Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 24.12.2006 - review epizody 316

24.12.2006 - review epizody 316

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 26.12.2006 23:28:29
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Preco mna by taká stratégia bavila aj 4 roky.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 27.12.2006 09:30:38
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

stalker: Pro antiky to přece nebyla hra, ale sociální experiment...

Takováhle strategie by se mi taky líbila, ale asi zůstanu u Age of Empires II ;)

Díl pěknej 4/5
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 27.12.2006 18:08:55
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Quinix: Age 2, to radšej 3 nie?

(sorry za OT, ale nedalo mi to)
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 27.12.2006 19:40:51
182 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:wink: AoE2 je ale klasika , ostatni je uz jen obalena cokolada balicim papirem :P a tenhle dil je tomu hodne podobnej ale nechapu ten zaver, asi se zas podivam :idea:
Sheppard : Kolik jich ještě máš?
Ronon : Kolik je potřeba.
Sheppard : Pro tebe bude celkem problém projít letištní kontrolou.

[img][images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpg]images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpghttp://[/img]

Příspěvek 28.12.2006 00:39:03
ysabell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Slibuju, že nebudu hrát Age of Empires!!! :lol: Jinak asi všichni tušíme, kdo asi sponzoruje SGA :wink: Že by EVIAN??? :) Díl se mi moc líbil, originální nápad, trochu krutý...konec trochu průhledný, ale jinak jsem byla celou dobu napnutá, jestli se někdo pozabíjí a pak z toho budou mít oba(Rodney i John)výčitky do konce života.
If I was an animal, I’d be a lion
If I was a car, I’d be an Aston Martin
If I was a genius, I’d be Rodney McKay
If I was a hero, I’d be Jack O'Neill

Příspěvek 28.12.2006 14:20:09
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tu hra( nebo experiment) bych fakt chtěl skusit, ale AoE je taky dobrá hra.

dobrý díl tak 4/5.

Příspěvek 02.1.2007 02:17:05
Wedge Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jeden z nejlepších dílu SGA. 5/5
PS: Jestli až to odvysílají na scifi chanellu nepřijdou s tím, že si tu hru budeme moc koupit za rok v obchodě...
To bych se asi...

Příspěvek 02.1.2007 10:51:28
comet Airman
Airman

Odpovědět s citací

8/10 Dost dobrej díl.
Možná nejlepší z třetí řady

Příspěvek 02.1.2007 11:35:29
hadrbabaa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

OmZA píše:
predem sorry za OT :oops: , ale muzete mi prosim doporucit podobnou gamesku jako ta co byla v tomhle dile? :)

jakejkoliv dil Civilization, ve vesmiru doporucim Master of Orion (1 dil je podle me nejlepsi) nebo Galactic Civilization 2 :)
"Russian women... At 20, they look 40. At 40, they look 60. At 60—don't look."
Yakov Smirnoff

Příspěvek 04.1.2007 15:28:00
Etin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak epizodka nad moje očekávání, nicméně Tao of Rodney byla lepší ;-) dokonce bych i řekl že jedna z nejlepších, nepočítám-li dvoj a trojdíly :-) takže 8,5/10 a ještě s metálem ve tvaru malého Deadala :!: Jinak když už jsme u AoE, tak tu by mě nikdo nedonutil hrát, ani pod trestem smrti... to platí i u W3 :roll: Jesli chcete strategii jak se sluší a patří, s technologickým vývojem, pak doporučuji Cossacks: European Wars s datadiskama :-)

Je to jen poloviční OT, tak se ani omlouvat nebudu ;-)
Až do úplného zblbnutí... ;)

Příspěvek 06.1.2007 11:23:10
Sensei Jirka Airman
Airman

Odpovědět s citací

pepe.vyskoc píše:
Docela dobrá epka , ale díl od dílu nabývám dojmu že 3 sezona je zatím nejhorší .
No ale je to proste SGA a kdyby byla serie plna dilu jako 3x06 tak to bude stále můj nejoblíbenější seriál .

Já osobně bych určitě neřekl, že je nejhorší, to už spíš nejlepší :wink: Když vemu díly:Common Ground, Tao of Rodney, Sateda, The Game - tak super, ale je pravda, že byli i slabší díly jako třeba Real World - ale je to věc názoru (a svuj nikomu nenutim a Tvuj Ti neberu :wink: )

Jinak k epizodě: Takovýhle strategie mě vždycky brali a tohle byla úplně super hra. A moc se mi líbila scénka s Radkem a Lornem :)

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách