Drobný zamyšlení...
Manévrování lodí při bitvách v Sg = 0, až na pár světlejch výjimek, kterejch se stejně neúčastnil, žádnej vehikl ze Země a i kdyby tak při tom nevypouštěli F-302...
Při přistávání ze předu může bejt trochu problém dopředná rychlost lodi, z první věty plyne, že v SG to nebude problém protože prostě většinou stojí na místě... Tu silovou past sem myslel spíš jako pojistku... Piloti by přece měli bejt schopný přistát na danym prostoru... A kdyby ne, tak by asi nepřistáli nikdy...
V SG taky používaj in. tlumiče na F-xxx takže zpomalení před přistáním by taky neměl bejt problém...
Kdyby přistávali ze zadu, loď by stejně musela letět dost pomalu protože malý stíhače stejně nedosáhnou žádný velký rychlosti... Při malý rychlosti by mohli manévrovat do předních dveří ze předu...
Potom použítí průletovýho HANGÁRU se mi zdá dost podivný... (například věta, že ,,galactica ho má přece taky" ( že z ní čerpáte je jasný protože jinde jsem to neviděl...) je blbost, protože ta má tak akorát přistávací dráhu...)
Větička "We've lost power" je hezká... Ale v SG to zároveň znamená synonymum pro "Shield is down" a to je synonymum pro "We're dead". A pokud ne tak je to stejně jedno, protože i kdyby třeba T'ealc otevřel dveře ručně, tak by stejně nefungoval štít pro udržení atmosféry v hangáru, takže by stejně nemohli otevřít dveře...
Z toho mi vychází, že se do to SG nehodí a nevidim důvod proč dělat další díru do lodi...
A další důvod je, že nemusí mit všechno...
Třeba můžou mít před zadní stěnou síť a je to...