Takze asi takhle:
FS? Je opravdu dobry serial, i kdyz taky jsem musel znuzene prezit 1. velice predvidatelnou sezonu... i kdyz me to chytlo, nejak extra me to nebavilo... ALE divam se dal, aktualne, jsem jeste ve treti sezone na konci, ale nemam cas to dokoukat, prace skola, atp...
Muj Zebricek:
1. LOST - naprosto skvele udelany serial, ktery me vazne nuti premyslet
2. RED DWARF - britska satira, v excelentnim podani kterym je FS v humoru velmi inspirovan...
3. SG ALL - co dodat
4. Pratele, Simpsni, dalsi SCI - FI SERIALY, pak uz to vyjde na jedno brdo...
Jinak titulky... i kdyz je kritizujete stejne je potrebujete, pokud nevyhovovaly, meli jste je zmenit, aktivne delam spousty titulku, na ruzne veci, a vim co to obnasi, a nekdy proste to neda tam neco nepripsat, kdyz uz treba po seste ve vete slysite wormhole...
FS... se da opravdu velmi dobre predvidat - pribehove premeny postav, i zmeny protivniku, vychazeji z 95% mych tipu... Jsem zvedav, jestli jsem se trefil v tom jak to dopadne...

)
Jinak doporucuju, ja si to postupne vychutnavam pri cekani na dalsi dily LOSTu...
A dalsi serie??? Nevim, jak skonci, a tak nemuzu rict, ale mam radsi kratsi serie, nabite co nejvice at uz akci, ci pribehovymi zvraty, ale hlavne zadna stagnace - nejnudnejsi dil, jak byli na planete kde stravili 60 let, a pak z toho vycouvali... no zajimave... stejne jako rozdeleni Johna do dvou... nu proc, ne.

)