Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 25.11.2006 - review epizody 311

25.11.2006 - review epizody 311

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 22.11.2006 22:40:38
Shorty

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Co se týče těch ZPM, myslím, že ten štít sám o sobě asi dost energie vyčerpal, možná to spálilo i dvě ZPM. Ale opět, to se uvidí :wink:
To teda to ZPMko hoooooodně podceňuješ. :wink:

Příspěvek 22.11.2006 22:43:51
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Dwayne píše:
Ale je pravda, že to moho být o něco delší, podle mě bylo dost zbytečný vymezit na začátku tolik místa pro souhrn předchozího dílu. Mělo jim být jasný, že po takový době mají všichni ten díl dokonale zmáknutej.

ak si si nevsimol, tak do toho uvodu pridali aj niektore zabery z tejto epizody, takze to bol skor uvod ako review predch. epizody...

Příspěvek 22.11.2006 22:44:48
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

myslím, že by nebylo od věci se už přestěhovat do pokecu o epizodách :fish:
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 22.11.2006 22:45:18
seth Airman
Airman

Odpovědět s citací

vzdyt ZPM co meli puvodne vydrzelo docela i dlouhou dobu palbu hned z nekolika Hive Ships a aby jedna disruptorova vlna vycerpala hned dve? :shock:

btw. ta vlna co byla pouzita v SG1 Thorem se docela dlouho nabijela, takze ono to s tou narocnosti na energii je o necem, ale urcite ne na to aby to zamavalo se ZPM
Buďme chytří, blbých je dost !!

http://bux.to/?r=setik

Příspěvek 22.11.2006 22:53:07
Deacon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Súhlasím! skvely diel ale krátky. a tie ZPM by sa zišli. :) určite zostali všetky 3 !!!

Příspěvek 22.11.2006 22:55:55
Anubis22

Odpovědět s citací

Tenhle díl nebyl nejhorší, ale hodně často tam byli nereálný věci. No, a ty hlášky jsou fakt už celkem dost umělí.
Jinak jak Backet vystřelil ty drony tak jsem málem vstal ze židle a přál jsem si ať s nima začne odstřelovat město. A to nekecám. A on jen nějakej motor ve vodě.
Jinak jsem byl příjemně překvapenej když zničili hlavní věž. Samozřejmě ji úplně náhodou hned postavili. To je ale náhoda. To mě fakt naštvalo. Klidně mohla bejt pryč.
Nevím proč, ale pořád se těším že by to město mohly "přejet budozerem", čili tam něco pořádně zlikvidovat.
No, třeba se dočkám. :twisted:

Příspěvek 22.11.2006 22:56:49
JirkaANUBIS Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ale musi se necha ti replikatori tu vez opravili velmi rychle. Jinak co se tyce planu bylo to velmi zamotane a neferove jednani pouzit plan na prekriti planu. :)

a co se tyce odpaleni moturu vem je cert stejme by nemeli kam letet :D ted by mely bejt v pohode maji ZPM aspon 1 plny (snad) to jim chvilku vystaci, a hangar dronu dy taky mel vystacit
AMD Athlon X2 5600+ (2.8Hz, AM2) [@13x240 @3120Hz]
Asus Crosshair (nforce 590 SLI)
2x DDR 1024MB, PC800MHz, CL4, [@4.4.416] Kingston
MSI 8800GTX OC edice[@ 610 MHz / 2000MHz]

Příspěvek 22.11.2006 22:57:44
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Anubisi....už jdi do háje a křič někde z okna. Sleduj si svou "dokonalou" Andromedu a tady neotravuj.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.11.2006 23:01:36
seth Airman
Airman

Odpovědět s citací

Anubis22: ty fakt prudis kde to jen de, myslim ze by se ti nelibilo, kdyby se nas par naslo a prudili bychom na foru andromedy :!: :!: :evil:
Buďme chytří, blbých je dost !!

http://bux.to/?r=setik

Příspěvek 22.11.2006 23:35:44
MaKovičák Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Omluvte mě, jestli se pletu, ale když chtěli vzlítnout městem a maj komplet opravený město, nemůže to znamenat, že mají 4 plné ZPM? :wink:
Weir : What´s he like?
Sheppard : Oh, you know... He is guy. I didn´t mucha attention him. Sorry

Příspěvek 22.11.2006 23:38:00
Fallen Angel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to asi jo,ale my stejne nevzlitnem,bo sme si znicili motory dronama

Příspěvek 23.11.2006 00:04:28
Chaotic Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
A naprosto nádherné bylo to, jak Elizabeth Jacka objala...owww :sunny: . Jsem si zrovna říkala, že nějaký projev radosti by se hodil, ale že objetí asi ne, na to SG moc nehraje...awww. Miloučké :D.

No Jack nevypadal zrovna moc nadšeně :)

Díl v nečekané (nejen grafické) kvalitě, jen trochu zamrzí, že aby měli o čem točit, zničili si motory :(
Inak všimli ste si, že PuddleJumper (Technobrouky oslovovaný jako GateShip) měl jiné otvírání těch postraních raket? Nejdřív vysunutí a pak vyrolování oproti stávajícímu vysunutí...
Jo a proč byl ten Technobrouk rotující ve vesmíru zmrzlý? Snad když nemá žádné tekutiny tak nemůže omrznout...
[img][http://www.anis.xf.cz/ban.gif]http://www.anis.xf.cz/ban.gifhttp://[/img]
Vše je o úhlu pohledu...

Příspěvek 23.11.2006 00:04:32
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Maji 3 nabite ZPM nikoliv 4.

Příspěvek 23.11.2006 01:08:05
A.I.Ghost Uživatelský avatar
Airman
Airman

Bydliště: Milky Way (M-31); Solar System; Earth(Tauri); European Continent

Odpovědět s citací

Tak jsem se u toho dilu dobre pobavil.
Jack Rulezz :D

Ale jinak po strance technicke - odflakli jak jen mohli. Toto jsou veci, ktere se mi vybavovali ihned. Kdybych ten dil skouknul jeste jednou, bude toho urcite vic.

Takze pekne poporadku.

1) Jak nabrali dovnitr pudliku replikatora.
- neslysel jsem nic o tom, ze by pred otevrenim prostoru vypustili vzduch. Pri otevirani dveri by se potom obsah musel vystrelit do vesmiru. (rekneme, ze ten vzduch vypustili)
- potom ale nastava dalsi zajimavost. Ve vesmiru je cca -160 ~ -185. Prislo mi docela divne jak tam byli zabery na to vsechno vybaveni a sedadla, ze to neni zmrzly. Pri takove teplote staci 10 vterin aby takove veci promrzli "az na kost"
2) Honicka s dronama. Vystrelilo se jich 4 (bo 5). Jak leteli, tak nektere drony narazeli do mesta. Ale porad jich tam letelo tech 4-5 kusu... To by se dalo zduvodnit, ze replikatori odpalovali dalsi. Potom se ale ptam proc neodpalili vic naraz???
2.1) S pudlikem se schovali pod vodou a drony za nimi neporacovali. Hezkej trik... kdyby ovsem posleze Beckett dronama neodpalil hyperdrive (a to uz drony pod vodou plavali... to je jako Rodney stihl vylepsit?). Todleto pos**** jak jen mohli :D
3) Strelba na replikatory - hezke... Pamatuju si z SG-1 - stacil jeden vystrel na replikatory a hned si menili frekvenci, ze je to uz nezabijelo. Tito replikatori jsou daleko pokrocilejsi, ale stejne az do konce dilu si imunitu nevytvorili.
4) Replikatori meli stejnou znalostni uroven, jako antikove a jelikoz jsou to roboti, tak vidi lepe a vsimaji se daleko vice veci nez lide... To ty vymenene krystaly nevideli, kdyz odstranovali C4?
5) A jeste neco. Pouzili se krystaly s anti-replikatorskych pusek, ze?
Dotaz - jak pak Teyla mohla strilet, kdyz ala Rambo vesla to mistnosti s kreslem?

6) Mensi nesrovnalosti. Ani nebudu jmenovat.

Dodatek.
Jo, vlastne jsem zapomel jeste na neco.
Behem oprav gate-control room jeden z replikatoru rika, ze museli pouzit cast trupu cehosi (asi lode) na opravy. Kdepak je ta lod ted'?
Naposledy upravil A.I.Ghost dne 23.11.2006 01:18:37, celkově upraveno 1

PRAETORIANNI NONNUMQUAM IN PROELIO NUMQUAM IN BELLO SUPERANTUR
  • GA-965P-DS3
  • IC2D E6400 @ 3.2Ghz
  • gSkill 800Mhz, 2048Mb
  • INNO3D 7600GST
  • 2xSeagate 10.320Gb RAID1
  1. Mac OS X 10.4.8 ; JaS + Semthex + Pion + Terminal
  2. Windows XP SP2 ; build 2180 + nLite + selfpatch

Příspěvek 23.11.2006 01:12:36
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant