Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
lidi naučtě se už konečně číst, protože tyhle dotazy jsou fakt šílený, dneska ráno se v Kanadě odvysílala epizoda 3x12 další epizoda bude jako vždy příští týden, zkuste si někdy přečíst, alespoň nějaké příspěvky, nebo třeba by i stačilo název topicu - máš to tam jasně napsané 3x12 !!!!!
2Harry256: zda se ze rety umi cist docela dobre, jenom neumi psat. Mam za to ze se pta na epizodu 3x12. Odpocitavani na uvodni strane opravdu ukazuje este skoro 2 dny do vysilani
Wopii, rety> možná pánové kdybyste se lépe podívali, viděli byste, že čas PŘIBÝVÁ, neukazuje tedy kdy bude epizoda odvysílaná, ale jak je to dlouho co odvysílaná byla (+1 den a něco). Admin sga-projectu jednoduše ještě neměl od šesti hodin od rána možnost odpočet vynulovat
Ehm, já taky vidím odpočítávání. Jeden den a 19 hodin. A vzhledem že to vysílali asi v 7(někde to tu bylo řečeno), tak to určitě nebude připočítávání. To by to říkali že to vysílali v nedělil. A dejte mi paralen, z toho mluvení o času mě bolí hlava. Prostě zmatky. No hlavně že se to vysílalo a za chvilku to někdo hodí na rapidshare nebo torrent.
Tak dokoukáno a dobrý no.Nejlepší byl ten konec,jen mě štve že si zřejmě vyčerpali další ZPM a jestli jsem to dobře pochopil tak nějáké dali Zemi.Ale možná jsem to špatně pochopil
Ale ten konec
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.