Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 25.11.2006 - review epizody 311

25.11.2006 - review epizody 311

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 26.11.2006 10:47:02
ErrOrEk Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No chteli odstartovat ne? Tak asi tam nasadili 3 ZPM, coz je vyhoda, aspon ted maji energii. A o Anticich tam mluvili ti replikatori, ze vsechny uz zabili o_O

Příspěvek 26.11.2006 12:50:31
Beny Airman
Airman

Odpovědět s citací

A.I.Ghost píše:
2 : Ashrak
Jednosmerne prostupne stity? To ne.
Jinak by se preci stihacky nemohli vratit z5 do hangaru lodi.
A vypinat stity uproster bitky... :wink:
A modularita stitu (jakoze se da vypnout jen cast) nepripada v uvahu.

Ale toto je debata o dilu a ne o technologiich.

No nevim, ale asi si při sledování všech dílů nedával dostatečnej pozor nevim v kterym díle to bylo, ale rozhodně vim, že Hangár u Daidala má svůj vlastní štít takže pokud by dovnitř dal by se dolů jen jeden a ještě k tomu proč myslíte, že se jeden hangár používá na výlet a druhej na vlet dovnitř...? z pravýho vždycky vylítaj a do levýho zalítaj... Takže možná opravdu jsou štíty jednosměrné... ?! opravte mě jestli se mílim, ale je to tak s těmi hangáry?!

..

Příspěvek 26.11.2006 13:38:12
skemi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

podle mne musi byt nekde nakej antik schovanej!:D
Neutikej, zemřeš unavený.!

Příspěvek 26.11.2006 13:44:25
Juzin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nějakej antik, moh přežít, třeba se schoval někde ve skříni... Taky mě přišlo divný když střelili replikátora disruptorem, že tam po něm nezůstala ta antická pistolka :D

Příspěvek 26.11.2006 14:13:20
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

epizodku jsem stale nevidel ale v pondeli se to zmeni :twisted:pak vam reknu jak se mi libila :D
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 26.11.2006 14:35:54
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

no - bylo to dobré....ač pár chybek se vloudilo....dost jsem se bavila...
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 26.11.2006 15:22:31
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo jo, pěknej díl, na kterým byl vidět určitě alespoň trošku zvýšenej rozpočet :D

To jak jim do jumperu teklo...to tam vlastně nemělo žádnej býznam, takže si to mohli ušetřit.
ale jinak fakt skvělý!
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 26.11.2006 16:28:10
Ironicus Airman
Airman

Odpovědět s citací

stalker> Význam to mělo. Vždyť kdyby jim tam neteklo, měl by McKay čas přeprogramovat Niama, O'Neill by nemusel plavat... ale moc by jim to nepomohlo, protože O'Neilla a Woolseyho by zajali stejně, o plánu by se dozvěděli a Niam by jim pravděpodobně oživl přímov Jumperu. I když by ho střelili, byli by celkem v háji, protože O'Neill a Woolsey by byli tou dobou už pod zámkem a neměl by jim kdo pomoct z podvodního hangáru.

Příspěvek 26.11.2006 18:23:50
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Super epizóda, teším sa na ZPM,
stalker: ano, avšak aby sa to neprejavilo negatívne na iných dieloch.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 26.11.2006 20:37:42
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mnohem lepší epizoda než Návrat (part 1)
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 26.11.2006 21:29:36
JirkaANUBIS Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Aiwendill píše:
teda pokial sa nahodou nestala taka mensia nehoda, ze aj tie ZPM co si asurania priniesli, boli z nich samotnych,t akze sa rozpadli jak ich bratia po celom meste...

to se neda rict ale pokud by to tak bylo tak co udelali by se melo rozpadnou taky a to je cela kontrolni mistost tu taky opravili (udelali znova) rek bych ze maji 3 ZPM a temer plny :)
AMD Athlon X2 5600+ (2.8Hz, AM2) [@13x240 @3120Hz]
Asus Crosshair (nforce 590 SLI)
2x DDR 1024MB, PC800MHz, CL4, [@4.4.416] Kingston
MSI 8800GTX OC edice[@ 610 MHz / 2000MHz]

Příspěvek 26.11.2006 22:08:56
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Njn, nejspis sice budou mit 3 zpm, ale nemuzou s Atlantis litat
1.pac si znicili motory ci co.
2.stejne to neumej :D

Ale zvlastni je ze po nich prave nezustavaly ty zbrane, treba by na ne pusobily... :lol:
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 26.11.2006 22:14:43
Dwayne Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Z tohohle dílu mě asi nejvíc zajímá, kam se poděla antická Trya

Příspěvek 27.11.2006 17:08:43
Rozparovac Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jen bych chtel objasnit par veci nekterejm lidem a) replikatori prileteli ne lodi ale novym mestem ktere si postavili (to ste tak :ban: ze si myslite ze by dobili mesto za pomoci par lodi?)
b) ze ZPM jim toho moc nezustalo protoze scenaristi nam nikdy nic nedoprejou takze asi tak k tomuto
c) lode po replikatorech nezustanou zadne a nebo jen trosky rikali prece ze musej rozebrat ostatni lode aby opravili ridici vez
d) daidalos odtahl lod antiku v zavesu z5 k atlantis takze netrci mezi galaxiemi (tot muj nazor)
e) antici se tam objevili z jednoho prosteho duvodu nekdo musel pri tom utoku zakonite natahnout brka a jelikoz jsme to nemeli bejt my lidi tak to zakonite musel odnest nekdo jinej a kdo je na to lepsi nez antici? no nikdo
tak tot mejch par postrehu doplnil bych jeste dalsi odpovedi na otazky ale uz si na zadne navzpominam nebo uz byli odpovedi receny pokud vam je presto neco nejasneho kontaktujte me na ICQ 260-589-643 a pokud budu vedet ( na 99 procent budu) tak vam pripadne dotazy zodpovim
PS doufam ze jsem se nikoho nedotkl tim co jsem napsal a predem se omlouvam za vsechny pravopisne chybky jo a jinak suprovej dil :lol:

Edit by Ashrak: Tady nikdo nikoho urážet nebude(i když nepřímo), jak už bylo řečeno blbý nejsme. No to už je lepší.
Naposledy upravil Rozparovac dne 27.11.2006 18:56:05, celkově upraveno 1

Příspěvek 27.11.2006 18:01:34
pepe.vyskoc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

re:rozparovac kde si sehnal ten spoiler , nebud lama a napis odkaz tedy pokud si nevymyslis

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách