvobození,Zachraňte vojína Ryana a mnoho dalších.
Naposledy upravil LAZYjohn dne 28.11.2007 21:37:27, celkově upraveno 4
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 20.7.2007 19:55:44
Shadow_Slayer Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

2Klenotka: Jo tak to promin, snad jsem to timto trochu napravil, priste uz se polepsim :wink:

Příspěvek 25.7.2007 19:41:01
Kate Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak já teda taky.

Jmenuju se Katka, ale většina lidí mi říká Kate (šok, co? :lol: ), nedávno mi bylo sedmnáct, bydlím v Petřvaldě, což je kousíček od Ostravy. Prozatím chodím na gympl, co pak, to se vystříbří!

Ze seriálů ulítávám jednoznačně na Stargate (kdo ne, že jo!!! a z toho se mi nejvíc líbí Daniel), Buffy the Vampire Slayer, Andromeda a Charmed...

Další záliby: deset let hraju na klavír, kratší čas na kytaru a taky to podle toho vypadá =O)), snažím se do své hlavy dostat nějaké jazyky (anglina a němina jdou, prozatím dál prožívám španělštinu a ruštinu, chvilku jsem dělala chorvatštinu a ta je z bokovek jednoznačně nejlepší!!!)

Co se týče seriálových zálib, vedou foto-story a videa!

No prostě jsem obyčejná praštěná holka, no!!!
Obrázek

Pokud byste poznali, že světlo svíčky je oheň, jídlo by bylo už dávno vařené.

Follow your heart and never look back. You do that and sometimes life surprises you!

Příspěvek 25.7.2007 20:21:27
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jo já taky něco osobě řeknu.

Jmenují se Radim Šebesta je mi 17 let a chodím do školy Karla Pokorného.A na praxi jezdím přes Svinov Mosty až na Školní Statek.Někdy chytnu záchvat zuřivosti když mi někdo nadává nebo mě někdo pomlouvá na takové věci jsem vždycky haklivý.Hlavně
můj Bracha ten domě rype od té doby co se narodil.A někdy se i dokonce zblázním
a to radši nechtějte slyšet dál.Dívám se na Hvězdnou bránu,Star trek,Star Wars.Moje
koníčky jsou MicroHeroes,Počítače,vypalování hudebních CD.Moje nejoblíbenější Hudby jsou Filharmonie a Synfonie,SoundTracky.

To je všechno dál už nevím co bych o sobě řekl. :)
Obrázek

Příspěvek 27.7.2007 11:05:35
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to abych se už taky představila. :)

Jmenuju se Gábina,je mi 16 let a bydlím v Berouně,je to kousek od Prahy.Od září budu chodit druhým rokem na střední školu cestovního ruchu.Filmy můžu téměř jakéhokoliv žánru,nejvíc mám ale nejraději fantasy,scifi ( u seriálů je to podobné,teda až na to,že nesleduju telenovely) a občas nějakou tu oddechovou komedii.Mé další záliby krom Stargate jsou třeba čtení,jízdy na koni,bicí (bohužel jsem mohla hrát jen chvíli,kvůli financím),angličtina a focení.

Příspěvek 08.8.2007 17:20:05
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jako nováček na tomto fóru se vám taky představím:

Jmenuji se Anijsha Valdera, je mi čerstvých 21 let a jsem z Olomouce, studuju archeologii na Slezské univerzitě v Opavě. Mé zájmy by se daly obecně rozdělit na sci-fi, historii, irské tance a krasobruslení. Co se týče sci-fi tak nejraději mám Star Wars, které mě ke sci-fi dovedly, pak samozřejmě Stargate a nepohrdnu ani Star Trekem ani Babylonem 5. Ze sci-fi a fantasy literatury (jinou ani moc nečtu) mám ráda Star Wars Expanded Universe, kde je mou nej knihou Mezigalaktická výprava, která ze mě udělala nadšenou fanynku Chissů a velkoadmirála Thrawna, Rubínovou dynastii od Catherine Asaro, Dunu, Pána prstenů, Hobita, atd. atd.
Ráda píšu povídky, ale většinou je nedopíšu. :roll: Nedávno jsem s kamarádkou začaly psát SG povídky, už máme jednu na kontě a píšeme další. Až se dokopu tak jsem jednu hodím. Jinak nějaký ten pátek jezdím na cony, cca tři roky. Konec hlášení.
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 17.11.2007 09:45:15
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Ja sice nie som novacik na tomto fore, ale predstavim sa aj tak... :)

Moje meno je Lukáš Kaščák (bratia česi nech to čítajú ako Kašťák). Mám necelých 23 rokov. Som zo Stropkova (východné Slovensko, vyrábali sa tu telefóny - TESLA), študoval som Archivistiku a PVH na FiF UK v Bratislave, teraz študujem teológiu v Košiciach. Mám rád históriu, PC, hudbu (Nech žije Rachmaninov), knihy a veľa iných vecí. Z Fantasy mám rád Tolkiena a Feista. Neznášam Narniu. Vyrastal som na Star Treku, ktorý ma už nejako prešiel (nech mi to trekkies odpustia) a milujem StarGate, hlavne Atlantis, lebo SG1 išla od polovice osmej serie dole vodou (subjektivny nazor, nekamenujte ma prosim). často píšem poviedky a príbehy, vačšinou rozsahovo dlhšie (vid. Ascanis :) ), a aj keď ich občas na nejake dva tri mesiace preruším, tak stále sa k nim vraciam a dokončujem ich.

