Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 17.1.2007 - review epizody 317

17.1.2007 - review epizody 317

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.9.2006 09:45:58
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

datum vysílání: 8.1.2007

Zde můžete debatovat o této epizodě, po vydání titulků (je jedno jakým týmem) bude toto téma přesunuto do Pokecu o epizodách. A prosím mluvte pouze o dané epizodě, dohady co bude příště nebo části děje SG-1 si nechte do jiných témat.

POŘADÍ ANI NÁZVY EPIZOD JEŠTĚ NEJSOU ZCELA JISTÉ

Tým podplukovníka Shepparda prozkoumává stovky let starou opuštěnou vesmírnou stanici na dalekém měsíci a uvnitř najdou několik posledních obyvatel dávné kultury. Jeden tisíc mužů, žen a dětí byl dán do stáze při pokusu o přežití před jejich nepřítelem, se kterým byli ve válce po mnoho let: Wraithy.

Herick je první probuzený poté, co tým přijde na palubu. Herick, kterému před zmrazením bylo asi 35 let, je technik, který vytvořil stázové zařízení pro své lidi. Ačkoliv očekává, že najde svou ženu a syna, jsou pohřešováni. Rozzlobený Herick probudí jejich vůdce, Jamuse.

Poté, co Jamus přizná, že museli přijmout drastická opatření, aby uchránili své útočiště před Wraithy a Herickova rodina byla zanechána mimo, je mladý muž pochopitelně zdrcený. Herick později raději spáchá sebevraždu, než aby žil bez svých milovaných. Ale kvůli tomu se stará stanice začne řítit do atmosféry blízké planety a tím ohrozí Sheppardův tým i přeživší ve stázi.

Tým nemůže v žádném případě zachránit tolik lidí a aby snížili ztráty, nabídnou Jamusovi záchranu. Ale on neodejde bez svých lidí -- a nechce nechat odejít ani ostatní. Ale opravdové hrůzy Jamusovy minulosti budou teprve odhaleny.
Naposledy upravil Hemi dne 13.12.2006 18:01:02, celkově upraveno 1
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 09.11.2006 13:40:52
Moros Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

hm vypada to dobre ale podobny dily uz tu byli
Proof you worthy and all shall be unveil

Příspěvek 09.11.2006 18:14:58
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jo tak tohle je mi dost povědomý... :roll:

Příspěvek 14.11.2006 02:41:43
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

záchraný člun.. . SG1 7 sezóna
KREE! Neslyšeli jste? řek jsem KREE!!

Příspěvek 14.11.2006 08:58:51
Fallen Angel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

trochu podobnost tam je,ale je tam videt i originalni myslenka-rek bych ze je to tak napul

Příspěvek 05.12.2006 17:25:50
HARDESH Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zaprdění kopíráci! Oživovači již dávno řečených legend! No neudělali mi radost. :evil:
A komu ještě nevynadali, ten jako by ani nežil! 8-)

Příspěvek 05.12.2006 17:37:16
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To HARDESH: Já si nemyslím, že originalita je jedinou možností, jak natočit skvělý díl. Vem si, že toho bylo natočeno už mraky a být sto procentně originální už skoro není možné. Tady jde o to, jak ty kopie různých příběhů dáš dohromady. Takový Matrix taky vykrádal kde co, ale dohromady to dělá naprosto originální a jedinečný zážitek. Takže bych díl The Ark neodsuzoval předem, třeba se z něj nakonec vyklube něco mnohem zajímavějšího.

Příspěvek 09.1.2007 14:44:33
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Číslování doplněno

Jinak epizodu jsem ještě neviděl a názory na GW se dosti liší. Většina je ovšem za jedno. Epizoda prý byla nudná. Ale objevily se i jiné názory jako že to byla pěkné epizoda.

Pro lidi co si myslí že to bude okopírované, tak tam píšou, že je to velmi odlišné od Sg-1 epizody :wink:

Příspěvek 09.1.2007 14:56:06
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zase úplně stejný to nebude, možná podobnej námět, ale to je asi tak vše.

Příspěvek 09.1.2007 15:43:18
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Markus píše:
To HARDESH: Já si nemyslím, že originalita je jedinou možností, jak natočit skvělý díl. atd.

Jenže Matrix měl ztěžejní myšlenku, která zrovna neoriginální nebyla. Mimoto je rozdíl mezi obšlehnutím hlavního námětu a mezi obšlehnutím archetypu nebo scény.

Ale jinak souhlasím trochu, takovy Moebius se mi velmi líbil a to kopíroval celý seriál :lol:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 09.1.2007 20:22:59
HARDESH Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě to prostě jen tou předlohou zklamalo ještě dřív než jsem to viděl. Ale dobře, počkám se svým konečným verdiktem až po shlédnutí. Pokud to aspoň nebude stejné jako SG1 a přesto se mi to tak úplně nebude líbit. Tak budu spokojen.
A komu ještě nevynadali, ten jako by ani nežil! 8-)

Příspěvek 09.1.2007 20:42:28
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak od SG1 je to odlišný... tam se zaobývali jak ty lidi zachránit, tady se chtějí jen dostat z té stanice... Takový slabší průměr 3/5
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 09.1.2007 23:13:32
theonas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

zajimave... a nejaky odkaz na torrent nebo neco by nebyl plz
Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dnové, kdy to bude daleko horší: budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci.

JAN WERICH

huh

Příspěvek 09.1.2007 23:15:34
Chevron Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych to hned neodsuzoval... třeba bude dobrá... bohužel mi z nějakého důvodu nejde stáhnout :-((( Mno ale pokud bude stejna jako SG1 tak to bde dost napytel... to nemuzou vymyslet neco jinaciho neco co tu jeste nebylo?

Příspěvek 09.1.2007 23:17:27
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

theonas píše:
zajimave... a nejaky odkaz na torrent nebo neco by nebyl plz

Byl podivej se do sekce kde sehnat nove epizody, topic SGA 3.serie TV-Ripy...tam mas oboji..
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Další

Zpět na Pokec o epizodách