Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 2.12.2006 - review epizody 312

2.12.2006 - review epizody 312

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 30.11.2006 11:39:47
HARDESH Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak tenhle díl jako vyplňovačka dobrý. Ale spíš sem čekal nějakou větší návaznost na předchozí dění na Atlantisu. Třeba najít přeživšího antika, nebo zjistit aspoň vůbec co přesně se s nima stalo, jak zemřeli? Taky jsem doufal že bude dost energie na to, aby se mohla prozkoumat další část města a najít něco fakt zajímavého.
Místo toho ale veškerou návaznost odbyli pouze e-mailama od Mereditha že nechce aby mu zůstalo jenom 1 ZPM když můžou mít 3.

PS: Myslíte, že se někdo pokouší opravit motory Atlantis?
A komu ještě nevynadali, ten jako by ani nežil! 8-)

Příspěvek 30.11.2006 12:09:29
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Díl dobrej, Zelenka měl dost prostoru, inteligentní velryby taky plus, a usínající Ronon, díl jak se patří.
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 30.11.2006 13:21:25
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nádhera musím říct 100% spokojenost. Od tohohle dílu sem si moc nesliboval, ale koukám že to byla chyba prtože díl byl naprosto skvělej. Skvělej díl, akorát jedná věc mě mrzela že ten konec vyřešili až podezřele rychle...

Příspěvek 30.11.2006 15:32:28
sk8pr Airman
Airman

Odpovědět s citací

HARDESH píše:
Tak tenhle díl jako vyplňovačka dobrý. Ale spíš sem čekal nějakou větší návaznost na předchozí dění na Atlantisu. Třeba najít přeživšího antika, nebo zjistit aspoň vůbec co přesně se s nima stalo, jak zemřeli? Taky jsem doufal že bude dost energie na to, aby se mohla prozkoumat další část města a najít něco fakt zajímavého.
Místo toho ale veškerou návaznost odbyli pouze e-mailama od Mereditha že nechce aby mu zůstalo jenom 1 ZPM když můžou mít 3.

PS: Myslíte, že se někdo pokouší opravit motory Atlantis?

moje rec... nechapu proc si nenechali aspon 2 ZPM a nesli prozkoumat mesto, popripade opravit motory...

Příspěvek 30.11.2006 17:48:45
seth Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak kde bych zacal??

No Ronon jak usnul no proste luxus, snad poprvy co me poradne rozesmal - sem si musel pauznout dil, protoze jsem proste nemohl :)

Velryby, docela pekna zapletka, ale dlouho se nic nevi o tom proc se stahuji k mestu a najednou behem par minut vsechno vi a za dalsi chvilicku jsou uz u slunce, to je asi jediny co em na tehle epizode trosku mrzelo.

Dil se mi jinak libil dal bych tak 8 z 10
Buďme chytří, blbých je dost !!

http://bux.to/?r=setik

Příspěvek 30.11.2006 19:20:41
Jelda Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ano, ano, musím souhlasit s 8z10, nebylo to nijak moc "akční", ale mě se to prostě a jednoduše líbilo, byl to takový klidnější díl, u kterého jsem si výborně odpočinul :wink: Tím se z něj ale nemusí stávat spatný díl :!:
http://jelda.deviantart.com/gallery

Příspěvek 30.11.2006 19:33:30
pepe.vyskoc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no byla to takova vyplnovacka , ale aspon jsem videl Ronona jinak nez v boji a dozvedel se neco o tech trech ZPM , 6z10

Příspěvek 30.11.2006 19:49:07
Anubis22

Odpovědět s citací

5z10. Bylo to dost předvídatelný, že se ty ryby stahujou pod atlantis jsem pochopil hned jak řekli to s tím sluncem, Vždy bylo dopředu vědět kdy se tam objeví ten spálenej chlap nebo ta antyčna, Mluvící inteligentní velryba mě opravdu nechytla.
To se spícím Rononem bylo vtipný, ale opět umělí.
A nevíte jak to je stím emailem? To maj na Atlantis internet, síť nebo co?

Příspěvek 30.11.2006 19:58:44
Jack_xy

Odpovědět s citací

:D :D :D Ne asi...Nejspíše nějakou sít, to asi z toho vyplinulo..Internet asi těžko..Ale vubec bych se nedivil kdyby někdo přišel s teorii že jim USAF zařídilo maily na seznamu a při každým spojení se zemí jim je pošlou..A už vubec bych se nedivil kdybys tomu uvěřil :D

Příspěvek 30.11.2006 20:35:56
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Asi tam mají nějakou vnitřní síť, jak fungují ve velkých firmách-Intranet.
Ale to je na tvou hlavu asi příliš přemýšlení, co?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.11.2006 21:09:21
Parapsycho Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak. Díl jsem neviděl. Ale řežítetu problem s meilem. Tak se vám to pokusím pomoc rozlousknout:). Jelikoš studuji Informační technologie měl bych o tom něco "vědět" :D . Tak buďto mužem udělat velmi složitě. Takže jelikož tam maj hardisků jak *****, tak by bylo možný, že tam maj server na bazi Wi fi( muže to být i infra,bluet tot {nevim jak se pise} a další věcičky) A tak se vytvoří něco jako internet. Abych byl přesný snad :D tak je to Ethernet. A potom máte něco jako internet. Si ce velmi omezeny, ale meili a další věci jdou posílat. PS: Je to teorie. A navíc mám 5 z předmětu dělání sítí :D
Nechť tvůj nůž praskne a rozdrolí se.

Příspěvek 30.11.2006 21:14:02
Anubis22

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ale to je na tvou hlavu asi příliš přemýšlení, co?

Klenotko víš co mi můžeš.

Příspěvek 30.11.2006 21:20:48
Jack_xy

Odpovědět s citací

A víš co můžes ty nám?
Návrh nejmín na prase..Nejlépe s mřížkou

EDIT: dávám druhý hlas :fish: WiX
Naposledy upravil Jack_xy dne 30.11.2006 21:25:13, celkově upraveno 1

Příspěvek 30.11.2006 21:21:55
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Takže co říci k dílu... byl skvělý, moc se mi líbil :). Nejvíce jsem se těšila z toho, že se zaměřili na postavy. Tak třeba Ronon s Teylou. Rononátor si u mne šplhnul. Tady konečně! nevypadá jako pobíhající opice s kulometem (promiňte, jestli máte něco proti, tak si to myslete). Teyla tam taky byla co k čemu. Jejich vzájemná interakce byla pěkně udělaná. Klidně, ať v tom pokračují. Jen ať zase Ronon nesklouzne k "drsnému výrazu a pistolce".
Další John/Rodney. To se mi taky moc líbilo. Bylo tam opravdu vidět přátelství (pěkné popichování na ošetřovně...Meredith :D). A pak Rodney sám o sobě či jeho náklonost k Samovi (Sam :D).
Samozřejmě musim zmínit Radka. Pěknej ohoz na začátku dílu :D. A byl tu poměrně dost a co k čemu. Moc se mi líbila jeho scéna s Rononem. Oni oba se mi líbili (Radek víc, no, ale... (a moc mile a účastně se usmál) ;-)). To nebyla scéna "do počtu".
Děj byl takový volnější, ale to mi vůbec nevadilo. Jen tak dál :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 30.11.2006 21:24:04
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo, Radek v oblečení na camping byl opravdu nezvyklý a moc mu to slušelo :D
Bylo to milé překvapení, že v téhle epizodě byl a to ještě v takovém množství. Další milé překvapení :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách