Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Ktoru technológiu by ste chceli mať???

Ktoru technológiu by ste chceli mať???

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Ronaldus7 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

SPeeDy: Chtěl bych sice zachovat ve tvém sporu s Ultramarinusem neutralitu, ale asi se přikloním v jedné věci na jeho stranu - tvé reakce jsou přinejmenším nepřiměřené.
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Takže ještě ty? Moje reakce vznikají pouze jako odpověd na jeho útoky. Já už jsem ho prosil asi 3x aby to ukončil a nereagoval, ale nebyl toho schopen. Tebe o to žádám taky!

Ronaldus7 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

SPeeDy: S tebou to je těžký :D .
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU, hoď si tohle do podpisu.

Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

SPeeDy píše:
Bavíš se tím, že mě musíš všechno vyvracet.

Ani ne, ale začínám se bavit tím, že ať napíšu co chci, vyskakuješ metr vysoko nad podlahu, jak tím porušuju tvoje lidský práva.

SPeeDy píše:
Přišel jsem na tohle forum nedávno a hned jsem narazil na někoho, kdo musí pořád něco komentovat, odpovídat na ostatní, vyvracet všem jejich názor.

Přišel jsi na tohle forum "nedávno" (před čtvrt rokem není zas tak "nedávno") a proto musíš vědět všechno nejlépe. Navíc s fóry všeobecně máš zjevně nemalé zkušenosti - o "komentování", "odpovídání na ostatní" a "vyvracení názorů" (nebo v těch případech kdy souhlasím jejich podpoře) fóra jsou. Kdyby každej jenom přitakával do rytmu, šlo by o něco naprosto jiného než fórum, a nebo by to znamenalo že jsi v tématu opravdu ŠPIČKOVĚ dobrej podle názoru všech co to čtou.

SPeeDy píše:
Mám právo na svůj názor a ty nemáš právo na to mě ho vyvracet. I kdyby byl milný.

Právo na názor ti nikdo nebere (ani na jeho zveřejnění). Právo ho vyvracet (nebo se o to alespoň logickými a slušnými slovy pokusit) má naprosto každý člen fóra. Tvoje právo zas v tomto ohledu říká, že si svůj názor můžeš (opět slušnými a logickými argumenty) bránit. Prohlášeními typu:

SPeeDy píše:
Navrhuji ti, aby ses okamžitě přstal navážet do mé osoby, do všech mých příspěvků a veškeré aktivity na tomhle foru. Pokud jsi tak "asertivní", "na urovni" a "inteligentní" tak to tak uděláš.

se jenom představuješ jako někdo, kdo se za svůj názor nedokáže postavit hlavou, ale jeho pravdivost se stejně pokusí "vyplakat" na okolí. Přijde mi to zbytečně ponižující a nemyslím že bys to měl zapotřebí - logicky, slušně a neemotivně dokáže diskutovat každej druhej, tak proč by sis svoje myšlenky neměl dokázat tímhle způsobem obhájit zrovna ty?

3x jsi mě prosil, abych "mlčel" protože tě cokoliv co považuješ za opozici štve a tím pádem popřel mé právo na vyjádření názoru, které má na tomhle fórku přibližně stejnou hodnotu jako to tvé. Naznačil jsi někdy jenom špičkou prstu, že bys byl kdykoliv ochoten tohle svoje právo nevyužít? A proč bych jej měl tedy nechat ladem já? Nebo teď ještě Ronaldus7???

Docela by ses divil SPeeDy, kolikrát jsme s Ronaldus7(em) obrazně řečeno "zkřížili meče" - občas dokonce v mnohem ostřejších debatách, než jsou ty které tu předvádíme my dva spolu. Přesto k němu necítím žádné negativní pocity a věřím, že ani on ke mě. A o tom to bájné "normální chování na fóru" je. Nevypěnit kvůli každému, kdo má čirou náhodou zrovna jiný názor, ale vymyslet argumenty, optimálně ještě podpořené důkazy, které ten tvůj názor podpoří, aniž bys přitom musel vykřikovat o nespravedlnosti vesmíru a nevychovaných spolupřispivatelů do fóra, kteří si tak hrozně dovolují.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Svoje už jsem řekl a nemám k tomu co dodat

Edit: Mezi registrací a aktivním přispíváním a navštěvováním fora je rozdíl. Registroval jsem se už před nějakou dobou, ale začal jsem to tady navštěvovat teprve nedávno a taky už jsem skončil. Takže dlouhá éra asi 5dnů

Major
Major

Odpovědět s citací

Sorry, už se trochu ztrácím v tom co si myslíš. Prvně napíšeš:
SPeeDy píše:
Myslel jsem, že tohle byl Usirev :shock:

A laskavě ze mě nedělej de*enta. Já se na tomhle foru orientuju dobře.

a následně pokračuješ:

SPeeDy píše:
ale začal jsem to tady navštěvovat teprve nedávno a taky už jsem skončil. Takže dlouhá éra asi 5dnů

Mě to zní, jako bys naznačoval v prvním příspěvku (z 26.8.2011 18:39:37), že tohle fórum tu znáš už jako svoje boty a v druhém, (z 27.8.2011, 08:57:07) , že tu probíháš teprve nedávno. Není to svého druhu protimluv?

Mimochodem věty tipu "nemám k tomu co dodat" jsou trochu paradoxní - vždyť už jenom tou větou člověk "dodává"... :D

Nyní pro změnu lehce k tématu - já bych asi preferoval hypotetické "poslušné" asurany. Byl by to v podstatě národ který by ti byl ochoten a schopen sloužit se znalostmi a většinou vědomostí antiků, schopný zabránit tvému stárnutí a smrti téměř donekonečna. Navíc kdyby se jim dostala do ruky jakákoliv jiná technologie, určitě by jí dokázali rozebrat, modifikovat a sami použít - stejně jako replíci z MD. ZPMka by stavěli, lodě a městolodě by stavěli, jumperů plnej pytel, atd.

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Vyznat se na foru podle mne znamená umět ho používat a znát jeho funkce a schopnosti a na tom nezáleží datum registrace ani doba používání, narážím na to, že jsi mně vtipně popisoval, jak se posunout o stránku dále nebo zpět!

Major
Major

Odpovědět s citací

Ano, jenom jsem v tu chvíli ještě nevěděl, jestli tohle vůbec znáš. Chci říct, občas se tu objeví kluci, kteří fórum sice "přečtou", ale na všechny ostatní "stránky" než tu poslední aktivně dlabou - občas se k nim dokonce ani neumí dostat. Chtěl jsem se ujistit, že tohle není tvůj případ. Mrzí mě, že to vyznělo urážlivě.

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

nanity, lodě, ... k čemu to všechno? stačí stroj času aby se člověk mohl vrátit zpět a nakopat se patřičně do jistých partií... popřípadě aby se koukl do budoucnosti
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Asi víš co by to způsobilo že? :-D

Ale pokud bych měl být trošku "skromnější" tak určitě konvertor hmoty a k tomu nějaký ten počítač nebo aspon databázi s nákresy určitých objektů, protože bez plánů bych nic nevyčaroval :-D

Předchozí

Zpět na Technologie