Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 6.2.2007 - review epizody 319

6.2.2007 - review epizody 319

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 31.1.2007 20:11:33
Anubis.22 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Díl byl jak jsem už psal skvělej. Ale docela mě štve že já se u žádnejch filmů nelekám ani se nebojím. Stejně tady u toho dílu. Kolem mě vždycky lidi vyskakujou strachy a já se ani nepohnu. To mi docela vadí, chtěl bych nějakej opravdu strašidelnej díl, ale kde bych se bál i já, což snad ani není. Nevím jak je to možný, ale je to tak.

Příspěvek 01.2.2007 16:39:54
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl se mi líbil o hodně víc než SG-1. Především protože se vrátil Michael. A konečně mám pocit, že na Atlantisu mají pořádnýho nepřítele. Ne, že by mi Wraithové (Michaela samozřejmě nepočítám) a Asurané nepřišli dobří, ale narozdíl od nich má Michael opravdovej důvod je chtít zničit. Takže rozhodně 5/5 a začínám se víc těšit na čtvrtou sezónu.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 01.2.2007 18:36:43
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A myslíš že Asurane nebo Wraithové důvod nemaj???

No nevim, ale mě by asi nas... kdyby mi někdo vyhodil město do vzduchu.... A hlad je taky dobrej důvod ;)

Ikdyž pomstě se to asi nevyrovná, ale důvod maj všichni :lol:
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 01.2.2007 23:53:44
Duzan Airman
Airman

Odpovědět s citací

No chtěl bych se na něco zeptat a ani nevím kam to napsat ale tady toto se asi bude i číst :) No nebylo by lepší někdy vydat titulky v první verzi bez korekce ? Korekci by mohly obsahovat třeba další verze, jelikož nejsem dobrej angličtinář a většinou čekám na titulky tak mě by se to i hodilo... ale je to na vás :wink:

Příspěvek 02.2.2007 01:00:34
Nameless Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mno, tak já nevim, právě jsem jí dokoukal (0:55) a nelekl jsem se ani jednou, ty příšery byly hrozně umělý, jak tam stříleli poprvé na příšeru (jak zalehla Ronona) tak mi připadalo, že Ronona musej rozstřílet na kousíčky. Proč měl Rodney na začátku žlutej pásek? A proč byl vůbec v kimonu? Normálně mi takovýhle blbosti nevadí, ale tady jich bylo moc a bylo to vidět. Tenhle díl zaváněl parodií a bylo hodně poznat že jez kategorie "levnější." První díl 3. série, který se mi vyloženě nelíbil 2/10 (Za Michaela). Snad to napraví season finale... SG-1 vítězí na plné čáře
Tricking is not just a sport, Its a way of LIFE
http://www.youtube.com/watch?v=Rx2CzJ6sKDM

Příspěvek 02.2.2007 14:30:46
pplk. Sheppard Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

2Urgo:stihacka jim zustala-na konci rikal sheppard, ze tu stihacku zaparkoval na jinou planetu, protoze by se nevesla do ty mistnosti po priletu branou-je moc dlouha, a tak na jiny planete pocka, nez si ji vyzvedne daidalos
Wolsey: To znělo jako další výbuch.
O'neill: Ano, to znělo.
Wolsey: Co to má znamenat?
O'neill: Něco vybouchlo?

Příspěvek 02.2.2007 15:09:08
Urgo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hmm to sem nějak neposstřeh :roll: ..ale dík za vyjasnění :D
I hate Togar

me me me me me me me me me me me me me

Příspěvek 02.2.2007 16:08:51
Lemros Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tenhle dil se mi fakt libil rozsirujete moznosti pro dalsi dily snat to nekam nezastrcej ale to snad ne protoze je to dost zavazna vec Michael se pochlapil a zas dal lidem najevo ze ve svejch vytvorech nejsou neomylni a jejich vytvor pouzil proti nim no proste celkove moc dobrej dil.

