Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 17.1.2007 - review epizody 317

17.1.2007 - review epizody 317

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 12.1.2007 13:27:26
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mno jako nápad na epizodu to byl dobrej, ale podle mě dost tragicky vyřešenej. Tenhle díl mě prostě nedokázal oslovit. Prostě tohle byla vyplňovačka, která by při troše snahy mohla být kvalitní a zajímavá, ale mě osobně přišla nezáživná a zčásti nudná. Takhle né ! Sg-1 tenhle tejden naprosto trumfla SGA. Doufám že díl Sunday konečně oživí teďka tu řadu vyplňováků a přinese nějaký ten zásadnější zvrat do děje.
:wink:

Příspěvek 12.1.2007 14:24:36
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ano, SG1 byla lepší :roll: Proč? Protože nemůžete srovnávat normální vycpávkovou epizodu s epizodou, která je druhou částí dvoudílu, které bývají nejlepší. Prostě srovnáváte nesrovnatelné, jablka s hruškami. A pokud můžu říct svůj osobní názor, SGA mi letos přijde zajímavější než SG1, kde to zachraňuje jen Vala, z níž se ovšem stal tradiční hláškostroj, což v jedné (té poslední) epizodě sice napravili, ale jedna epizoda nevytrhne celou sérii.
To je ovšem můj názor a je to čistě OT.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.1.2007 14:35:19
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já souhlasím Klenotko jenom sem se setkal s pár lidmi co nemají nejrychlejší připojení k netu a rozhodovali se mezi SG-1/SGA .. většina šáhla po SG-1 a pak na ní nadávali což mi příjde hloupý. Je mi jasný že vyplňovák se s dějovým dílem nedá srovnávat, ale i z tohohle nápadu se dalo spoustu vytřískat, ale mě to řišlo dost odfláknutý. Jinak řekl bych že TOP díly 10.Sezóny jsou : 1.Letter from Pegasus, 2. Quest part.2 a 3.Flesh and Blood / Counter strike ... Ale je možný že to je jen můj vnitřní pocit. Sorry za částečný OT :roll:

Příspěvek 12.1.2007 15:04:16
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Myslis asi Pegasus Project protoze Letters From Pegasus je SGA :D

Jinak Titulky uz jsou ke stazeni takze presouvam...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 12.1.2007 15:11:51
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jj mě se ty názvy už nějak pletou samozřejmě Pegasus project :D sorry :oops:
Naposledy upravil Lordkolol dne 12.1.2007 16:32:52, celkově upraveno 1

Příspěvek 12.1.2007 15:50:48
Jockey[CZ] Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No teda muj nazor je, ze 3 sezona SGA je otresna zato SG-1 se mi libi vic.

Příspěvek 12.1.2007 16:05:14
Jack_xy

Odpovědět s citací

Phebeus píše:
A proč měl Sheprd P-90, když tam bylo na začátku vakum podle mě nevěděly že je tam něco jako podpora života on ji měl vesele u sebe přitom ve vakuu střílet nejde není tam kyslík i když v SG-1 to lze (jak tam toho týpka z lucianský aliance posaly do vesmíru, jak po nich střílel).

Hele, co to tu vypraviš za nesmysly?Zbraně nestřílí ve vesmíru???Chlape ty tam střílej mnohem líp než na vzduchu!Jak asi létají ve vesmíru rakety?Zbrane stříli dokonce i pod vodou(brát s rezervou, zbran na to "musí bejt stavěná", hrozí tam např nebezpečí rozrthnutí hlavně.Ale co ma co s tim dělat vzduch?? :?:

Příspěvek 12.1.2007 16:12:32
Jockey[CZ] Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ale ta zbran potrebuje aby se zapalil strelnej prach a bez O2 to nejde

Příspěvek 12.1.2007 16:39:36
Jack_xy

Odpovědět s citací

:D :) :D :) :D :)

Jsem tu snad jediný který není mimo mísu??Střelné zbraně STŘÍLÍ ve vesmíru i vakuu.Myslím, že jsem to nahoře napsal..Potřebuje to O2 jo?A ten si bere z venkovniho ovzdusi?Hmmmm Dobra teorie

Příspěvek 12.1.2007 17:14:13
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, stejně jako většině tady, mi to přišlo jako takovej ten průměr 3/5, 5/10

Jinak se mi ten díl líbil akorát mi přišlo strašně zbytečný na začatek dávat co se stalo o 8 hodin později.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 12.1.2007 18:55:37
Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dobrá epka. Jediný co mi vadilo, byl obal od Snickersky - bylo u toho řídícího počítače raketoplánu jak byl Herik.

Příspěvek 12.1.2007 21:06:54
pepe.vyskoc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

sga upada............. , doufam ze konec serie bude lepsi

Příspěvek 13.1.2007 00:49:25
Maruxs Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pan Citron píše:
Jinak se mi ten díl líbil akorát mi přišlo strašně zbytečný na začatek dávat co se stalo o 8 hodin později.

To je pravda, v některých seriálech (např. BSG) vás uvedo do děje a po znělce začnou vyprávět, co bylo předtím, jaksi si to člověk pamatuje a čeká, co bude dál. Tady mi to taky připadlo zbytečné, popravdě jsem na to zapomněl, uvědomil jsem si to, když jsem se na tento díl díval po druhé s titulky. No nevím, jak ostatní... :D :oops:

Např. v SG-1, kdy je Mitchel obviněn z vraždy (cca 9x12), to o 24hodin zpět sedí, tady mohli klidně začít jako obvykle... :D

A s tou P-90kou? No, toť dobrá otázka, ja se přikláním k tomu, že je potřeba vzduchu :wink:

Příspěvek 13.1.2007 07:59:59
Jack_xy

Odpovědět s citací

Chlapi nepokoušejte mě..
1)Zbraně střílejí ve vakuu
2)Eixstují vzduchotesné náboje(zjednodusene receno)
3)V náboji, v prostoru za kulkou(tzn.v nábojnici) NENÍ A NEMUSÍ být žádný vzduch.Je tam prachová směs ale vzduch ne.

Příspěvek 13.1.2007 11:03:15
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Díl prúměrný, jediný plus byla asi Teyla jež se mi líbila poprvé v této řadě.
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách