Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Spoilery Trailery a další videa k SGU

Trailery a další videa k SGU

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Vanguard a Widlička: Ano, klišé člověk najde všude a ve všem ale nemělo náhodou SGU být trochu "jinačí" aneb ty všechny ty PR prohlášení, o tom, jak to bude najednou jinak, lepší a super? Nová loď, nová galaxie, nová "posádka". Prostě ještě lepší, krémovější, nová receptura ... Atlantis taky ze začátku přišla s originální myšlenkou než se z ní postupem času stalo to co se z ní stalo. Jasně, že seriál nemůže skončit hnedka v pilotu po 10ti minutách tím, že všichni "chcípnou" na základně, protože se jim nepovede vytočit bránu ale omlouvat různý kiksy a nelogičnosti v seriálu stylem "Je to Stargate, tak jiný už to nebude" mi připomíná sledování telenovely o 1256 dílech s povzdechem " ... přece na něco koukat musim". Z tohohle důvodu jsem přestal koukat na Atlantis a podle toho co jsem četl různě na fórech mi 5. série nijak výrazně nechybí.

g.o.d Ač s tebou častokrát souhlasim, tak tohle je podle mě hodně přehnaný. Samotnej Ha'tak by podle toho co jsme viděli předtim v 10. sérii SG-1 neměl mít šanci jen tak upgradovanou BC-304 "ustřílet". Pokud ovšem nepopřeme kompletně to co jsme viděli předtím (jako vždy). V souboji s über orijskou záchodovou mísou Ha'tak nepřežil nikdy dýl než minutu, respektive to byla více méně One shot One kill záležitost. Potom když vezmeme v úvahu to, že upgradovaný štíty BC-304 byly schopný několik zásahů orijský hlavní zbraně, což je k*rva silnější "ráže" než hlavní zbraně Ha'taku, takže logicky podle vzorce Ha'tak < Ori ship < BC 304 by jeden samotnej Ha'tak neměl štíty BCčka ani škrábnout a to by okolo něj mohl lítat jak dlouho by chtěl. Ovšem, pokud to nebude zase nějaká vymasterovaná přetechovaná verze aneb najedou jsou nám Go'auldi schopný z ničeho nic nakopat pr*el, protože se nám to zrovna hodí do scénáře. Případně to bude zase nějaká strašná scénáristická perla, kde nám bude naprosto "logicky" vysvětleno, proč zrovna v týhle bitvě nemůžeme používat štíty, zbraně a vůbec všechny tyhle "moc silný" věci.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ehm a napadlo vás, že oriové většinou stříleli pouze do odyssey, která měla jako bonus ZPM?
Obrázek

Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

V 10x20 Unending ještě Odyssey na palubě ZPM neměla, pokud se nepletu, a taky byla schopná vydržet několik zásahů.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

ZPM mají asi od 10x10. Nemůžete přece srovnávat Ha´tak a 304, když jste je ještě neviděli stát proti sobě! Logika hadra.

Buchta Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

docela ,mne prekvapilo ze se tu objevuji nazory jako ze je ten hatak jeden ...kdyby opravdu byl tak by me Mallojza nasral ,ale Hammonda jak bojuje s Hatakem jsme videli jen chvili a byl nazaberu opravdu jeden ,ale to neznamena ze "mimo" zaber nebyly dalsi tri ... Stejne jeste muzou okecat ze Hammond neni dodelanej ...Kdyby zakldanu branili vsechny BC-304 co mame bylo by to taky jiny a pokud vim mame 4 a 1 znicenou

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ píše:
V 10x20 Unending ještě Odyssey na palubě ZPM neměla, pokud se nepletu, a taky byla schopná vydržet několik zásahů.

ZPM dostali z Atlantidy po 3x11 Return, v 3x12 dokonce Rodney tam přesvědčuje Elizabeth, proč by si měli nechat více než jedno ZPM. V 10x20 Unending se stará Cartrová zmiňuje, že takové dlouhodobé udržování dilatačního časového pole vybilo ZPM a téměř vybilo zdroj v asgardském jádru
Obrázek

Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ježiši vy se tady pořád děsíte že hatak roztřílí 304ku, čož je naprostá blbost. Podle mě to bude tak že Hammond roztřílí těma parskometama po chvíli ten hatak, ale ten mezitím stihne na ikarus poslat kluzáky a Alkese, který následně základnu odříznou od okolí(zničí komunikační systémy, zavalí ten "vchod" co byl vidět v prvním traileru). A proč by teda nepřenesli osazensto základny na Hammonda? Jednoduše proto že třeba na začátku tý bitvy taky schytal pár zásahů, který vyřadili transportéry.
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

DAVE!: Ok, moje chyba, poslední díly jsem viděl jen jednou a nemám je ani vypálený abych se na to podíval znovu.

Na co jsem tady narážel bylo to, že mi všechny ty prohlášení o tom, jak SGU bude "jiný" (inspirováno Firefly, The Shield, BSG ... temnější atmosféra etc.) přijdou lehce úsměvný, pokud by hnedka v prvním dílu byla nějaká takováhle "Stargate" bota. Aneb SG bude vždycky SG dokud jí budou psát stejný lidi. V tomhle SGU prostě nevěřim aneb podle mě dopadne jako Atlantis - první, možná ještě druhá série dobrá než dojdou všechny ty super "originální" nápady ...

RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Co kdyby jste si založili téma spekulace? Mě už to tu nějak nebaví číst.
Obrázek

kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To tu opravdu nikoho nenapadlo, že třeba i Hataky za těch několik let prošly nějakým technologickým vývojem? Když porovnám takového Prométhea s nejnovějšími BC-304 je to docela velký technologický skok.
Jasně, Hataky má teď pod kontrolou Luciaánská Aliance (nebo kdo ví, kdo to vůbec bude), ale to neznamená, že by se i oni nemohli nějak technologicky vyvíjet. No však už za pár týdnů uvidíme, co všechno tam bude v tom souboji hrát roli.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

už jsi opravdu dost OT.. to téma hatak vs. 304 je založený...

kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Bohužel jsem si toho všiml až po to co jsem ten příspěvek odeslal :oops:

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevím co to přímo je, ale je to pěkný...
http://www.youtube.com/watch?v=EdqR9mB8Ric

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Žeby reklama?? Ale vyzerá to veľmi dobre... a možno je to aj súčasť intra....
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

kdyby jste četli popis videa zjistili by jste že to vyrobil ten člověk co zveřejnil pomocí Adobe něčeho
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Spoilery