Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry The Sims 2

The Sims 2

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Hrajete nebo hráli jste někdy hru The Sims ?

Ano
20
87%
Ne
3
13%

Celkem hlasů : 23

Příspěvek 09.2.2007 19:04:42
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Hrál jste už někdo The Sims 2 Life Stories? Jde prý o samostatnou hru a ke hraní není potřebná základní hra The Sims 2. Ve hře jde spíš o životní příběhy, no vim sice že tato hra je určena převážně pro ženské pohlaví ale já si taky rád zahraju, mam doma The Sims 8 v 1 což je celá kolekce The Sims včetně všech datadisků a The Sims 2 se všemi datadisky a balíčky. Asi jsem maniak :D Pokud ještě někdo hrajete budu rád když se o to podělíte :wink:

Jinak hlavně bych se chtěl zeptat na to The Sims 2 Life Stories, já to zatím jen sosám ale už se těším :D
Obrázek

Příspěvek 09.2.2007 19:10:35
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ono to není zas tak pitomá hra... sem tam si to zahraju, ale nevydržím u toho déle než 3 dny... naposled jsem s tím seknul před měsícem, když jsem chtěl udělat BSGuniformu a vyměnit jí za generálskou uniformu. :D

Mimochodem nelepší je stavení baráčku... to mě fakt baví.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 09.2.2007 19:27:44
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Hra je to povedená no. Taky si ji rád občas zahraju. K tomu Life Stories. Už to není taková volná hra. Je to spíše o příběhu. Hra má menší HW nároky, je optimalizovaná na slabší PC. Myslím, že už to nebude taková zábava :wink:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 09.2.2007 19:38:19
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no tak The Sims 2 hraju moc se mi to libi je to hodne dobra hra mam ji od sve mladsi sestry ktera to taky hraje
jenom sem nepochopil co je cilem???
jinak bych potreboval poradit jak se mam zbavit duchu v mem dome??
dekuju
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 09.2.2007 20:03:46
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jj, taky si to občas zahraju.
Cíl: Prostě žít (neboli to má takový cíl, jaký si vybereš. Např.když chceš, aby se z tvého simíka stal starosta a tak dále. Ale jinak žádný.)
Duch: Stačí, když "prodáš" urnu(hrob), ale to nejde v době kdy toho ducha máš v baráku (upozornění: při dalším načtení hry se tam ta urna(hrob) zase objeví. Tak ji musíš zase prodat, ale pak se už neukáže)
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 09.2.2007 20:17:55
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jo diky tak ja to zkusi ja jich mam v dome docela dost a uz mi to tam vadi jak tam duchove poradaj party :D

Příspěvek 09.2.2007 20:26:07
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Taky jsem to hrál docela mě to i bavilo ach ty Simíci :lol: .
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 09.2.2007 21:21:08
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak jsem si původně myslel jak si ze mě budete dělat pr**l a ono je to naopak :lol: Sem netušil že tolik lidí mužského pohlaví hraje Sims, já mam tak max možnost pokecat o tom s holkama :D
Obrázek

Příspěvek 09.2.2007 21:36:20
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To ví každej správnej chlap, že The Sims jsou boží...! :D
Btw. nikdy se mi v TS 1 nepodařilo vychovat dítě... :oops:
Ach kde ty časy jsou... Teď už nehraju, není čas. :cry:

EDIT: Máte někdo k TS1 datadisky Makin' Magic a Superstar??? Nevíte kde se dají zadara sehnat (stáhnout)??

Příspěvek 09.2.2007 21:52:26
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no me se tam libi jak muzu pomahat lidem k uspechum v rodine a nebo praci je to moc pekny simulator a i kdyz nemam moc casu tak na tuhle hru si ho najdu :)

Příspěvek 21.3.2007 11:04:12
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Fachá vám Sims 2 se všema pěti datáčema v pohodě? Mě už to pomalu začíná dělat bordel občas to spadne a tak, myslím že 5 datadisků je už moc.

Příspěvek 21.3.2007 11:41:49
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No, já mám 4 a zatím to jde celkem v poho. I když se to sem tam pomalu načítá, tak to ještě ujde....

Příspěvek 22.3.2007 21:02:50
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jak tak koukám na tenhle topic tak se zdá, že tuhle hru snad hrajou jenom kluci, což je vlastně fajn :) . Já to taky občas zahraju, i když moje nejoblíbenější hra je hledání min :D . Moje strategie téhle hry spočívá v tom mít v co nejkratším čase co nejvíc dětí :lol: .tak asi víte jak to musí vypadat :wink:
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Zpět na Hry