Já jsem sice chtěl, abyste něco napsali sami, ale dobrý, no...
A tady jsem taky něco napsal...
Prasata poletují Universem
Od Alexise d‘Etate
Pokud se vám při cestě do práce stalo, že vám cestu zkřížilo poletující prase, nejspíš nešlo o halucinace, ani o jinou podobnou psychickou nemoc. V kvadrantu Talnak se totiž vybourala obchodní loď převážející prasata a ta samozřejmě vzala rypák na ramena a utekla pryč. „Prasata mají speciální obojky, aby mohla dýchat v kosmu, takže se neudusí.“ Prohlásil zástupce obchodní společnosti, jenž prasata převážela. Ovšem jde o vážnou věc, poněvadž se může stát, že letící prase upoutá pozornost řidiče natolik, že se vybourá. Několik nebezpečí i přes jejich obojky prasatům hrozí: může je srazit loď, může je vcucnout černá díra, můžou omylem vletět do nějakého slunce, do mlhoviny, může je sníst nějaká kosmická obluda… Zkrátka – Universum není bezpečné pro nechráněné bytosti. A jídlo a pití prasatům scházet nebude, jelikož jde o speciální vyšlechtěný druh prasat, jenž vydrží bez pití i jídla až několik měsíců. Takže pár měsíců tu máme prasečí krizi. „Někdo je taky ještě může odchytit.“ Předpokládá jeden povznesený Ori. A tak lze jen doporučit řidičům a pilotům, aby si dávali pozor na poletující prasata.
Užívej si života - žiješ jenom jednou...