Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Noví nepřátele SG-1

Noví nepřátele SG-1

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Co bude s invazí Ori?

Porazíme ORI!
51
59%
Halowed are ORI!
18
21%
Nějak je zdržíme...
12
14%
Veni, Vidi, Vici a odpakujou
5
6%

Celkem hlasů : 86

Příspěvek 23.1.2007 14:35:24
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak jak jsem to tady pročítal, se spoustou lidí souhlasím. Ale mám ještě i jiné nedořešené věci. Zajímalo by mě, proč už se nikdy neobjevili vyspělé planety Orban, Pangar, Tangrea nebo Hebriden. Se žádnou z těchto planet přece na konci neměli ádný nepřáteslký vztah, a všechno to byli planety, které by ve spojení se Zemi mohli znamenat velkou alianci. Neřeknu třeba Langara- to je pro SGC taková osina v zadku, ale ty ostatní-nechápu. A když jsem přemýšlel o těch furlinzích. Ti co byli v epizodě "200", to byli jenom vymyšlení furlingové. Nikdo přece neví jak vypadají. Furlingové můžou být třeba Oannes (i antikové maj spoustu jmen), furlingové můžou být třeba atonikové nebo ti se kterými zůstal Nicholas Ballard.
Naposledy upravil athoscity dne 23.1.2007 15:07:30, celkově upraveno 1
Obrázek

Mno

Příspěvek 23.1.2007 14:38:13
cpt-nemo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jinak co se týká nových nepřátel, hodila by se nějaká chameleonská civilizace. Něco jako byl ten dáreček co oblbl SG1, že si mysleli že je od nich. A mohli by oblbnou Asgardy .... A pak by se šla hledat pomoc k Noxům a nebo lépe Furlingům ... Jenom najítí Furlingů by mohlo dát půl sezóny možná celou :D A pak by mohly být krásné vesmírné bitvy :D Asgardské lodě kontra Furlingské a do toho každý díl jedna zničená pozemská :D :D
Každej má kamarády, jenom ty máš nás ....

Příspěvek 23.1.2007 16:48:14
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Souhlas s athoscity, taky mi chybí logické uzavření aliance Země a spojeneckých lidských ras. O starých známých ne/přátelích nemluvě...

Já nevím že vy jste na ty vesmírné bitvy tak vysazení... podle vás by bylo nejlíp, kdyby se co druhý díl objevil nový design pozemské lodě a co třetí díl by se bojovalo ve vesmíru, ale polovina z vás svorně odmítá potencionální ship-based ship-off.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Hmm

Příspěvek 23.1.2007 16:58:34
cpt-nemo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Raynor píše:
Já nevím že vy jste na ty vesmírné bitvy tak vysazení...

Ja tam mel hafo smajliku, nejsem an vesmirne bitvy vysazeny, davam prednost poradne zapletce.

Ale uprime receno, cekal bych nekde vetsi ukazku nasazeni ziskanych technologii ... Ze pouzivaji jumpery, zaky a par dalsich drobnosti nic moc ... Vzdyt uz toho museli ziskat mnohem vice ... A vesmirna lod je dobra na ukazku novych technologii ....
Každej má kamarády, jenom ty máš nás ....

Příspěvek 23.1.2007 19:17:45
Mereia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Raynor píše:
Souhlas s athoscity, taky mi chybí logické uzavření aliance Země a spojeneckých lidských ras. O starých známých ne/přátelích nemluvě...

pravda spojenectví tam opravdu chybí, když už občas objevili planetu stejně vyspělou jako je ta naše, tak byli nadšeni, hned se snažili uzavirat spojenectvi, za par dilu ....skutek utek a o žádným spojenectví ani zmínka.... :roll:
"You just call him Meredith?"

Příspěvek 23.1.2007 19:50:18
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No proč neudělaj alianci??? To je dobrej dotaz asi ,proto že by jsme my musely zásobovat ty planety a přece už není SG-1 tak štědrá jako dřív a navíc by je musela třeba někdy bránit ,ale někdy ne podle mě je to poslední dobou takový že Atargate na Zemi a Atlantis si jede na vlastní triko a už tak nepomáha jako dřív a nevtírá se do jinejch problému nebo civilizaci :wink: .
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 24.1.2007 12:45:54
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no urcite budou novy nepratele v tom novem serialu a uz se na to moc tesim
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 24.1.2007 21:49:49
Major General
Major General

Odpovědět s citací

To je dobrej dotaz asi ,proto že by jsme my musely zásobovat ty planety a přece už není SG-1 tak štědrá jako dřív a navíc by je musela třeba někdy bránit

Co to je za kravinu? Orbánci byli více než soběstační. Neřeknu nějaká starověká civilizace na úrovni doby bronzové, ale Hebridian nebo Orbánci by se určitě se Zemí spojili. To by na to ale museli myslet scénáristi.
Obrázek

Příspěvek 25.1.2007 16:37:37
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To je fakt ,ale koukni že ted už Sg-1 nestrká nos do jinejch civilizcví hledí si svýho :lol: .
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 25.1.2007 19:55:27
Major General
Major General

Odpovědět s citací

SG-1 ať si řeší Ori, aliance můžou uzavírat zbylé týmy SGC.
Obrázek

Příspěvek 25.1.2007 21:01:28
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no protoze maj uz svoje vesmirny lode a novou technologii od asgardu a jinejch ras proto se uz nemusej vmesovat do jinejch civilizaci
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 27.1.2007 15:25:21
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Kutas v tom má určitě trochu pravdu. Teď už má Země goa'uldskou, asgardskou i anickou technologii. A USAF se o ní nějak zvlášť nechtělo dělit ani s dalšími mocnostmi na naší planetě, natož potom, aby je dávala jiným planetám. Sami jste viděli, jak byl ten velitel armády na Tangree xenofóbní a že ten by určitě od spojenectví se Zemí čekal že dostanou zbraně a lodě. Na Pangaru ale Země získala velmi užitečný Tretonin, z Langaey zase velmi užitečnou Naquadrii, a planeta na podobné úrovni v Pegasu jménem Hoff zase vyvíjela virus proti wraithům. Myslím že nějaké spojenectví alespoň s jedním takhle vyspělým národem by bylo jedině plus. Nemuselo by se zprvu jednat hned o obchodní spojenectví.
Obrázek

Příspěvek 30.1.2007 15:55:47
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to je pravda .. ono by bohatě stačilo kdyby to alespoň zmínily že něco takového uzavřeli .... nemusely by to ani ukazovat........
KREE! Neslyšeli jste? řek jsem KREE!!

Předchozí

Zpět na Obecné