Safryš, že já ty spoilery čtu! Mohla bych se těšit z toho, jak je Carson skvělej po celý díl (a on byl... a sladkej

), jenže takhle jsem si celou dobu rvala vlasy, kdy umře. Takový napětí mi úplně znemožnilo si ten díl užít... Snad se to změní, až to zkouknu ještě jednou.
MaKovičák píše:
Je ale pravda, že antické zařízení, dělající z člověka výbušninu shromažďováním látek v lidském těle mi přijde hodně za vlasy přitažené (a vlastně ještě to, že se to rozvíjelo až k výbuchu i poté, co to bylo mimo tělo), ale je to sci-fi...
To mi taky přišlo - proč to bouchlo, když to už vlastně nemělo podnět?
Verze, že s tím ten pyrotechnik manipuloval neopatrně, mi přijde jednak nepravděpodobná, jednak potupná pro toho pyrotechnika. Carson mu to v pořádku dopraví, jak se na hlavní postavu sluší, až pod nos, ale jak se k tomu dostane někdo tak nepovolaný, jako je chlap, který se takovými věcmi živí, tak je neštěstí dovršeno! Tím samozřejmě nechci Becketta shodit, o mrtvých jen dobře, ale prostě mi to připadá divný.
R jako Rodney, O jako Ori, S jako Sheppard, S jako Samantha, E jako Emmerson, T jako Teyla a A jako Atlantis.
Bohužel, na tomto fóru již nejsem a nebudu aktivní, Přeji hezký den.