Raynor: No, tak co na to říct. Začnu asi takhle. Máš své názory, neměníš je a stojíš si za nimi. To oceňuju. Na druhou stranu trpíš nedostatkem tolerance k názorům druhých lidí. Napsat: Ach, to je zase blábolů. To nebylo milé. Prostě někdo nesdílí názor, že 4-7 řad je optimálních a ty bys to měl respektovat. Třeba mě se nejvíc líbí 7. a 8. řada SG-1. A 9. a 10. sice už méně, ale pořád je to PRO MĚ nadprůměrný sci-fi seriál. Líbí se mi mnohem víc než BSG i Farscape. Ale nikomu ten názor nevnucuju a i když s tebou nesouhlasím, nebudu psát, že píšeš bláboly.

Pro tebe měla brána skončit osmou řadou, s tím bych i souhlasil, ale vůbec mi nevadí, že pokračuje. Jsem snad kvůli tomu nesoudný? Já se u toho seriálu prostě bavím, i přes zjevné nedostatky. U Farscape se bavím mnohem méně a u BSG vůbec.
K tomu hlasování. Nebudu hlasovat. To se tak nedá říct. Já když něco začnu mít rád, tak se s tím nerad loučím. Jsem sentimentální. Takže kdyby SG-1 končila až za patnáct let, asi by mi to nevadilo.

Když na chvíli přestanu myslet srdcem a začnu používat mozek, tak těch 7-10 sérií je dostačujících.