Markus píše:
...
Teď si trošku obecně vyliju srdce... Bral bych trochu víc temnějších dílů. Ne že by mě vtípky byly cizí, mám humor v SG rád, ale přeci jen by měli znát hranici, kam už ty vtipy nepůsobí úplně nejlépe. Třeba zrovna dneska. Mám na mysli ten konec. Cam dostane na budku, jeho Sodanští přátelé včetně Jolana jsou mrtví a on nemá na práci nic jiného, než si zavtipkovat. Zvlášť v takové situaci bych čekal trochu smutku. To je to, co mi na SG trošičku vadí. Oni nevědí kdy zvážnět. Třeba naprosto skvělý díl Camelot, plný prohry, beznaděje s dechberoucím finálem je ihned na to zazděný dílem Flash and Blood plným náhod - neuvěřitelných přežití členů SG-1 a opět s málo smutkem. Umře tam lidí nespočet, ale hlavně že žije SG-1 a jsme všichni spokojení. Co třeba Cechov a minimálně stovka rusů sloužících na Koroljevovi? Známe ho roky, dostane svou loď, která samozřejmě nepřežije první bitvu a o nich tam nepadne skoro ani slovo a vůbec to neřeší...
Jo, v tomhle máš úplnou pravdu. Samozřejmě nechci, aby se v SG řešili pořád samé deprese ze ztráty lidí, ale štve mě, jak často ignorujou ztrátu někoho blízkého (nebo i ztrátu většího počtu lidí). Např. ten Checkov. Vlastně se o něm přímo pak už nezmíní. Já původně žila v tom, že se nějak zachrání, ale nic tomu nenasvědčilo. Ale ani slovo za něj neutrousili a tuhle postavu jsem měla ráda

.
Mno, včera jsem bohužel vysílání zaspala, dnes jsem dělala zkoušky a zítra to taky nestíhám. Ach jo

.