Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 11.12.2006 - review epizody 313

11.12.2006 - review epizody 313

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.9.2006 09:41:22
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

datum vysílání: 4.12.2006

Zde můžete debatovat o této epizodě, po vydání titulků (je jedno jakým týmem) bude toto téma přesunuto do Pokecu o epizodách. A prosím mluvte pouze o dané epizodě, dohady co bude příště nebo části děje SG-1 si nechte do jiných témat.

POŘADÍ ANI NÁZVY EPIZOD JEŠTĚ NEJSOU ZCELA JISTÉ
Plukovnik Sheppard a jeho tym dorazili na svet, na nemz narazili na vesnici oblehanou skupinou banditu. Jejich lidr Haemon pozvedne zbran a pta se Shepparda, zda on je ten hrdina co je zastavi pred vykradani a vypalovani vesnice. Sheppard netusi o cem je rec, ale brzy pochopi.

Lucius Lavin triumfalne dorazi a oznami, ze on je ten hrdina, ktery vesnici ochrani. Kdyz na nej bandite zautoci, strely se od nej magicky odrazi. Lucius totiz nosi anticky osobni stit. Tim si okamzite ziska srdce vsech vesnicanu.

Tym s Luciusem navstivil jeho domov, avsak po rozlouceni se rozhodli, ze jeste zustanou a poohlednou se po okoli, co noveho Lucius jeste skryva. Spehuji ho na tajne schuzce s Haemonem a jeho muzi. Zjistuji, ze Lucius si je najal, aby utok zinscenovali. Lucius vsak nechce zaplatit. Muzi zuri, ale jsou to hrdi vojaci Genii (clenove byvale Cowenovo osobni ochranky), kteri byli nuceni se po prevratu zacit zivit jako zoldaci.

Lucius pak musi nakonec spolehat na Shepparda a ostatni, kdyz spojenec zoldaku (nikdo jiny nez Acastus Kolya) dorazi vyjednavat s Luciusem osobne. Samozrejme Kolyu podvodnicek moc nezajima, chce Shepparduv tym.
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 05.12.2006 18:11:01
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jsem si pročet thread na GW fóru a dozvěděl jsem se následující(následující body nereprezentují Ashrakovy názory):

1) Epizoda je prej úděsně nudná
2) Sheppard oddělá Kolyu
3) 90 procentum se epizoda nelíbila, psal ji Malozzi a Mullie, a ti se maj stát Producenty SGA na příští rok, a lidi se tam bojí, že tohle bude poslední pořádná řada...(prej tahle epizoda byla ještě horší než The Tower, a to už je co říct.)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 05.12.2006 18:14:49
HARDESH Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak toho jsem se bál :cry:
A komu ještě nevynadali, ten jako by ani nežil! 8-)

Příspěvek 05.12.2006 18:15:37
Lord_Balrog Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já nevím, ale mi se The Tower líbila 8)

Příspěvek 05.12.2006 18:18:36
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ani se nedivím,když je tam Lucius.To dopadne stejně hnusně jako 3 epizoda.Špekoun jeden hnusná
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 05.12.2006 18:19:23
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

HARDESH píše:
Tak toho jsem se bál :cry:

Já taky, a jestli pravda co říkaj s tim Malozzim tak pro nás Atlantis tenhle rok končí..

HAck: přesně tak, moje slova.
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 05.12.2006 18:24:57
pepe.vyskoc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Megniv píše:
:oops:

Heh si myslíte,ýe to newim :D Jen jsem čekal reakce :shock:

Rety tu psal,že je tu nuda,tak jsem chtěl to tady oživit 8)

z toho si nic nedelej ja jsem to taky zacal tahat ale nastesti jsem v 10% zjistil ze je to 2x13 :lol:

Příspěvek 05.12.2006 18:26:19
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Citace z GW fóra:

Extremely disapointing!

I'll say it again Joseph Mallozzi and Paul Mullie should never write for Atlantis ever
This one makes their other episodes including "The Tower" look like masterpieces

You are aware that Mullie and Mallozzi will be writing full-time for SGA next year? That is no joke. Just think of the endless possibilities!

Mmmmm..let's see. What about 'Lou Lavin' his equally loveable  rogue of a son in his own adventures around Pegasus.

