Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 2.12.2006 - review epizody 312

2.12.2006 - review epizody 312

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 28.11.2006 20:25:39
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Klidně přihoď i pár screanů :wink:
Obrázek

Příspěvek 28.11.2006 20:35:37
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak tahle epizoda se mi líbila ještě víc než ta předtim:

Toto je spoiler!!!:
Veškerý velryby ketrý jsou na planetě Atlantis, se stahujou k městu a členové začínaj omdlívat. Pak McKay zjistí, že Antici učili velryby mluvit. A ty se jim teď snaží sdělit, že Slunce hodlá vyhodit MCE, což dělá každých 15 000 let. McKay o tom zjistá, že by to jejich štít pravděpodobně nevydržel, a navíc by to zničilo veškerou faunu a flóru na planetě. Shepparda pak napadne že by to mohli odvrátit tím že strčí Deadela s ZPM mezi Slunce a Planetu. Samozřejmě se jim to povede, ale patrně si vyplátvali celý ZPM.

Vtipný momenty:
Zelenka má zase českou hlášku.
Ronon spící na meditaci.
Sheppard se pokouší urazit McKaye.
Weirová na konci řve (proč zjistíte při sledování dílu, nemužu přece vyzradit všechno. :D)

Jinak rozparovacovi uz neverim ani nos mezi vocima.......nema zadny irsky kamarady...mozna ma, ale rozhodne tam jeste nemaj Atlantis 3. sérii
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 28.11.2006 20:42:32
Sirius Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Mno, tak já to shrnu z jiného úhlo pohledu:

Toto je spoiler!!!:
Epizoda nic moc, mluvící velryby, výbuch na Slunci směřující "přesně" na planetu, strašná to náhoda, štíty Daidala dokázali zachytit hodně dlouhý výbuch na Slunci, který by dokázal vyhladit veškerý život na planetě, celý díl sledovali velryby. Ptákovina na celé čáře.

Jedno ZPM je na Atlantidě, druhé je na Zemi na antické základně a třetí má Odyssey.
Za blbost se platí.

Příspěvek 28.11.2006 20:45:20
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Jinak ten výbuch nesměřoval přesně na planetu, ale díky že by se začal rozptylovat tak zasáh planetu, a nejen tu.
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 28.11.2006 20:49:43
Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No jo ne každá epizoda musí být plná výbuchů a polonahých sexy koèek :D Takže ty velryby jim zachránily kůži, protože jinak by si je mohli Wraithové dávat extra připálené s kůrčičkou. A to, že to štíty vydžely se dalo i čekat protože na palubě byl Rodney .... a taky to skončilo tak tak. Málem jim z toho upadla dolní část čumáku. A taky si pěkně zacouvali, což běžně určitě nedělají a trochu ohřáli emitory štítů. Prostě se to zastavilo na poslední chvíli. Měli to parádně vykalkulované.

A nejlepší byl Ronon na meditaci :biglol: konečně dělá něco jiného než, že běhá a střílí.

btw nevim proč to dáváte do spoilerů, když tady to bejt nemusí :wink:
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 28.11.2006 20:51:18
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Toto je spoiler:

Toto je spoiler!!!:
Aby ses měl na co ptát :lol:

Jinak Rono konečně ukázal, že má i něco vzdáleně podbnýho citum, ale jo jeho nej scéna byo usnotí na meditaci...
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 28.11.2006 21:53:29
Ironicus Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tohle byl hodně zvláštní díl. Ze začátku se mi moc líbil, ale možná bych uvítal ještě trochu víc návaznosti na Return Part 2. O něco horší bylo, když vyšlo najevo že to způsobují ty velryby. A závěr se sluncem byl ještě slabší... Na laťku kterou předchozí díly třetí série nasadily je to průměrný díl, s dobrým začátkem, ale ten konec...

