Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 17.2.2007 - review epizody 320

17.2.2007 - review epizody 320

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 10.2.2007 16:12:42
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Dilu davam takovych 3,5.
+ potopeni, vynoreni, odlet s Atlantis
+ dalsi mrtvi (coz pridava na realicnosti serialu:-) jen se bojim o Zelenku
+ vypada to, ze Weirova skonci:) moc ji teda nemusim
- porad stejne klise "How much time do we have"
- nekdy jim trva zprovoznic wc na Atlantis tydny, ale ponoreni/vynoreni mesta nebo vychyleni asteroidu maji zmaknute za par minut (no dobre hodin)
- zas abychom cekali na pokracovani...:-(
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 10.2.2007 17:52:28
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrý díl 8/10.
Líbilo se mi potopení a let Atlantis a další věci, akorát ta doktorka co nahradila carsona se mi zdá taková divná.

Jinak už se těšim na pokračování.

Příspěvek 11.2.2007 16:53:05
Cam Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To byl hodně dobrý díl akorat me nastvalo ze to skončilo tak blbe. Ted zase cekat tak dlouho nez se dockam jak to dopadlo :( :( :( :( :( :( to nepřežiju
Landry:Máte dobrý čas, plukovníku.

Cam:Jo, to proto, že jsem vyjel brzy.
U pošty jsem špatně zahnul, asi po hodině jsem si vzpomněl na trénink speciálních jednotek a zjistil jsem, že jsem se ztratil.

Příspěvek 11.2.2007 18:47:59
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Epizodka perfektní, potopení, vynoření (a pak že je to město a ne jojo :) ), vzlet a pak mě naprosto dostalo když Shep označil Teylu jako Neviditelnou ženu :D to sedí :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 11.2.2007 20:10:32
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jury píše:
Heh, žeby Carsona nahradila Kaylee z Firefly? :shock:

To už se ví dlouho, že bude místo Carsona :wink:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 12.2.2007 17:40:33
Jesus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno, aspoň přibude další kvalitní herečka (i když bych jí radši viděl v dalších epizodách Firefly - série, kterou FOX brilantně pohřbil...).
Ad. k tomu úmornému čekání na čtvrtou řadu - SGA / SG-1 nejsou jediný seriály ... existuje dost kvalitnějších / rovnocenných snímků, které mohou vyplnit čas... ;)

Příspěvek 12.2.2007 23:21:15
Kanzaki Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Supééér! Tak tenhle díl byl bomba! Pustil jsem si to 2x hned za sebou :D

Příspěvek 13.2.2007 16:49:55
elimir Airman
Airman

Odpovědět s citací

ta nova lod je jak ty stare , nebo se od nich moc neliší

ale maji pekne atomovky

Příspěvek 13.2.2007 17:52:54
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

mne sa celkom pacil, akurat tie atomovky...

ked vybuchli, tak tie oblaky prachu, ktore vznikli boli v porovnani s planetou nejako privelke, nezda sa vam??

dalej: ked naviedli ten asteroid do drahy tomu lucu, preco ho tam neudrzali pomocou tych stihaciek?? tak by ziskali podstatne viacej casu ako ked ho jednoducho prezenu cez ten luc...

ale inac to hodnotim 18.5/20

Příspěvek 13.2.2007 18:19:59
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Myslim ze k tomu dali urcite trochu naquadrie, takze ten vybuch byl asi velkej no :D
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 13.2.2007 18:31:18
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hodně dobrej díl. Nejvce se mně líbilo potopení Atlantis, let Atlantisu a vzpomínka na Carsona. Za to mně zklamal Apollo, čekal jsem nakou novou nadupanou loď a oni tam vytáhnout daidalosa s "vytuněným" motorem, štítama a nejspíš střelama :( Vím že to je všechno co lod má ale myslel jsem jako že by mohla mít jinej vzhled.

