Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Farscape Hodnocení Farscape

Hodnocení Farscape

Farscape začíná tak, že se John Critchton pokouší uskutečnit vlastní experiment...

Jak se vám líbý seriál Farscape - Známky jako ve škole.

Nejlepší seriál ze všech !
18
16%
1
52
47%
2
20
18%
3
13
12%
4
2
2%
5
0
Žádná hlasování
Nejhorší fůůůj!
6
5%

Celkem hlasů : 111

Příspěvek 30.4.2007 12:07:29
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Děkujeme za uznání. Snažili jsme se :) - teda Poe se snažil víc, já přeložil jen pár dílů.
Jinak pokud jste někde našli nějakou chybku nebo máte připomínky k časování některých dílů, dejte mi vědět. Já to opravím, protože stejně dělám (velice pomalu) korekce časování všech dílů, aby to bylo ťip-ťop.

PS: Tak to tak nepřeháněj. :) Já vím z vlastní zkušenosti, že je těžké odolat, ale sledování Farscape se dá odložit, maturita ne. (Teda dá, ale to už je na pováženou :D )
I když Poe Lagger taky přeložil většinou dílů ve volných chvílích mezi učením se na maturitu...
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 30.4.2007 13:13:43
GLORIOUS Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě některý ty title neseděli... tak asi o 0,5s. Ale ty sem nestahoval od vás, ale z "titulkykserialum" Ale mám pocit, že tam sou ty od vás. No to je jedno. Co sem si sosnul od vás ke třetí serii, tak mi zatim (viděl sem zatim 2 díly...) seděly.
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 30.4.2007 14:01:20
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Na titilkykserialum jsou ty úplně první releasy. Takže tam to možná někde ujíždělo. Pak se dělaly korekce, které by to měly spravit.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.

Příspěvek 01.5.2007 07:41:16
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

Taky se pridavam k podekovani :wink: Ja na titulkykserialum posilal vsechno, co jsme opravili, ale jim se to tam nejak nepodarilo nahodit vsechno spravne... myslim ze prvni dve nebo tri serie tam maj dobry, tu ctvrtou neprepsali... Na farscape.babylon5.sk jsou ale vzdycky ty posledni verze, to bude urcite platit i az to opravi Skylark...

Jinak co se tyce ty maturity, tak jak rika Skylark, neprehanej to. Ja se na to sice ucil pred maturitou, ale myslim ze mesic pred ni jsem toho nechal a to uz jsem se jenom ucil, ale urcite kdyz budes koukat co den to dil, tak to bude v pohode (jestli se nekdo ucil cely dny, tak je blazen, to nejde ani o svataku :) ). Takze preju hodne zabavy u sledovani FS a hodne stesti pri tahani otazek :wink:

Příspěvek 01.5.2007 12:34:09
GLORIOUS Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No mě zatim trápí spíš jak se k maturitě dostat... Trochu mi ujel začátek pololetí :( ... Ale už na to koukám taky jen trochu. Koukat na 10 dílů denně se dá jen krátkodobě. Já to vydržim tak dva dny, pak mě to přestává bavit... takže už sem v pohodě.
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 03.5.2007 20:50:49
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No píšu sem, jelikož jsem si prohlížel příspěvky a s hrůzou jsem zjistil, že jsem dal Farscapu jenom za Jedna. Opravdu musím říct, že Farscape je ten nejlepší seriál co jsem zatím měl čest vidět (a to mě ještě pár epizod do konce zbývá).
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 04.5.2007 17:34:43
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja se prave na foru Heroes dozvedel, ze Farscape je zdlouhavej a maj tam priblby hlasky :? ... :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 04.5.2007 17:47:05
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Zdlouhavej?
Přiblblý hlášky?
Kterej idiot to napsal?
:lol: :lol:
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 04.5.2007 20:37:19
Dr. Modřenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak jsem hlasoval pro Nejlepší seriál ze všech!
A to jsem zatím na začátku čtvrté řady, už se nemůžu dočkat jak to bude dál...
Konichiwa!

Příspěvek 05.5.2007 18:09:29
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Další chycený. :) Vítej do klubu. Jak ses k FS dostal?
- No.

Příspěvek 05.5.2007 18:52:10
Nameless Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mise FarScape uspěšně ukončena :D . Ted se rozhoduju jestli tomu dát "jen" za 1 nebo "Nej seriál ze všech." Do konce 3. série to byl pro mě absolutní nářez, pak přišla 4. a já si řikal wtf ? Ale rychle jsem si zvyknul, ale stejně se zdála trošku slabší než první 3 série. No a pak přišli PW a byl jsem ohromen - triky o třídu lepší, skvělý příběh a dobré ukončení seriálu.

Příspěvek 07.5.2007 06:48:07
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No jo, na začátku čtvrté řady vnutila společnost vlastnící práva tvůrcům poněkud pofidérní změny. Nelíbilo se jim, že FarScapu už neroste fanouškovská základna a chtěli ji rozšířit. Usoudili, že důvod je v tom, že na sebe díly moc navazují a chtěli z toho udělat "resetovací" seriál po vzoru SG-1, což se neprojevilo jako zrovna dobrý nápad. Navíc se rozhodli, že hlavní postavy tam nemusí být pořád a proto tam Aeryn první 4 díly chybí (čímž mě neskutečně nakrkli).
- No.

Příspěvek 14.5.2007 14:38:08
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jsem teprve na začátku (2. polovina 1. řady), ale musim říct, že je to fakt povedenej seriál :)

Už stahuju zbytek :D

Edit.: První řada shlídnuta a teď netrpělivě čekám až se dostahuje druhá :D
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 20.5.2007 21:53:57
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak jsem to konečně shlídnul.
1 řada - hrůza!
2 řada - no dejme tomu celkem to šlo (teda první 3 díly to byla hrůza)
3 řada - jo tady se to už začalo rozjíždět (až asi na 6 dílů to bylo dobrý)
4 řada - jo tak ta byla suprová - proč nebyli tový i ostatní řady?
film - Super! Mega! BOMBA! - Proč radči nenatočili pár filmů místo tak dlouhýho seriálu? :lol:

Co bych rozhodně vyškrtnul: Starka :D To byl strašlivej degen

Neboli abych to schrnul jako celek nic moc.
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 20.5.2007 22:31:05
Poe Lagger Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hodnoceni nic moc beru, nikdo nemuze chtit, aby se serial libil vsem.

Ja treba si ale myslim, ze film mel trosku horsi kvalitu nez serial samotnej - Crichtonovy hlasky tam nemely takovy grady a Scorpius taky nemel moc prostoru.

btw Nejsi to nahodou ty cos psal na heroes foru ze Farscape je absolutni hovadina (nebo tak nejak)? Nebo to je jen shoda nicku?

PředchozíDalší

Zpět na Farscape