Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 17.2.2007 - review epizody 320

17.2.2007 - review epizody 320

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 04.2.2007 01:29:03
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Lol, tak to je hustý. To bude pěkně vyvrcholení 3. řady SGA. Těším se moc.

Příspěvek 04.2.2007 10:44:37
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 04.2.2007 21:17:59
Anubis.22 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To bude skvělej díl, nemůžu se dočkat. Poslední dva díly byli tak super že se na tenhle moc těším.
To je docela změna po tom co se mi kolem poloviny 3 řady zdála SGA tak slabá že jsem ju na chvíli přestal sledovat. Zato teď u mě moc klesá SG1 a SGA jde hodně nahoru.

Příspěvek 06.2.2007 08:54:03
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

naši milí Kanaďani pořád nevydali žádnej rip, to asi fakt dělaj naschvál, u méně důležitých dílů vždy vydaj rip kolem šestý a pokud se jedná o očekávanej díl, tak si dávaj na čas, nicměně sem to opět nevydržel a podíval se na Gateworld fórum, kde jsem našel konečně několik odpovědí, dávám je radši do spoileru, protože je to fak ....

Toto je spoiler!!!:
jak jsme předpokládali energii pro vzlet do hypeprostoru použijou z té základny, kterou objevili v Submersion, Sheppard bude pilotovat město a jsou připraveni skočit do hypeprostoru, údajně prý na nově zvolenou planetu, která bude jejich domovem ??? (ale tím si moc nejsem jistej) jenže při cestě selže ZPM a vyhodí je to někde ve vesmíru, díky bohu maj aspoň štíty na minimum a pokráčování příště

podle všech to byla určitě na ta nelepší epizoda v 4. sezóne, takže se máme na co těšit :D ale jak už sem psal ve spoileru, nejhorší bylo to pokračování příště :lol:

Příspěvek 06.2.2007 10:19:41
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ale to se pleteš, jeden rip už je na světí ale jedná se asi jen o nějakou DS verzi, tahám jí, tak uvidíme co je to zač

Příspěvek 06.2.2007 11:24:29
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mno jestli mluvíš o tom torrentu, kterej se dával do sekce kde sehnat nové epizody, tak podlě mě to bude spíš nějakej FAKE, ale už jsem si sosnul HR HDTV verzi a celej díl zkouknul a lidi musím říct, tohle si nesmíte nechat ujít

Toto je spoiler!!!:
jen ve zkratce, Atlantis zvlétla (po té co ji potopili), ale X-302 museli navést asteroid přimo k satelitu, aby Atlantis mohla sklonit štít a mít dostatek energie na opuštění orbity, samozřejmě bez štítu by neměli atmosféru, takže ho před vstupem na orbitu zvedli, jenže pozdě, meteorit byl provrtanej a satelit zasáhnul kontrolní věž, sice škody jsou minimální, ale Weir byla dost ošklivě asi zraněna. Potom Atlantis Sheppard navedl do hyperprostoru, ale měli tam být pokud tušim dobře několik hodin a opustili ho předčasně, protože vyčerpali většinu energie ze ZPM, takže teď si poletujou vesmírem, nevěděj kde jsou a štít jim brzo zřejmě skolabuje a tady nastupuju naše oblíbené POKRAČOVÁNÍ PŘÍŠTĚ
Naposledy upravil Harry256 dne 06.2.2007 13:32:08, celkově upraveno 1

Příspěvek 06.2.2007 11:37:07
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ach jo taky bych chtěl tak rychlej download, teďka svádím vnitřní boj jestli přečíst tvůj spoil nebo ne ... :D

Příspěvek 06.2.2007 13:57:24
z_o_o_m Airman
Airman

Odpovědět s citací

hosi, tak uz sem to videl ... prave sem stahl
stargate.atlantis.s03e20.hr.hdtv.ac3.2.0.xvid-nbs.avi

odleti s celou atlantis a bude po nich strilet nejaky laser z hvezdny brany :twisted:

teste se 8)

Příspěvek 06.2.2007 15:45:27
Mereia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

taky jsem uz zhlidla
Konečně zmínka o Carsonovi!!!!!
Po rodneym zase chcou nemožný v šíleným čase :lol: , naštěstí mui pomáhá Zelenka, Rodney ale Zelenku neposlouchá a podle toho to vypadá :wink: ...
V minulým díle se chtěl mstít Michael ted se mstí zas Asurani, vypadá to že Atlantis i udělala víc nepřátel než přátel. :roll: ....
POsouvání asteroidu...zajímavý nápad...no a nový velitel lodi Apollo,...hmmm Caldwella jsem měla radši....jinak štěstí že má Atlantis uprostřed jen Hlaví Budovu a kolem ní díru....
"You just call him Meredith?"

