Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Quinix: Aha , mno, v tom případě si přines varnou konvičku (anebo tam zkus u někoho ohřátí vysomrovat...ale nevim, no, žádat o uvaření vody. Ale tak, mohli by ti vyhovět, nicméně jednodužší bude si to koupit )
Tak čaj stojí jen 5 korun, aspoň teda stál. To je levnější než z automatu
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Tar-ara: No pokud jsem to dobře pochopil, tak konvice apod. jsou zakázané Ale když stojí 5 Kč, tak je to v klidu
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Tak dneska je to 150 dní do FF!!! Dneska se slaví... faktor pařby je 5!
Už, když to bylo kolem takovýho 180týho dne jsem si to naplánoval. 150 dní do FF velká oslava. 100 dní do FF obrovská oslava... a od 99 dní do FF oslavy každej den a stupňují se.
Saphira: Dyt loni nebylo takovy vedro jenom jsem nemoh nosit mojo Atlantisku, ale zas takovy nebylo jo a jeste jsem zapomnel, ze jsem nechaval Berettu na pokoji, protoze se nadal, kvuli vedru nosit...jinak se mnou pocitejte az na FFS v srpnu...
SG linie na Pragoconu se ruší. Johny Idler to píše na Lapiduchu. Zřejmě se nepohodli s pořadatelem.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Včera jsem byla kvůli zrušení SG bloku na Pragáči opravu velmi na...ehm...štvaná. (Phebeus by mohl vyprávět ...ale raději ať tak nečiní). Na to jsem se samozřejmě těšila nejvíc. Ach jo...