Bory.
Ok s temi hangary jsem pochopil tvoji myslenku. Ja predpokladal, ze tahle lod' nebude o moc vetsi nez ty ostatni, tj nic vic jak jak stihac ppr. mala nakladni lod' se do hangaru nevejde.
Z toho co tu uvadis o transportni lodi a delce kanonu tipuji, ze samotna lod' ma tak 600-700 metru do delky?
Ty kompletni velikosti by bodli. Mene zmatku by bylo.
A k tem kanonum - jaky je v tom pripade prumer ty strely proboha???
120mm naboj (teoreticky vystreleny z railu) udela diru do 30m tluste zelezobetonove zdi (kdo zna fyziku lepe nez ja, tak mne opravte)... ale co todle
Konstrukce kanonu vypada zajimave. Dobre propracovany detail. Akorat ty dve anteny se mi zdaji tak trochu legracni...

Pripomelo mi to hummery americke armady behem "poustni boure" - taky na nich meli dve predlouhe anteny.
Dalsi vytka k technickemu provedeni kola otaceni. To mensi ridici kolo ma o dost mensi polomer, tzn. ze se tento kanon bude otacet jen velice pomalu (vzhledem k jeho celkove velikosti a vaze). Navic - staci tam jednou napalit raketu, nebo jen z tycoveho-dela a uz se ti neotoci nikdy. Bych tu konstrukci otaceni "schoval" a neresil. Takle se mi to zda reseny moc "postaru" co se technologie tyce.
Posledni otazka - to jsou rendery, nebo screeny primo z modelovaci plochy?