Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 27.1.2007 - review epizody 314

27.1.2007 - review epizody 314

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 17.1.2007 19:37:10
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak tahle epizoda se mi líbila. Škoda Carsona. Ta scéna stím "výbušným nádorem" (nevím jak jinak to nazvat) byla dost drsná. Celou dobu jsem se klepal strachy jak to dopadne i když o Carsonově smrti jsem samozřejmě věděl, ale přesto když už to předal tomu pyrotechnikovi, tak jsem si myslel, že zemře jinak a najednou ten výbuch. Jinak nejlepší byla ta scéna s Rodneym na konci. :cry:¨

10/10 5/5
Naposledy upravil Pan Citron dne 17.1.2007 19:48:07, celkově upraveno 1
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 17.1.2007 20:15:08
rattlehead Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Právě jsem dokoukala na tuhle epizodu na YouTube. A ještě teď se klepu. Pro mě je to nejsmutnější epizoda ve Stargate( snad ještě SG-1 Heroes I. a II.). Nejhorší byla ta scéna na konci, jak mu tam hráli na dudy. To mě fakt dostalo :cry: :cry: :cryy: :cryy: :cryy:
.....Proč Carson???...No nic, Už je to za námi . Určitě ho alespoň v jedné epizodě ještě ukážou.(doufám)

Příspěvek 17.1.2007 21:13:20
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nevíte náhodou někdo kdy se o5 objeví wraithové??? Už mi ty kluci začínaj pomalu chybět :)
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 17.1.2007 21:15:18
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Údajně to má být v 19sté epizodě (Pomsta).

EDIT: No to to, moc dík, pořád je to spoiler!! Tak s tím podle toho nakládejte. Pomeranc
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 17.1.2007 21:20:27
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

tak doufám, že se SGA vytáhne- poslední dobou silně pokulhává- je sice hezký poznat postavy, ale zase všeho moc škodí... musí najít střed mezi tím vším
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 17.1.2007 21:31:37
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

No dnes, res. včera mě scénáristé překvapili poprvé touho epizodou a hned podruhé epizodou SG-1 no ale to sem nepatří. Tak k věci, byl to nebojím se říci pro mě jeden s nejzajímavějších dílů SGA, konečně trochu volnosti a "klidu", líbylo se mi jak si většina užívala svůj volný čas po svém, (škoda že neukázali toalety jedno dilema by se tím ještě vyřešilo) nevěřil jsem že mi bude Carsona líto, ale po tomhle komu by ho líto nebylo. Je fakt že takoví slaďák jsme v SG ještě neměli, jsem rád že přišlo zase něco nového :D
Obrázek

Příspěvek 17.1.2007 21:45:26
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě se teda nejvíc líbilo jak Ronon hrál golf!
Tiger Woods by moch závidět tyhle údery :) a měl by s ním určitě velký problémy :lol:
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 18.1.2007 05:38:50
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Lidičky já se omlouvám za OFF TOPIC , ale já to sosla z torentu : +[mininova.org]+ Stargate.Atlantis.S03E18.HDTV.Xvid-NBS.rar a chce to po mě nějaké heslo :-( nemůžu ho sehnaT JE TAM NĚJAKEJ ODKAZ ALE TAM NIC NEJNI ...PLS Pokud ste to stáhli a heslo ste našli pls hodte mi ho na ICQ : 331-782-146 nebo už umřu :cry:

Příspěvek 18.1.2007 06:35:13
Chaotic Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

janinka píše:
Lidičky já se omlouvám za OFF TOPIC , ale já to sosla z torentu : +[mininova.org]+ Stargate.Atlantis.S03E18.HDTV.Xvid-NBS.rar a chce to po mě nějaké heslo :-( nemůžu ho sehnaT JE TAM NĚJAKEJ ODKAZ ALE TAM NIC NEJNI ...PLS Pokud ste to stáhli a heslo ste našli pls hodte mi ho na ICQ : 331-782-146 nebo už umřu :cry:

The file is fake. URL Provided gives you bitgrabber website on referal link, (yes, he who makes this makes money for it), and states the password is in 4.x.x.x.xxx format. Clearly, the bitgrabber version number is not in this format. It does not have the additional three digits at the end.

I will attempt to password crack, and find out what sort of fake data is contained inside. Don't download this file !

Aneb stáhni si to znova odjinud :)
[img][http://www.anis.xf.cz/ban.gif]http://www.anis.xf.cz/ban.gifhttp://[/img]
Vše je o úhlu pohledu...

Příspěvek 18.1.2007 13:31:43
Vala Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mohl by mi někdo prosím poradit.Tak sem se těšila na tu novou epizodu že sem ji hned stáhla od fixinka,ale ona nehraje,tak sem si ji stáhla i přes torrent ale je to to samý :cry:,přitom sem s tim nikdy neměla problém jedná se o tu 700mb verzi.nejsou na to potřeba náky spešl kodeky?já mam mega codeck pack.pleas help me :cry:

Příspěvek 18.1.2007 14:09:03
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hele kámošoj to dělalo taky...
V čem to pouštíš?? On to pouštěl ve winamplayeru a nějak mu to nešlo a když to zkusil v bsplayeru tak mu to hned šlo...
Tak zkus změnit přehrávač.

btw já mám jen codecspak all in 1 verzi 6.0.3. tušim a pouštim všechno v klidu v bsplayeru nebo v mv2plaeru v pohodě ;)
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 18.1.2007 14:31:48
Chaotic Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Vala: To se mi taky kdysi párkrát stalo. Je to použitým softwarem. Stáhni si nějakého nového FTP klienta (mě to nešlo spustit po stažení s Flash FXP(už nevím která verze))
[img][http://www.anis.xf.cz/ban.gif]http://www.anis.xf.cz/ban.gifhttp://[/img]
Vše je o úhlu pohledu...

Příspěvek 18.1.2007 14:49:07
Ufin Airman
Airman

Odpovědět s citací

wow :) ja to tu teda normalně nečtu, takže sem nic o Carsonovi ze ma umřít nevedel, o to hustčí pak byl dojem z celkovy epizody ....
Je pravda ze epizoda byla mrte dobra....jen me je lito Carsona, toho sem mel rad...

jinak dik za title :) je to pohodka :-)

Příspěvek 18.1.2007 14:59:03
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Konencne sem to skouknul.Cely dil mi nebylo jasne co na tom dile je tak extra,ale ten konec me dostal.Fakt ze sem brecel :cry:

Příspěvek 18.1.2007 15:21:27
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Právě jsem se dodíval na Sunday netušil jsem že mě smrt Becketta tak veme :cryy:
Naposledy upravil LAZYjohn dne 18.11.2007 19:52:00, celkově upraveno 2
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách