Zaseknutí náboje u P90, je kravina jak barák

. Je to dělaný hlavne pro spešly a ty si nemužou dovolit selhání.Nebo dobouchávání zásbníků jako u M4ky(Ozkoušeno

)
To samé jaké P90 s tlumičem, humus na druhou(ozkoušeno).Úplně to ztrácí ty výhody co to má normálně.
Me to chybí M9ka, to je taky zbran výborná.
Jinak s přesností, těžko říct, protože jak už tu někde tušim Air Force psal, tydle mimozemský zbraně snad nemaj žádný mířidla, natož vymoženost u RD P90 jako je kolimátor.(Byt jen 13mm svetlost).
Stejne jako je divny brat si tycovku proti brneni.Právě od toho je P90.Sice neprustrelka a brnení je trošku něco jiného, ale tušim že do kytek jdete když nemáte neprustřelky vyšší než IV. třídy(tady jen tuším a marně vzpomínám, jak to bylo).
Proto vítám odchod od MP5tek s 9mm v tom díle jak Dennyho unesl Únas.
Jinak jediný co mi na SG týmech vadí, že nenosí rozdílnou výzbroj.Sice T. tahal tyčovku, ale furt je to prd, rppti tomu kdyby někdo tahal 4ku, Přeci jen je to něco jiného, je to puška.Nejméně dost situací by se s tím dalo vyřešit.
Ale dávám P90..RD co mám je uplne vyborna, TR už mě moc nevzala.Takže když jsem se rozhodoval co dál hlasovat, P90 byla jasná volba