Příspěvek 06.2.2007 18:04:04
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Dejte už pokoj se zmínkama o Carsonovi. Si myslíte, že tam o něm budou furt mluvit jak s Johnem hrál karty nebo co....

K dílu. Byla to paráda.

Rodney se překonával a dokázal z města udělat Jojo :lol: Už se začala "těžit" energie tak jsem zvědav jak to dopadne, aby to nakonec scénáristi nezahráli někde do outu. No každopádně Atlantis je "somewhere in the space" a má 24 hodin, než jim selžou štíty a tím pádem se vytratí atmosféra. Apollo: no pro mě "bohužel" opět loď třídy Daedalos, které možná mají svoje kouzlo, ale musíme si přiznat že nám jsou na dvě věci. Pár sekund na loď pálil paprsek a už byla mimo. Takových lodí bychom museli mít stovky aby nám k něčemu byly.
No každopádně epizoda byla skvělá, efekty byly parádní a teď se musím vypořádat s depkou, protože mně nápis TO BE CONTINUED a vyhlídka na několika měsíční čekání zdrtila. Chřadnu, mé dny se chýlí ke konci.....
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 06.2.2007 20:07:04
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Prisel jsem, videl a neveril vlastnim ocim.....co zanedbavali na efektech v poslednich dilech si tady bohate vynahradili, prvni me dostal let Horizontu, to byla dokonale natocena scena, pak v navaznosti na to ty vybuchy....pak dalsi byl doost dobrej ten paprsek, no a potopeni mesta nemusim ani mluvit.....

Zminka o Carsonovi, no normalne by ho vzpominat nemuseli (jak uz tu nekdo rekl, prece tam nekdo nahlas nerekne ze se s nim hrali karty, na to je serial moc kratkej), ale tohle bylo dobre zapracovany.

Dalsi vec Dej: budu si to muset pustit jeste jednou ale nepochopil jsem jak se jim povedlo opravit hyperpohon, jinak se konecne taky ukazuje jak udelali spoustu chyb, a ted se jim ty chyby msti (to zacalo uz v dile Vengeance), ne jako v SG-1 kde sice udelali chybu ale nakonec jim ta chyba nejak pomohla...

ad Weirova: Co to sakra maj se zranovanim/zabijenim hlavnich postav, uz mi to zacina vadit

ad TO BE CONTINUED: No comment, je to rok od roku horsi, mezi prvni a druhou sezonou mi to nejak nevadilo, protze jsem prvni dokoukal a prave zacli davat druhou, mezi druhou a treti jsem malem ukousal k smrti strachem o Rodneyho a Ronana....a ted :?: :cry: ale jsem zvedav jak to vyresi...

to bylo asi vsechno jinak 10/10 bodů :cry:
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 06.2.2007 20:16:41
pepe.vyskoc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

omg ja chci 4 serii , ten konec dilu me fakt dostal Atlantis bez energie u prostred vesmiru :lol:

Příspěvek 06.2.2007 20:24:21
dopik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, jsem teda opravdu zvědav jak se z tohohle hodlají dostat :shock:
Epizoda to byla perfektní, hlášky typu "It took you five minutes to figure out that we are in big trouble??" mě nikdy neomrzí :D
docela by mě zajímalo jestli až najdou tu novou planetu (nepočítám s možností že by ji nenašli a scénáristi nechali celej tým zemřít v kosmu) tak na ní zůstanou už natrvalo, nebo se zbaví satelitu a vrátí se na původní home planet.. Bylo by milý získávat trvale energii pomocí tý vrtný stanice..Pak by se možná opravdu dalo z města uděalj jojo :D
Are you Russian spies ??
Nyet

Příspěvek 06.2.2007 20:36:46
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

ad Jojo: :biglol: podivej se na muj podpis...jinak si dokazu predstavit Rodneyho az se bude nudit: A nahoru a dolu a nahoru a dolu :D :D :biglol:

ad Star Trek: To by mohlo bejt zajimavy, ale kde by sehnali tolik energie, prece jen to nejsou Antici..
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 06.2.2007 20:53:31
dopik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

takje to zajímavá představa, kdykoliv by se na orbitě objevila nějaká loď Rodney by zmáčkl čudlík a město by šlo dolů :wink: jen aby, když pořád kvůli úspoře energie obchází bezpečnostní protokoly, jednou nezapomněli zapnout štít a nezaplavali si :D
Are you Russian spies ??
Nyet

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách