To ano. přesně proto mne trochu mrzelo že Cartrová v díle kdy Casandra onemocněla byla strachy o ní bez sebe.. přece sama moc dobře věděla žese jí nic nemůže stát když se potkaj za 80 let!
Cam:Jo, to proto, že jsem vyjel brzy.
U pošty jsem špatně zahnul, asi po hodině jsem si vzpomněl na trénink speciálních jednotek a zjistil jsem, že jsem se ztratil.
Myslim ze ORI porazime a Stargate SG-1 sončí bude to sice škoda ale co noveho bychom tam mohli mit 3 velci nepřatelé to by bylo trochu jete nemyslite? Doufam že bude pokračovat Stargate Atlantis protože bez Stargate by byla nuda a mě by se styskalo. Jsem zvědavy o co pujde v tom třetim Stargate Serialu.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.
je skoda ze stargate SG1 konci.... po 9 letech nebo kolika taky mne nastvalo ze kdyz uz porazili Goauldy tak se objevil další nepřítel, ale alespon je ten novej dobrej.. btw nejlepsi je ta co hraje vudce ORI tak sem ted teda zvedavej jestli ji zabijou, nebo co teda vlastne bude.... mno uvidime ...... Tesim se na filmy
Doprdela, já s těma hercema nemůžu hrát.
Doprdele to je na hovno kdo to vymyslel ze budeme tentokrát pod vodou
Postaví Merlinovu zbraň a všichni povznesení budou vytlačeni na naši úroveň axistence a všude bude hafo lidských Antiků a Ori a bude se přemýšlet co s nima chudáčkama malejma bezplanetárníma
vidíš to mě nenapadlo nastěhovat je na Zem ... Ale stejně jim po povznesení zaš až tak dobře nešlo, dyť při tom umírali ... Teda aspoň když použili ten stroj co se našel na Atlantis. A zase tak moc jich nebylo když se vešli do jednoho města ... A ten benefit ...
A co se tyká Ori v materializované podobě. No Tealc by měl hafo sparingpartnerů:))))
no moc jim to nešlo, ale i tak, Oma povznesla všechny na Abydosu, a hádám, že i spoustu dalších...no málo jich nebude, teda Antiků, Oriů moc nebude protože jinak by se museli dělit o moc..a to by se jim moc nelibilo...ale to už jsem trochu OT