Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 6.2.2007 - review epizody 319

6.2.2007 - review epizody 319

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 04.2.2007 18:31:28
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak tahle epizoda byla fakt pekna, teda az na to ze mame na Atlantis zase o 4 marinaky min...Ale mam dojem, ze kdyz se SGA1 (proste tahle hlavni parta :lol: ) nevraci tak jim jde pomoct Mjr. Lorne, je zvlastni ze zrovna tenhle dil, kdyz by to neprezili tak tam nesli... :twisted:
A jeste mi prijde ze od Return part 2 jsou vsechny epizody (az na tuhle) jenom takovy vyplnovacky, ze nejsou pohybem v deji cely SGA...a pritom jsou i dva protivnici...Wraithove, Asurani...no uvidime jak tahle serie vyvrcholi...:)
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 04.2.2007 20:03:52
pplk. Sheppard Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

2Ted:ani bych nerekl-vzdyt prave pribyl novy protivnik :wink:
Wolsey: To znělo jako další výbuch.
O'neill: Ano, to znělo.
Wolsey: Co to má znamenat?
O'neill: Něco vybouchlo?

Příspěvek 04.2.2007 23:18:21
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jo to jo,ale ja to myslim tak, ze pres to, ze je hodne nametu, se kteryma se muze hnout dal - Writhove, Asurani...ale ted bylo asi tak 8 epizod jenom takovejma "vyplnovackama" i kdyz nerikam, ze byly spatny, to ne, ale mam rad, kdyz se pohne celej dej dal... coz jo, tenhle dil to byl, ale tech 8 pred tim ne...:(

Jinak, vubec nedokazu odhadnout o cem bude zaverecnej dil sezony, protoze jak v 1. tak 2. sezone byl konec sezony roztahlej na 3 - 4 dily...

ale koukam ze jsem mirne OT, sorry... :oops:

Příspěvek 05.2.2007 09:34:47
Kanzaki Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě teda výplňový díly nevaděj. Jinak by se celý SGčko vešlo do 1-2 sezón. Ostatně Wraithové asi taky neřešej jen Atlantis, ale maj i jiný závažný problémy.

Příspěvek 05.2.2007 11:01:53
Rufu Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díl to byl pěknej ale nechápu proč nezničili i tu 1.místnost kde byli brouci na těch Teranech.

Rodney šel do skříně co maj mariňáci a vzal si tam nějaký kimono s pěkným páskem co je na tom divnýho???Se mu v tom hejbalo líp než v uniformě.

Opět jsem se přesvědčil že nejlepší zbraň je Rononuv "advancet"kolt.

S těma P90 je pořád lepší když používaj jednu standartní zbraň než jako v některých SG-1 Tealc P90,MP7,Scar...

Apropo kde jsou Wraithští vojáci?Pořád vidím jen vyšší ligu Wraithů v důstojnických kabátech.

Příspěvek 05.2.2007 11:28:03
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Joo, s tou zbrani je pravda, ze by si mohli poridit neco jinyho nez P90, pac ta rononova je vzdycky mnohem lepsi...(na jakyhokoliv protivnika) :D

Příspěvek 05.2.2007 12:22:53
Jack_xy

Odpovědět s citací

P90 nosí, protože jsou lehký, mají těžiště nad střílející rukou,jsou malé, pohodlně nositelné, mají relativně velkokapacitní zásobník, jsou to spolehlivé zbraně a hlavně mají větší průraznost než měli 9mm z MP5ek, co používali předtím.
P90 začali používat od prvního dílu s Unasama, kdy jim došlo že budou potřebovat jaksi lepší náboj.

To, že by Rononova bambitka byla lepší mi nepřijde realný, neumím si představit, že bych s ní střílel na větší vzdálenost..

Navíc Rodney někde tuším poznamenal že nestvůry jsou slabší na břiše a pokud jsem se správně koukal, Rononovy střely šli na břicho.

P90 neměnit, jenom bych občas doplnit support týmem s M4, M203, M249kama.Nejvíc bych to asi viděl u Marines todle 8)

Jinak na to co dělaj je kombinace P90 + M9 sekundár asi nejlepší..
Ale jsme OT, takže prosím do zbraní nerýpat :wink:

Příspěvek 07.2.2007 12:11:47
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ale to ses musel podivat zas tak celaou historii neznam kdy zacali nosit to a to :lol:
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 09.2.2007 09:03:55
proximo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak nevim... jsem velky fanda vetrelcu obecne, takze tohle mi prislo jako takova lacina napodobenina (vzhled, pohyb sachtama i shlukovani kolem zobrazovane na skeneru)...

kazdopadne navrat Micheala je good, doufam, ze bude michat kartami, prekvapeni napr. behem nejake akce jsou vzdy prijemnym korenim... :)

pokud nekdo chce porovnavat tenhle dil s sg1, tak to nejde, sg1 byl daleko lepsi (hlavne na konci jak vyletelo se supergate asi 8 oriship... :))))

jeste mi neda nezminit jednu vec - uz se i objevila. Vzdycky platilo, ze prvni umira cerny kuchar nebo blondynka, ale atlantis tohle pravidlo uspesne uz od zacatku uplne neguje - kdokoliv se objevi, tak behem 20 minut umre... :)
Surrender or be destroyed!!

Příspěvek 09.2.2007 12:49:58
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

To s těmi postavami je bohužel problém všeobecně, u SG1 to takhle dělají už roky, ale u SGA to zamrzí o to víc, že to dřív...no dobře, dělali, ale ne tak často a tak okatě :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.2.2007 13:58:16
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hm... 3/5, jen za to, že je to linie s Wraithy, za Michaela, za Teylu a že navazují na Taranidy nebo jak se jmenovali. Vynechám to, že jako tradičně v hororovém díle víme, že nikdo nezemře. Řada scén mi přišla jako vystřižená z parodie na Aliens - Bill, Galaktický hrdina na planetě upířích zombie, což v kombinaci s totálně vykradenými některými scénami z Aliens je opravdu ubíjející. Tým profesionálních mariňáků moc inteligence nepobral, když si před dartem stoupnou vedle sebe, ale jak povraždili mariňáky, tak už Michaelovi nezbylo síly udělat nějaké ranění hlavním hrdinům. Doktor Michael Mengele sice hezké, ale totální vykrádačka kostýmů vetřelců atmosféře vážně nepřidala. Řada scén na mě vůbec nefungovala (jak John může vyhrožovat, že zabije pistolkou Wraitha když ani nemíří na hlavu?), zdaleka nejlepší byl dialog John - Ronon aneb "Retrovirus byl chyba" což mi přišlo snad jako nějaká sebereflexe scénáristů. Takový konkurenční SG-1 Tomb taky nebyl nic objevného, ale měl lepší (i když ne o moc) atmosféru i děj. :cry: A když to porovnám s Impulce z Enterprise, který byl taky hodně vykrádačka, tak Brána bohužel prohrává na celé číře. Škoda.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 03.11.2007 14:02:05
flipper Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Rozhodně nejhorší díl SGA , ty parodické oblečky mutantů wraithů tssssssssss.

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách