ja jsem se rozhodoval mezi "Dokáže mne vytrhnout ze šedi všedního světa" a "Prostě se mi líbí", ale asi miluju sci-fi kvuli tomu ze je dneska svet plny vselikach kravin, nasili atd....takze si myslim ze je to dobryspusob relaxace
Aurum potestas est.
--------------------------------------------------------------------------
Optimista se uci anglicky,pesimista se uci rusky a realista se uci strilet.
--------------------------------------------------------------------------
Dulce et decorum est pro patria mori.
Označil jsem dokáže mě vytrhnout ze všedního života sci-fim mě moc moc baví ty zapletky a ty ruzné věci co tam vidím to se mi líbí a taky ta neomezenost to je nej
Prostě se mi líbí! V tom je všechno. Miluji to. Hypotézy a teorie jsou ztvárňovány jako možná realita. Spousta věcí byla nejprve SCI FI a pak se stala skutečností. Je to takové házení udičky do budoucnosti - kde už to vše existuje
Jak by řekl náš prof. na občanku-filosof, když koukám na sci-fi, je to pro mě stav vytržení ze světa starostí (prožití extáze)
Já bych dal ale všechny možnosti, kdyby to šlo
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.