Psáno "non-spoileroidní" metodou

(snad)
Dokoukal jsem PKW a nastalo zklamání
Jak jsem byl zdejším triem (Poe, John, Raynor) nalazen k dokoukání kvůli PKW, nevěděl jsem co od toho mám čekat, ale čekal jsem od toho trochu více... záběry Ejrin oblečené v kožených kalhotách v kašně s Krytonem mi připadali trochu přitažené za vlasy... mohla ukázat holé koleno aby to vypadalo důvěrihodněji, dále jak Chiana "rotovala" s "Ejrin" 5 minut před tím to sem taky nechápal, ale co už...
Začátek vypadal hodně kinově což jsem bral jako velké plus, ale jak sme šli v příběhu dál, tak se nám kinovatost vytratila a z příběhu se stala fraška... že by byl Staleek takový idiot a pokecával s Krytenem jako by se nechumelilo? Že by na něj nebyl naštvaný poté co se vrátili v modulu z trychtýře z pokecu s "agentem Smithem" za ty květiny z minula? A celých 70 minut filmu promarněno nějakou honbou za peacemakers z HellRaiseru? No nevím teda... Navíc když Muchomůrka měla pozměněný hlas (asi mluvil někdo jiný)...
Celý FS jsem se těšil na Hynerianskou flotilu a že by Sparky ukázal zbytky charakteru...
A ještě nedořešený vztah Kryten a Real"Harvey"... mám to brát, jakože už se mají rádi a chodí se nedělní odpoledne navštěvovat na oběd?
Prostě mi to celkově nepřipadlo jako důstojné zakončení tak dobrého seriálu. Je toho spousta na jazyku, ale předpokládám, že to tu budou číst i jiní, tak jim nechcu říct jak to (ne)dopadne, (ne)bude probíhat a pod...
Vzhledem k tomu, že jsem minule psal že pro mě FS končí 3x15tkou... tak jsem již velmi málo či rovnou neprožíval ony "dodatkové" díly včetně PKW
A popravdě... bylo by pro mě mnohem lepší PKW nevidět, protože dle mě jen strhávají celkově dobré hodnocení FS