Cooper and Wright are now completely off SGA. Mallozzi and Mullie are the new executive producers. Lucky us.

THIS EPISODE SUMS UP WHY MALLOZZI/MULLIE SHOULD NOT BE SHOW RUNNERS FOR ATLANTIS NEXT SEASON. IF THEY ARE, THE SHOW IS DOOMED TO FAILURE.
This was dire. Terrible plot, with so many holes in it I'm embarrassed for the show.
The end was pathetic, and what a damn waste. There was no mention of the events of CG, no angst, nothing. Complete rubbish, and one of the worst episodes I've ever seen.

Another piece of tech we didnt get. Yet another personal shield down the tube. TPTB are starting to seem like a bunch of arrogant tollans that refuse to let us have tech.

This is actually the worst episode this season to me, second to The Tower overall. Sure, both episodes had some funny team lines, but yuck.

Plot holes abound. In Hide and Seek, McKay was unable to eat or drink, yet Lucius was able to here. And if McKay couldn't even get coffee into his mouth, how can Lucius be dunked into water? It was like, "Oh, we still have that personal shield thing, let's use that and forget anything else we've seen about the device."

I found the episode too campy for my tastes. I don't care for Lucius at all, and even Kolya wasn't as menacing as we've seen him in the past. I doubt we'll see him again, as he was supposedly shot dead. If he does somehow resurface, I'll fnd myself wondering how they walked away without Beckett making sure he was dead and it would be too ridiculous.

Anyway, there was some nice team banter, but overall thumbs down.

And if this is the caliber of episodes we can expect from M&M as compared to other writers for the show and other episodes, especially this season, then I feel a great sadness at the thought of them taking over from Cooper and Wright next season.

I can't believe it! Every episode written by M&M is a total waiste and crap. I wonder how the comapany that gives the money for SGA is sooooo stupid. May be their managers are fans of stupid characters like the leech Lucius and insipid plots?!
And this thing about Weir! Total crap!
I think if M&M are the producers of Season 4 this will be the last season for SGA.

Tak takhle horlivě pesimistickou diskuzi jsem ještě neviděl...(nedůležité části jsem vynechal..)
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 05.12.2006 18:31:18
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo a to jsou lidi z GW hodně tolerenantí a hodně toho překousnou. Četla jsem tam snad jeden pozitivní ohlas. No co, já se těším na příští týden na Sunday, ta bude určitě hodně dobrá (teda doufám 8) )

Jinak jestli máte někdo zájem o 250 MB verzi, tak je tady:
http://www.sendspace.com/file/axd5fq

http://files.filefront.com//;6301522;;/

Je to sice homemade, ale pokud jste nedočkaví.... :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.12.2006 18:50:03
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No já si radši počkám, tak moc nedočkavej nejsem...vlastně si tu epizodu stáhnu asi až zejtra...

Jinak....jestli pravda to co říkaj o Mallozzim a Mulliem, tak je to hoodně špatný.
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 05.12.2006 19:50:20
Rozparovac Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

dnes jim to nejak trva
P*del musí bejt i kdyby na chleba nebylo

Příspěvek 05.12.2006 20:14:54
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Podle lidí na GW fóru je srovnatelná s 3x06 a 2x15 (prej 3 nejhorší epizody)
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 05.12.2006 20:15:23
JirkaANUBIS Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

minulej dil byl na Warforu od pul 6 a tenhle tam neni ani ted

cekam na nej uz od 5
AMD Athlon X2 5600+ (2.8Hz, AM2) [@13x240 @3120Hz]
Asus Crosshair (nforce 590 SLI)
2x DDR 1024MB, PC800MHz, CL4, [@4.4.416] Kingston
MSI 8800GTX OC edice[@ 610 MHz / 2000MHz]

Příspěvek 05.12.2006 21:06:13
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ty reakce z GW jsou hustý, it's Lapiduch all over again :lol: Ale nepochybuju, že mají pravdu. Teď nevím, jestli to mám vůbec stahovat...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 05.12.2006 21:15:10
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ja bych se na Lapiduch moc neodvolaval, protoze tam jsou docela znami tim ze Atlantis nemaj radi...ale na GW fóru by tomu i docela věřil..
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Další

Zpět na Pokec o epizodách