Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba RTS: StarGate Game

RTS: StarGate Game

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

Příspěvek 15.2.2007 22:12:55
frosty22 Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Zdrawim,
asi před půl rokem jsem dostal ideu naprogramovat nějakou hru, má idea vznikla díky tomu ,že jsem se chvíli zabýval pathfinding, poté různýma oborama AI a následně komponentou Asphyre pro tvorbu her pro DirectX v Delphi. Vzhledem k tomu ,že musím vytvořit pro 3. ročník studia obhajovací práci na téma Síťové grafy, tak jsem se je rozhodl aplikovat na engine RTS, který jsem tak pokusně vytvářel.

Chvíli jsem se zabýval i tvorbou v Cinema 4D ,takže jsem se rozhodl vše skloubit a
mám rozdělanou RTS na téma StarGate.

Samozřejmě dokončení do podoby jakou bych si představoval je ve hvězdách, jelikož to je spíše takový experiment na kterém "testuji a učím" se programovat..

Vzhledem k tomu ,ale že dělám i částečně moviemaking (=já se seru uplne do všeho totiz co se tyce pocitacu) tak jsem vytvořil menší trailer na svou hru, tak Vám ho hlavně chci tady jen tak ukázat pro zajímavost.

Jinak pokud hru dodělám, v což doufám ,že ano tak se nebojte jistě ji zveřejním :)

www.frosty.xf.cz/data/SGG_trailer.avi

Příspěvek 17.2.2007 19:58:57
ententeak Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

už se těšim...
ale chtělo by nějaký screeny Enginu nebo modelů použitejch ve hře...
"Neodsuzujte onanii, je to sex s tím, koho máte nejraději!"

Příspěvek 17.2.2007 23:12:56
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Vypadá to až moc dobře...
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 17.2.2007 23:42:22
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ta tvoje ukázka mi nejde stáhnout. Pokaždý mi to někde hodí error. Nechtěl by jsi to hodit na nějáký shareserver?. Z toho Webuzdrama mi to opravdu nejde dostat.

Příspěvek 18.2.2007 01:34:27
frosty22 Airman
Airman

Odpovědět s citací

no vypadá to dobře .. zajímavé tvrzení vzhledem k tomu ,že to byl trailer udělanej ze scén seriálu a z hry se tam objevili jen dvě animační sekvence. To jsou animace které budou ve viděny pouze v intrech a ruznych animacich v prubehu hry..

jinak jak jsem psal je to obhajovací práce do školy, takže to dokončit budu muset, akorát teda přímo celou hru ne, ale budu se snažit to dodělat.. jen to ještě je hodně práce.

Screeny z engine, notak to je trosku problematicke protoze jak rikam grafika jeste neni dokoncena. Tedy z modelu mam uz hatak, X303, X304. Jinak se pokusím udělat nějaké šikovné rendery .)

Jinak ted jsem dostal za úkol navrhnout datovou strukturu síťového grafu a pravidla pro něj, takže tak pro zajimavost v engine budou ruzné průchodnosti (les, voda, bláto atp) dále výškové rozdíly mapy (obtížná cesta do kopce, z kopce), viditelnost (jak daleko je možné vidět nepřítele), sluch (nepřítel bude možné zaslechnout).
Né že bych tady vytvářel bludy a vyzdvihoval dokonalost engine, ale tohle co jsem vyjmenovat udělat musím kvuli obhajeni prace :) Jinak ostatni jako AI atp. to již nemusím udělat kvůli škole ,ale tak budu se snažit když již nad tím strávím tolik času, tak ať to je kompletní .)

Jinak pro appleho je tady upload na edisk:

http://data1.edisk.cz/stahni/09444/SGG_trailer.avi_12.13MB.html
[img][images/thumbs/frosty22_podpis_cs.jpg]http://www.frosty.xf.cz/podpis_cs.jpg[/img]

Zpět na Vaše další FanArt tvorba