Příspěvek 02.2.2007 16:40:18
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ten díl byl dobrý, Michael byl fajn konečně se zase ukázal a ty jeho potvory byly zajímavé, akorát nechápu jak by s nimi mohl pro¨ti wraithům obstát, vžyď umírali už po první střele :)

Příspěvek 02.2.2007 16:45:33
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Povedenej díl, na druhou stranu se opět bohužel potvrzuje, že díly s blížícím se koncem jedné série se stávají "zajímavějšímí " a "koukatelějšími",
ad Michael: taky ho moh Speppard aspoň postřelit (i když by to nemělo dlouhodobější efekt v případě jedné rány) ve scéně, jak na něj Michael míří tím jeho omračovačem a Sheppard pistolí. Zvlášť, když se moc nemají rádi a poté co Michael sklopil omračovač a přiblížil se k plukovníkovi - chvíli předtím než ho ta Michael-příšera napadla zezadu.
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 02.2.2007 16:48:30
upi Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

tak tet sem se na to dodival...
konecne zase dily co nebyl o nicem...
a s michaelem plne souhlasim, má dobrý důvod a je fajn ze tim otevreli dalsiho neprítele i kdyz je to vlastne dalsi wraith(tedy skorowraith)
[img][http://upi.stargate.sk/sig_down.png]http://upi.stargate.sk/sig_down.pnghttp://[/img]
--- stargate.sk ---

Příspěvek 02.2.2007 17:51:53
clie Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nedávno jsem si řikal že jde Atlantis do kytek, většinu třetí série se nudim a tak jsem si tenhle díl pustil, že si u toho budu něco dělat. Sem se nějak zadíval a najednou konec :D fakt dobrej díl, doufám že v tom budou pokračovat. Poslední 2 díly opravdu za něco stály a Ronon dokonce použil krom svalů i mozek, snad to nebylo na dlouhou dobu naposled :D . Jen tak dál

Příspěvek 02.2.2007 20:40:56
Anubis.22 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ty Michaelovy potvory byly úžasný, zatím nejlepší nepřítel. Představte si jaký by to byli když by jich udělali dost, takovejch pár tisíc potvor a s nima invazi na atlantis. To by bylo úžasný. Ono i když jedna by byla slabá, ve velkým množství by byly téměř neporazitelný.

I když, jak znám scénáristy, možná už se tam ani neukážou.

A nevypadali náhodou trochu jak Predátor? Radši se jdu na ten díl kouknout znova. Na hodinu vás opustím.

Příspěvek 02.2.2007 21:21:58
Wenca Airman
Airman

Odpovědět s citací

clie píše:
Nedávno jsem si řikal že jde Atlantis do kytek, většinu třetí série se nudim a tak jsem si tenhle díl pustil, že si u toho budu něco dělat. Sem se nějak zadíval a najednou konec :D fakt dobrej díl, doufám že v tom budou pokračovat. Poslední 2 díly opravdu za něco stály a Ronon dokonce použil krom svalů i mozek, snad to nebylo na dlouhou dobu naposled :D . Jen tak dál

Tak mě se tenhle díl teda moc nelibil .... :oops:

Příspěvek 02.2.2007 21:37:58
Malaghost Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hmm, tak tenhle díl byl docela povedenej, docela akční...
Jediný co mohlo tendle díl boostnout ještě výš, kromě nepovedených příšer, kt. jakoby z oka vypadli predalienovi :idea:, by byly víc vychytaný záběry především ze scény, kdy potvory obkličovaly Shepparda v tunelech. Pomalý přejezdy kamery a klidně i vypujčená atmosféra z vetřelce či predátora, kdy by si naši "predalieni" s obětí pohrály a divák by si užíval napětí mnohem déle.
Z prostředí opuštěných tunelů se toho dalo vytřískat mnohem víc než jen unikající pára a příšery co se slepě vrhají na Ronnovu hlaveň.
Ale celkově vzato tahle zápletka, lidi najdou opuštěněj komplex, najdou nějaký mrtvoly, potom "prázný vejce" a něco na ně začne útočit a vyklube se z toho laboratoř na originální Supermonstra, kolikrát už to tady bylo? :salut:
Na druhý straně je pravda, když se takhle pitvam s tou atmosférou a všim, konec, kdy venku u lesíka příšery obkličovaly Ronnona, byl efektní... :|

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách