Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
podla mna stary nastvany a hladny mozu byt iba 2 veci ... michael alebo velryba lenze michael je v epizode potom taze sa skor priklanam k velriby kedzwe bude vacsina pod vodou
Hele, ale jestli to má být pod vodou tak předpokládejme, že to bude na planetě kde je Atlantis tak tam Ford asi nebude. Spíš to bude nějakej ten zapomenutej Wraith.
Zapomenutej wraith? No nevím, co třeba ten (nevím jak se jmenoval) z první řady? Ten jak ho měli na atlantis v tý kleci. Nebo se může vracet taky někdo z Geniiu, nebo Ford, nebo ten asuran co byl zezačátku hodnej, nebo taky někdo úplně jinej, třeba ten vlasatej athiosan co zpočátku pořád říkal "Džintó".
Každopádně nepřátel je tam plno, ale nevím kdo by moh bejt zapomenutej. Ale už se na to těším.
noo takze sa nehajme zajtra prekvapit.. ale pohybujem ze pod vodou bude wraith..... a anubis.22 skus citat prispevky ktore napisali uzivatelia pred tebou..... napr.... " .. kedze to bude pod vodou tak to bude na planete kde je atlantis a tam ford asi nebude" a hned nato si napisal ty "....a nebo ford"
No, já vím že to tam psali, ale v tom spileru o tý epizodě není nic o tom že by to měl bejt někdo kdo tam je už dlouho, takže jumper se může klidně potopit, pak tam může přiletět ford ve wraitský stíhačce, potopit se a tak dále. Ale je to jen odhad. I když ford to zaručeně nebude, to by se to vědělo dopředu.
Anebo jim při tom rozlomení jumperu nějak něco ovlivní mysl (třeba jako v jedné epizodě kde jim ovlivnilo mysl to wraithské zařízení) a budou se jim vracet myšlenky.
-Tím neočekávaným návšťevníkem je Wraithská královna
-Zmocní se Teyla
-Ta zřejmě zmlátí Ronona -Elizabeth je také na misi
-V epizodě se neobjevila žádná zmínka o Carsonovi
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.
No tak s tím Carsonem. Přesně toho jsem se obával, když jsem se dodíval na Sunday. Že v dalším díle o něm nepadne ani zmínka.
Na druhou stranu o Fraisrové v následujícím díle taky nepadla ani zmínka, teda jestli si to dobře pamatuji. Ale od Atlantis bych čekal něco víc. No nedá se nic dělat. Jinak se na tuhle epizodu vcelku těším, i když na poslední dvě mnohem víc.