A Heightmeyerové víc sluší blond!
[img][images/thumbs/Ironicus_sig1.jpg]http://img.majidonline.com/pic/51451/sig1.jpg[/img]

Příspěvek 28.11.2006 21:57:59
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No já jsem ještě první půlku pořídně nezkouk :D jinak se mi Heightmeyerová líbí víc takhle ..
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 28.11.2006 22:02:09
Kanzaki Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Proč neotočili loď když se jim začal zahřívat předek? Mohli si přihřát i zadek :D

Příspěvek 28.11.2006 22:04:54
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Zajimavý je že na Deadalu museli připojovat ZPM tak složitě přez spoustu kabelů, i když by měl mít vlastní slot, dyť byl původně napajenej ZPM..
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 28.11.2006 22:09:04
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

HAck píše:
Atlantis je venku
Stargate.Atlantis.S03E12.HDTV.XviD-MiNT :P

kde to stáhnu, hledal jsem všude. Prosím, pošlete odkaz
děkuji moc, zachráníte mi život :D

Edit by Ashrak: Ty seš asi slepej co?? Nejdřív cpeš že něco sháníš do sekce o titulcích, a teď nekoukáš, dva příspšvky pod tím jsou odkazy na torrenty.

Příspěvek 28.11.2006 23:32:08
RA6475 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak tento diel bol rozhodne "iny". (Trocha mi to pripomina prve serie SG1.)
S hodnotenim je to dost tazke.
Na jednu stranu super:
Kazda postava dostala (ako-tak) priestor.
Tento "sposob prevedenia" ma mierne sokoval (milo prekvapil).
Konkretne myslim drobnosti ako Ronon spiaci pri meditacii, Rodney a "jeho velryba Sam" atd., ktore boli perfektne.
Uzili sme si pomerne dost Zelenku (dokonca mal aj jednu cesku hlasku).

Na stranu druhu:
Dej ma dost sklamal - napr. Hned si vycerpali jedno ZPM (pravdepodobne).
Sice som to cakal ale nie tak rychlo.
A tiez "ta vec s velrybami" a "slnecna erupcia"...
Je zaujimave, ze "nasa" expedicia na Atlantis ma take "stastie" na prirodne katastrofy - Hned prvy rok sa museli vysporiadat s burkou, ktora sa opakuje raz za 20 -30 rokov a teraz so "slnecnou erupciou" opakujucou sa priblizne kazdych 15000 rokov.

Takze, strucne hodnotenie: Prevedenie velmi dobre, dej slabsi. Ale celkovo fajn diel, ktory ma rozhodne prekvapil. (Po Return - part 2 som cakal nieco podstatne slabsie)

btw: Zda sa mi to alebo writeri vazne citaju diskusie na forach?

Příspěvek 28.11.2006 23:34:05
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Joe Malozzi ano na GW fóru, dokonce tam i občas přispěje, anejen writeři ale i herci..
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 28.11.2006 23:35:57
Jirka0015_cz Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Heh, napadlo někoho z vás, že místo jednoho proudu se teď staly dva, který se budou samozřejmě rozšiřovat do prostoru a ničit všechno živé na bůh-ví-kolika-jiných-planetách??? :D Někdy mě to fakt dostává... :lol:

Třeba jako drony v minulym díle, kde úhybnej manévr pod vodu byl výbornej (i když naprosto očekávanej), ale sraženej k zemi a zadupanej do prachu asi o pět minut později ve stejnym (!!!!!!) díle, kdy drony najednou pod hladinu mohly... Maximální výsměch, jak jinak to okomentovat 8)

Příspěvek 28.11.2006 23:36:46
Awast Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Vyplňovačka je správné slovo... Nicméně pokud dokáže Daedalus vydržet takový útok slunce s podporou ZPM, pak Odyssey by měla chvíli odolávat i Ori ships... otázkou zůstavají zbraně, ale to už je jiný seriál...
Nějaká ta vtipná hláška "Zaplať pánbůh" taky dobrý...
Shal kek nem´ron brother...

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách