Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Mini drony

Mini drony

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Příspěvek 09.4.2008 14:48:58
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Pokud si ty moje příspěvky četl(jako že si mi dokázal,že ne)tak sem ti popsal fungující teorii,která je proveditelná s ohledem na to,co o seriálu víme.
A věta hlavní postavy říkající informaci,kterou tak zatvrzele odmítáš akceptovat,je naprosto směrodatná a diskuzi nepřipouštějící.Mallozzi,neMallozzi.
Přesto děkuju g.o.d.ovi za info,už sem si něco podobnýho našel

For admins a moders:kdyžtak to smažte,ale v tomhle hodlam pokračovat...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 09.4.2008 15:00:35
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ta tvá fungující teorie zněla :

Antik:No,víš,já tu založím civilizaci a nechám tě zotročit Raem,protože je to sranda-jo zanechám tu celou vojenskou stanici,ale nedám ji zdroj energie,ten uschovám na místo-kam může přicestovat jedině Ra,navíc ji schovám tak hluboko pod led-že k ni bude mít přístup jenom Ra,ty jako člověk bez naquadahu nebudeš mít nejmenší šanci ji zprovoznit,jediný kdo bude mít šanci se přiučit novým techům bude Ra.

ano v SGU je možné všechno,ale....

A odhad hlavní postavy není směrodatný fakt.

Toto je spoiler!!!:
přiznej si to
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.

This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.

Příspěvek 09.4.2008 15:02:34
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Tak
g.o.d(e):
Ty do těch „expertů“ nemáš zas tak daleko…
Ano pomohl jsi, nebo jsi se aspoň snažil. To že bys sem hodil nějaké ty linky má k otrocké práci daleko (to mi věř). A taky mi věř že Malojziho blog nezná každý, a nebo nezná link na něj. Například já o něm vím, ale link neznám a experimentovat se mi nechce.
Jak jsi sám přiznal tak na něj píše dost bludů. Já osobně je nečtu, když mě tam někdo odkáže tak jenom na fotky.
Další nevýhoda těchto stránek je že jsou psaný v Angličtině. Nevím jak ty, ale já a spousta lidí v Angličtině nevyniká…
Další věc je že fanoušci (a to myslím celosvětově) nejsou (jak ty bys napsal) otroci, aby chodili na „pitomý“ int.stránky a četli informace, který se měli objevit v seriálu.

Pako:
(předem říkám že si z tohoto topicu nepamatuji každý slovo)

Ano měl jsi pravdu (nejspíš)
Ale jak jsem i g.o.d(ovi) napsal tak fanoušci nejsou povinný číst žádný takový stránky a navíc nemusí umět Anglicky. Ale i tak jsi mohl hodit nějaký odkaz.

(všechno je to probraný v threadu na gateworldu)

Ano nádherný podklad, ale jak napsal Geser, tak jsi měl opravdu hodit ten link (nejspíš se opakuji)

Všechno to mělo být v seriálu, nebýt těhlech stránek, které hojně navštěvuji. Tak by mi nejspíš ten seriál nedával už ani smysl (Ford, Drony, různé (i) klíčové okamžiky,… vše je ze seriálu z různých důvodů vystřiženo)

Takže pokud máte (kdokoliv) nějaký názor a někde na webu je důkaz tak hoďte ten odkaz ať

omlouvám se za velmi rosáhlí :offtopic: :oops:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 09.4.2008 15:06:23
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Co si mám přiznat? Rodney to citoval z antický databáze.Podle tebe lže?Ikdyby tam přímo tu antickou databázi nezmínil(jakože nejspíš jo)tak odkud by to jinak vzal? z Ancient times maximálně
Má fungující teorie je popsaná v mých příspěvcích,ne ve tvé pitvořící se verzi,která má k seriálu větší ignoraci než SGI :wink:
Obrázek

Příspěvek 09.4.2008 15:30:27
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

už to tu nechci rozmazávat-ale podle tebe znamená vzrušené hýknutí to-že antici nesmyslně přemísťovali drony (i když stejně tak dobře mohli mít obsazenou MW a dělat výzkum na té planetě a pak tam dát drony podle návodu atd... a poté opustit základnua už se tam nevracet,mně připadá ta tvoje verze se zbytečnou instalací dronů a zakopávánim jako nejméně pravděpodobná)
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.

This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.

Příspěvek 09.4.2008 15:33:29
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toť věc názoru.A vzrušené hýknutí to možná bylo,ale pořád je to fakt ze seriálu,a ten je platnej
Obrázek

Příspěvek 09.4.2008 17:27:36
z021 Airman
Airman

Odpovědět s citací

nestali sa Goa'uldi dominantnou rasou v nasej galaxii pred 5000 rokmi ???

Příspěvek 09.4.2008 18:57:07
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dragon píše:
Tak
g.o.d(e):
Ty do těch „expertů“ nemáš zas tak daleko…
Ano pomohl jsi, nebo jsi se aspoň snažil. To že bys sem hodil nějaké ty linky má k otrocké práci daleko (to mi věř). A taky mi věř že Malojziho blog nezná každý, a nebo nezná link na něj. Například já o něm vím, ale link neznám a experimentovat se mi nechce.
Jak jsi sám přiznal tak na něj píše dost bludů. Já osobně je nečtu, když mě tam někdo odkáže tak jenom na fotky.
Další nevýhoda těchto stránek je že jsou psaný v Angličtině. Nevím jak ty, ale já a spousta lidí v Angličtině nevyniká…
Další věc je že fanoušci (a to myslím celosvětově) nejsou (jak ty bys napsal) otroci, aby chodili na „pitomý“ int.stránky a četli informace, který se měli objevit v seriálu.

Pako:
(předem říkám že si z tohoto topicu nepamatuji každý slovo)

Ano měl jsi pravdu (nejspíš)
Ale jak jsem i g.o.d(ovi) napsal tak fanoušci nejsou povinný číst žádný takový stránky a navíc nemusí umět Anglicky. Ale i tak jsi mohl hodit nějaký odkaz.

(všechno je to probraný v threadu na gateworldu)

Ano nádherný podklad, ale jak napsal Geser, tak jsi měl opravdu hodit ten link (nejspíš se opakuji)

Všechno to mělo být v seriálu, nebýt těhlech stránek, které hojně navštěvuji. Tak by mi nejspíš ten seriál nedával už ani smysl (Ford, Drony, různé (i) klíčové okamžiky,… vše je ze seriálu z různých důvodů vystřiženo)

Takže pokud máte (kdokoliv) nějaký názor a někde na webu je důkaz tak hoďte ten odkaz ať

omlouvám se za velmi rosáhlí :offtopic: :oops:

1. nejsem tvůj sluha abych ti sem dával různý články a diskuze. Poměrně často sem dávám různý informace.
2. nečtu tu všechny témata, abych tu každou diskuzi updatoval když se někde něco novýho objeví.
3. nikdo tě nenutí číst zahraniční stránky. Pak se ale nediv, když někdo napíše že nějaká "událost" z SGA je tak a tak.

Příspěvek 09.4.2008 19:24:44
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

g.o.d

přiznávám to co jsem napsal vyznělo nejspíš blbě
ale

1. Nikdo neřekl abys dával odkaz do každého topicu, (a už vůbec ne „mě“)
2. Ani tebe nikdo nenutí všechno číst a následně na to odpovídat
3.To je pravda nikdo mě nenutí je číst…ještě aby jo, i když scénáristi se o to svým způsobem snaží a to tak že do seriálu nedají často i důležité informace a potom je „jen“ napíší na nějaký web.
A vůbec jsem se nedivil, kdyby sis to pořádně přečetl tak poznáš že já jsem tu „událost“ přijal a vůbec jsem se tomu „nevzpíral“. Jen sem reagoval na to že by to mělo být v seriálu.
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 09.4.2008 20:21:39
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak já chci taky vidět důležitý události v seriálu a ne o nich akorát číst v interview. Strašně rád bych třeba v AoT viděl scénu kde stojí Morgana před koncilem povznesených Antiků a dohadujou se co dál, a ne abych se o tom dozvěděl od Coopera v jednom rozhovoru

Příspěvek 11.4.2008 18:31:35
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No je cas aby som sa zapojil do debaty podla mna su tie minidrony proti pechote lebo ich vyvinuli az v pegase normalne drony su podstatne starsie ako minidrony
Naposledy upravil lord diablo dne 13.4.2008 09:51:30, celkově upraveno 1
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 11.4.2008 19:42:19
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Četl jsi předchozí tři stránky?Nebo to bereš jako hotovou věc?To proti pěchotě je jistý,ale jinak...

normalne dronysu podstatne starsie

Tohle sem vážně nepobral
Obrázek

Předchozí

Zpět na Technologie