Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| No, tak docela se mi líbil tým, bylo to docela hezky týmově udělané, každý měl pár vět, i Teyla s Rononem. Pár hezkých vět a hlášek. Rodney má rád Batmana ze stejného důvodu jako já a to proto, že je to intelekt smíšený s technologií, žádné napdpřirozené schopnosti, bod pro Rodneyho, A celý ten dialog o hrdinech na začátku byl moc pěkný. A pak taková ta trochu westernová scéna na konci, to bylo zajímavě udělané. A Kolya? Nejspíš je mrtvý, což je škoda... Ale jinak to byla docela nuda. Vesnici jako byla tahle, jsme už viděli, jen přestěhovali pár kulis. Pomohl tomu Kolya, ale možná to bylo tím, že jsem se modlila, aby se už ukázal, a něco se začalo dít. A Lucius, zabijte toho chlapa někdo. Jeho neustálé drmolení, rádoby vtipné slovní přestřelky se Sheppardem, to bylo protivné, nepříjemné a vůbec ne vtipné, ne, ven, ven, ven. A další věc, opakuju se, ale Beckett. Co tam sakra dělal? S týmem, když k tomu nebyl důvod. A nejpraštěnější bylo, že se pak nabídl, když chtěl Kolya zabít McKaye. Beckett? Je to ten samý člověk, co si o pár dílů dřív stěžoval, že zapomněl nakrmit želvičky? Je pravda, že extrémní situace vyvolají v lidech různé reakce, ale musí to být uvěřitelné, postupné, a ne takhle z dílu na díl. Je to škoda. Scéna se lžící se snažila opět udělat blbce z Rodneyho, ale už to začíná být ohrané. Suma sumárum, hezky se na to koukalo, svítilo tam sluníčko, ale bylo to nudné a dlouhé. To už i ta Tower měla trochu děj, tady se jen plahočili z místa na místo. |
| odebrat Luciovi krev(nebo co to dělal), když měl Lucius po celou dobu na sobě štít.A za chvíli na něj spadnou pytle a mu se nic nestane. |
| odebrat Luciovi krev(nebo co to dělal), když měl Lucius po celou dobu na sobě štít.A za chvíli na něj spadnou pytle a mu se nic nestane. |