Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| "Delenn, I used my last fuel to get out of there, do you think you could pick me up?" "Of course." "When?" "When the time is right." |

| Ale ať už je to jakkoliv depresivní, ten konec, tak ono to není vlastně špatné, nekončí to špatně. Jenom něco končí a něco dalšího začíná, jen je to...hlavně pro Delenn...říkám si, že se zase stejně sejdou "beyond the rim", ale bude to trvat hrozně dlouho Nejvíc jsem prožívala výbuch Babylonu, ale možná ještě víc, než samotné to zničení stanice, mě dostaly všechny ty lodě, které tam byly a vzdaly poslední poctu stanici. |
| Ale ona nebyla 80 let sama... každé ráno vstala před svítáním a pozorovala "s ním" východ slunce... je to neskutečně krásné... |
| Ať už je to nástup orchestru při scéně Johna s Delenn "Good night, my love" nebo zničení B5 |
| Moc pěkný film. Viděla jsem vlastně kromě Gathering a Call to Arms všechny (na Gathering mi chybí odvaha, k tomu druhému se dostanu asi dnes) a tohle bylo parádní. Dovysvětlilo to spoustu věcí, i když mám ještě obrovské mezery v tom, co se stalo s Lennierem, co dělala celou tu dobu Susan, že to dotáhla až na generála, kdy nám konečně ukážou Davida Sheridana, co se stalo s "dárkem" od Londa atd. Každopádně ukázat válku s Minbari byl skvělý nápad, hlavně se to výborně prolínalo se seriálem, což mě ovšem u B5 nepřekvapuje. Trochu mě mátlo to, že Sheridan letěl s Franklinem a G´Karem na to setkání. Bylo někde zmíněno, že se setkali už předtím? Chyběl mi i Michael, ale toho si asi užiju dost v dalším filmu. Co mě totálně dostalo, nadchlo a úplně vykolejilo, byl stav beztíže na pozemských lodích! Další poznatek - Sheridanovy vlasy Bůh ví, že se mi ten chlap líbí a Sheridana mám ráda, ale teda to háro tady byl otřes Hodně se mi líbilo, jak Londo mluvil o lidech ze Země. Člověk se skoro cítí hrdý, že je ze Země . Hodně mě překvapilo, že Centauri zasáhli do těch mírových jednání. Prstě už tehdy bylo jasné, že chtějí mít kontrolu nade všemi. Bylo mi tu Londa děsně líto, protože to bylo chvíli před jeho smrtí a on tak zpytoval svědomí... |