g.o.d.: Řeknu to takhle- já jsem se naučil stahovat filmy a hudbu z netu až když jsme si před 3 lety pořídili vysokorychlostní net a to mi to ještě musel vysvětlit bratránek a pár lidí na různých fórech (a to nejsem žádná lama) jak a co udělat a nastavit a co co znamená + většina poskytovatelů nabízí vysokorychlostní net s FUP 3 - 10 GB a víc ani ťuk a věř mi, že s 3GB na měsíc toho fakt moc nestáhneš, obvzláště přes torrenty, takže dostupnost pro většinu lidí je téměř nulová + většina lidí fakt netuší že nějaká Atlantis existuje- já se o ní dozvěděl jen díky známým (tenhle web ještě neexistoval) a to jsem celkem velkej fanda Stargate
K Čechovi v Atlantis: tak nevim, ale když jsem pár lidem co je Stargate vůbec nezajímá řekl, že je tam herec, co v originálu mluví česky, začali Atlantis sledovat a pak už jsem kopíroval všechny řady brány i Atlantis
A že by nikoho nezaujala česká vlajka? To by jsi se divil a pokud ze Zelenky udělaj jednu z hlavních postav... to by bylo sousto pro časopisy, no a o to přeci jde, aby se lidi, co se jim brána líbí o Atlantis dozvěděli a Atlantis si v českých televizích vydupali...