Moje hodnocení 8/10, a proč? Kvůlu dvěma podstatným věcem:
1, skončilo to pokračováním
2 a tím že to je pokračováí musíme čekat tak dlouho na další díl :(

Toť mé hlasování
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 13.2.2007 21:12:39
Etin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

LoL, asi jste někteří čekali až moc :-) Jinak je to už :!: čtvrtá :!: pozemská loď typu Deadalos ;-) Nechápu, proč si myslíte, že budou pořád dokola vymýšlet nové prototypy lodí každý rok, to by se Zemi přeci nevyplatilo, Deadalos je osvědčený koncept :twisted:

Jinak nová doktorka je fajn, mám ji z Firefly moc rád :-) Ale carson bude scházet, byl nejsympatičtější a mám ho rád stejně jako Zelenku :-)

Mno a to s tou Carterovou... možná kdybyste se na to nedívali tak špatně a nenechávali se strhnout davem s transparenty "Nechcem tady Carterovou !"... kdo ví. Když je mysl člověka zavřená novince už na začátku, nemá to moc dobré vyhlídky. Faktem je, že lidi se novým věcem staví spíš negativně...

Jinak epizoda naplnila má očekávání, Rodney dokázal, že Atlantis je dokonalé JoJo se štíty... škoda jen těch hezkých oken v řídící místnosti :-( ten design mě dostal... takže 10/10 8)

Edit : jo a ty atomovky - jde o Mark9, tzn. atomová hlavice obohacená o slušnou dávku naquadrie, schopná roztavit i bránu ;-) tak se nedivte, že to zasáhlo pořádný kus planety :twisted:
Až do úplného zblbnutí... ;)

Příspěvek 13.2.2007 22:57:32
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ha, vidite, sem to rikal... :D (to s tou naquadrii...) :D

Příspěvek 14.2.2007 00:01:39
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak jsem to tedy konečně viděla :). Tak do bodů:
+ Konečně zmínka o Carsonovi a bylo vidět, že Elizabeth je fakt nešťastná.
+ Naprosto parádní scéna, jak vypoustili Horizont...dlouhá, ale velice působivá scéna. Fantastic :D.
+ vůbec scény s paprskem, potopením města a jeho letu :D
+ Ronon opět mluvil.
+ Vztahy a komunikace: Elizabeth/Teyla. Líbí se mi, že se spolu takto hovoří. Taky team - jak se bavili Ronon, Teyla a John o "Fantastic four" :)
+ Elizabeth se pokusila oblbnout Asuřany (mno, pěkný pokus ;-))
+ Charles is back :lol:

- Novej velitel se mi nelíbí, je mi nesympatickej.
- Rodney si zase vyskakoval na Radka (je to jeho chyba a tak), začíná mě s tím štvát (a to mu v Tao of Rodney řekl tak pěkně projevil uznání)
- Elizabeth zraněna a vážně (no, předpokládám náběh na čtvrtou sérii :?)

A jestli je tam přiletí zachránit Sam, já budu první, kdo se z toho bude těšit..., vy odpůrci :?

Celkově moc pěkné. Nejatmosferičtější byla ta scéna s Horizontem. To jsem zírala a těšila se z toho :). Jinak celkový příběh velmi působivý.

Klenotka: Mmch., nádherně jsi zhodnotila "Antickou" rodinku :lol: :lol:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 14.2.2007 01:18:45
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Myslim, ze pokud je nekdo prileti zachranit, tak je to moc jednoduchy... Podle me bude, teda spis jakoze doufam, nejaky vychytany, napr. ze Radek vymysli neco, a tim vsechny zachrani...at uz se taky ukaze ze je taky dobrej.... :D, ze to nebude vyusteni z tyhle prekerni situace tim ze nekdo "nahodou" poleti okolo... :evil:
PS: jinak bych docela rad videl sachovej duel mezi Radkem a Rodneym... :twisted:
PSS: to music video je fakt best... :wink:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách