Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Doporučte

Doporučte

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 26.12.2006 20:41:26
Likan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

nejakou gamesku strategii zde moje parametry (stredovek,budovani,ekonomika tezba surovin,moznost vyvoje)

Příspěvek 26.12.2006 20:51:00
Fenixp Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

pokud trváš na středověku, civilisation (vedeš národ z miiinulosti až do buudoucnosti... Perfektní :) ), nebo Rise of Nations (celkem obyčejná RTS, řekl bych). Pokud bys chtěl perfektní sci-fi, doporučuju sáhnout po starším a už abandonware Fragile Allegiance (velení flotilám vesmírných lodí, obsazování asteroidů (..něco jako planety, nebo tam tak fungují ;), odpalování raket na nepřítele (moje bolíbená část) špionáž, diplomacie a samozeřjmě těžba... krása :)
Začíná to tu být in:
Blues for my dearest enemy(10. pt.)
You cry, when your dearest friend is gone. Would you cry, if your dearest enemy left forever?
1. část hotová

Příspěvek 26.12.2006 20:52:24
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

hmm skús si omrknúť EUROPA 1400:THE GUILD je to niečo ako sims ale je to obchodno strategická hra

Příspěvek 26.12.2006 20:53:51
Jack_xy

Odpovědět s citací

Settlers II..Nejlepsi strategie, ostatni nemaji ten spravny nadech.Vim ze jsem Ot a neodpovidam na tvoji otazku.Ale hral sem to pred 10 lety a dneska sem to hral treba taky :)

Příspěvek 26.12.2006 21:04:47
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Settlers 2 mi vůbec nevlezli na mozek, ale je to geniální strategie :D Takže tady se musím připojit :) dokonce vyšel i remake, který je na chlup stejný až na nový engine.
Začíná to tu být in:
You cry, when your dearest friend is gone. Would you cry, if your dearest enemy left forever?
1. část hotová

Příspěvek 26.12.2006 21:10:54
Likan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mno jo hledam neco na ten zpusob settlers ,ale vice volnejsiho .

Po shleednutii posledniho dilu SGA s03e16 the game sem prave dostal na neco takovyho neutuchajici chut

Příspěvek 26.12.2006 21:13:41
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hh, Civilisation :) Nedávno vyšel čtvrtý díl. Taky geniální kousek :) přečti si pár recenzí, jestli chceš něco takového, tak Civka je asi nejlepší :)
Začíná to tu být in:
1. část hotová

Příspěvek 26.12.2006 22:22:26
Likan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

okej tak stahuju civilization IV sem zvedavej ,ale mam takovy tuseni ze mi to moc do noty nepadne ,kazdopadne piste dalsi pokud znate .

Za posledni tyden jsem zkousel:
Anno 1703 bohuzel mi pada nejakej problem se zvukem,ale vypada dobre
Warhammer Mark Of Chaos taky problem se zvukem ,ale taky vypada velice dobre
Star Trek Legacy - Dobra hra ,ale neco ji chyby (vice moznosti ovladani atd. jako je v Bridge commanderu)

a proto hledam tedka neco klidnejsiho

Příspěvek 27.12.2006 10:10:41
Sirius Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Zkus Empire Earth 2, není vůbec špatná, jen nezkoušej velké časové rozdíly (luky vs tank), to nemají moc vychytané a může se ti stát, že ti sběrač ovoce sestřelý hozeným kamenem satelit.
Za blbost se platí.

Příspěvek 27.12.2006 10:23:52
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Já teda po shlédnutí dílu The Game taky dostal chuť, přečetl jsem si nějakou recenzi Civ IV, protože není ani tak velká tak i stáhl a mám novou závislost. Prostě hrůza jakej je to žrout času, že jsem s tím vůbec začínal. :lol: :lol:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 27.12.2006 10:32:21
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Sirius píše:
Zkus Empire Earth 2, není vůbec špatná, jen nezkoušej velké časové rozdíly (luky vs tank), to nemají moc vychytané a může se ti stát, že ti sběrač ovoce sestřelý hozeným kamenem satelit.

:laugh: :laugh: Tak to musí být docela zábava
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 27.12.2006 11:21:45
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Musím se přidat ke chvále na Civ IV. Skutečně parádní věc. Nemusíte mít obrovské civilizace, abyste byli na špici, většinou stačí pár měst. Skvělý koncept náboženství (sice trochu zjednodušený, ale co už) atd... Fakt dobrá, lepší než trojka a to už je co říct. (U mě sice soukromě pořád vede Aplha centauri, ale to je trošku starší kousek).
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 27.12.2006 12:04:16
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já jsem hrával jen Civ2, hlavně kvůli historickým scénářům... není nad to si vyzkoušet globální jadernou válku nebo WW2 za Němce. Ani nevím, jestli to v Civ4 je.
Alpha Centauri byla taky dobrá, spoustu možností, vlastní jednotky, sci-fi příběh, politika pro pravé svině 8) Škoda, že mi pod woknama už nejede...

Jinak Rise of Nations je taky dobrá, IMO lepší než Empire Earth (hrál jsem jen 1), příjde mi více user friendly a graficky hezčí. Věkování od pravěku po současnosti tam taky je, a je docela sranda, když se vaši letku B52 snaží marně sundat dvojplošníky :lol:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 27.12.2006 13:08:21
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To mě se teda zase víc libilo Empire Eart 1 než Rise of Nations...
A ta EE1 je podle mě i lepší než EE2 a jinak je to fakt prdel když letěj dvouplošníky na nějaký B52 :lol:

Příspěvek 27.12.2006 13:14:09
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Doporučuji Civilizaci IV, asi nejlépe vyhovuje tvým požadavkům, ale Rise of Nations se mně osobně libíli více. Nejvíce mě dostalo ale Age of Empires 3, ale to už je trochu něco jiného.

Další

Zpět na Hry