Na CONy zásadne nechodím (majú síce výhody, to nepopieram, ale nemám rád veľa ľudí pokope, ak sa jedná o nejakú debatu... )

Příspěvek 18.11.2007 21:44:59
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No, tak jsem zhruba po roce došla k názoru, že by bylo zahodno představit se. Jmenuju se Jana, mám 18 let a bydlím v Heřmanovicích (taková díra kousek od Jeseníku). Poslední rok studuju sociální péči na pajdáku v Krnově. Co se zájmů týče, je asi zbytečné psát, že mám ráda sci-fi a SG :lol: Taky ráda čtu (hlavně fantasy), fotím, kreslím a jsem filmový maniak :)
Na cony jezdím (teda byla jsem na letošním ff a ffs), ale jsem neuvěřitelně plachá osoba, tak jsem si to zatím neužila úplně na 100%.
Jinak sse omlouvám za svůj pravopis, vím, že je to děs.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 18.11.2007 22:09:21
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Takhle to vipadá kdyš je na tom človjek vopravdu špatně z pravopysem. Nikoli tvůj příspěvek bez jediné chybky. :wink:
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 19.11.2007 14:24:45
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já myslela tak obecně.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 19.11.2007 14:44:44
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hm... představit se by nemuselo být na škodu, že? Zatím jsem kolem tohoto topicu jen tak proklouzávala a vyhýbala se mu, ale jak tak vidím ty odvážlivce, co tu s námi jsou už nějaký ten pátek, jak napravují resty, tak bych mohla udělat totéž... takže...
Moje občanské jméno vám neřeknu celé, ale zmíním se o tom, že se jmenuju Petra, ale to stejně nikoho nezajímá. Zatím je mi 20, ale jen do téhle neděle :lol: . Studuju v Opavě obor Středověká archeologie. Jinak ze zájmů... zbožňuju filmy, prakticky jakékoli, když ovšem nepostrádají jakous takous kvalitu, v tomhle jsem náročná, samozřejmě sci-fi, fantazy, anime, no a Stargate (momentálně přednostně Atlantis :love: )... jinak zbožňuju hudbu (hlavně metal), tanec, knihy (ať už četba, nebo psaní vlastních povídek, případně fanfiction) a kosti (však víte, to, co po vás zůstane, až se tkáň vašeho těla rozloží pod zemí... já pak budu jen potěšena, že vaše kosterní pozůstatky budu moci odborně vykopat :D )... co bych ještě řekla, jsem šílenec, ale to ti, co mě poznali na FFS vědí, ti co mě ještě nepoznali, ať se těší... já se totiž těším :twisted: .
Obrázek

Příspěvek 28.11.2007 21:21:25
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Oki, tak ja tu taky neco necham, no.

Martin, jmeno me. Vek: 17 Lokace výskytu: Chomutov
Zabejvam se grafikou, rád hudbu, filmy a Stargate ve vsech formach existence. (Vcetne Atlantis. (Kolikrat to tu uz nekdo rek? :-D )
Mno to je snad vse. :-)
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Příspěvek 29.11.2007 09:03:13
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak dobrá, taky tady necham o mě nejakou zminku :D

Jmenuju se Honza ale většinou mi všichni řikaji Remy. Pochazim z Moravy přesněji z jedne male Vesničky, ale teď mě většinou najdete v Brně, kde pracuju jako Obchodní Zástupce. Je mi 20 let a velice opravdu velice mě zajima sci-fi, předevšim Stargate.
:D Bohužel jsem na tento skvělej web narazil asi před dvěma měsíci, což mě velice mrzi, protože je to fakticky asi nej web a SGA na českym netu. A touto cestou chci poděkovat admini za jeho tvorbu a vedeni :D

Pokud jde o sci-fi, koukam ještě na Battlestar. Posledni dobou mě ale dostal Prison Break, takže asi tak.

Stargate a ja? :D dobra otazka...V SGA mě rozhodně zaujal Ronon Dex (mim. se těšim až ho uvidim v obleku :) )..Je to bojovník a to se mi libi...Mam rad taky Mckaye (timto zdravim Klenotku) ale samozřejmě svym zpusobem jsou všichni super.

Pokud jde o Sg1, tak je to jednoznačně Vala Mal Doran...ta holka je prostě uplně moc ulitla :D, ze stare party je to samozřejmě Jack... :D

No, myslim že jsem se vykecal už dost...takže se Indeed mějte všichni skvělě :D

Příspěvek 29.11.2007 13:20:21
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Všimli jste si, jak všechny uvody pred predstavovanim obsahuji slovo !tak" plus vetsinou nejakou frazi znejici jako vysledek dlouhyho premlouvani?

Krása, jak my vsichni sci-founi myslime stejne. :D :D :D
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Příspěvek 29.11.2007 13:43:12
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Možná trochu strašidelný :lol:
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo