Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách Prosba o Atlantis

Prosba o Atlantis

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 09.1.2008 23:49:55
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Chtěl bych vás, všechny fanoušky seriálu Stargate: Atlantis informovat, že se chystá na 1. Únor e-mailová akce, která má za cíl dát TV Nova vědět, že je tu spousta lidí, kteří by rádi viděli svůj oblíbený seriál v našich končinách. Tuto záležitost zrealizovali Farley, Honza_sga a Tar-ara, kteří mají za sebou již Prosbu o Bránu (SG-1), které se zúčastnilo přes 700 lidí. Bylo by skvělé, kdyby jsme to letos dotáhli minimálně na 1000 fanoušků. Ano, není to přímo masa, ale přinejmenším dáme Nově vědět, že existujeme. Přeci jen tisícovky e-mailů si určitě všimnou. :wink:

Pro více informací navštivte domovskou stránku
http://prosba-o-branu.ic.cz
,kde se můžete k akci přidat. Je určitě dobré se zaregistrovat, abychom všichni měli přehled o tom, kolik z nás se do Prosby zapojilo.

Ptáte se zrovna teď "Proč bych to měl dělat? Atlantis mám vypálenou, tak k čemu vysílání v TV?" Důvodů je hned několik. První důvod je český dabing. Než se začnete rozčilovat, že originál je stejně nejlepší, tak mě prosím vyslechněte. Za a) je zde spousta lidí, kteří film či seriál s titulky nezvládají. Buď mají poruchu čtení a nebo třeba špatně vidí. Oba případy osobně znám a těch lidí je mi upřímně líto. Pro ně je dabing jediná možnost, jak si ten seriál opravdu užít. A za b) každý z vás originál již má a tak by bylo fajn projevit trošičku solidarity a dopřát český dabing těm, kteří ho mají stejně rádi nebo dokonce raději než originál. :wink:

Další z důvodů, proč je dobré SGA v TV vysílat je ten, že se velikou měrou rozšíří povědomí o tomto seriálu a tím se rozšíří i základna fanoušků. Myslím, že to je důležité pro každý seriál. No a v neposlední řadě je nákup seriálu jednou z našich televizí další příjem pro MGM, která samozřejmě rozhoduje o budoucnosti SG-1 a SGA. A i když peníze od Novy určitě nejsou žádný zlatý důl, tak je to bezpochyby nějaké to procento, které může přispět k pokračování natáčení SGA nebo dalších filmů SG-1.

Takže na závěr vás ještě jednou poprosím, zapojte se do Prosby o Atlantis. Jeden e-mail vás nebude stát víc, než několik minut vašeho času a každý mail je větší naděje na odvysílání tohoto skvělého seriálu v ČR. A i když většina z vás, jak jsem již psal, seriál má, zkuste si vzpomenout na ty, kteří ještě neměli to štěstí vidět ho a připojte se už kvůli nim.

Předem děkuji každému, kdo se do akce zapojí! :)

Příspěvek 10.1.2008 08:47:09
michal-oneil Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

já se klidne pridam ale uz jsem tam posilal asi 15 e-mailu aby to visilaly!(odpovedely my 3krat)
H A L L O W E D
A R E
T H E
O R I

Příspěvek 10.1.2008 08:48:22
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

by me zajimalo co Ti napsali? :wink:
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 10.1.2008 11:30:16
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já se určo přidám. Markus má pravdu, e-mail nic nestojí, akorát blbých 5 minut času a navíc uděláte službu oblíbenému seriálu a spoustě českých fanoušků SG1, kteří by rádi SGA viděli, ale bohužel nemají tu možnost, kterou jim teoreticky úspěch PoA poskytne.
K prosbě využiji jistě mail a telefon, ale pokusím se jim poslat aj dopis.

Příspěvek 10.1.2008 12:28:52
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

stejně to Nova neschválí i kdybysme je vzali útokem a obsadili centrálu :D Ale opravdu odpoledne neběží už moc dobrých seriálů. Třeba čarodějky. Zezačátku to bylo dobrý, ale ted už je to o ničem, tak sem se na to přestal dívat. Jo a co ještě zkusit vzít útokem primu. Ta přece jako první televize v ČR vysílal SG-1 ne?

Příspěvek 10.1.2008 13:07:00
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

tisic mailu nemuze nova ignorovat ja se rozhodne pridam protoze souhlasim se vsimco zde markus napsal ja znam ve tride cca 8 kteri maji radi sg1 ale o atlantis nevi pak vim o 2 lidech kteri atlantis maji(ode mne)a pak jeden ktery ma atlantis od sve sci fi sestrenky(ja)a myslim ze tech 8 lidi by se na atlantis rado kouklo jenze nepronikly do eteru natolik aby to byly schpni stahovat :( a myslim ze kdyby davali atlantis na nove zaujalo by je to
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 10.1.2008 13:31:45
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hlavně lidi, nemáme moc času. Leda zmenit ten termín, ale to se mi zdá blbý už jen kvuli tomu, že se prázdniny hoděj.

Proto, rozneste to za tech 14 dní kde jenom můžete. :-)
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Příspěvek 10.1.2008 14:42:17
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já už sem slíbil, že se připojím a rád bych vyzval další, aby tak učinili také, je to pro dobrou věc 8)
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 10.1.2008 14:53:03
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Markus to tu pěkně napsal. Tak tedy jen... přidejte se a řekněte o tom těm, kteří na internet moc nechodí nebo o této výzvě ani neví, ale další Bránu by rádi. Nemusíte si ani pamatovat přesnou adresu Prosby, stačí jen google a "Prosba o bránu". Tohle si lze dobře zapamatovat ;-). SG-1 už lidi měli možnost poznat, tak teď ať mají možnost i s SGA ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 10.1.2008 15:53:06
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím, že lidi by měli mít šanci poznat takový seriál, jako je SGA ať už s blbým dabingem, nebo dobrým. Takže já se určitě připojím a uvidíme, jestli se nám to povede :wink:

Příspěvek 10.1.2008 16:04:36
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

taky se pridam

Příspěvek 10.1.2008 18:39:17
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já se přidám určitě :wink: SGA v televizi běžet musí, abychom udrželi fandom v ČR. Získat nové fanoušky může jenom tak, že se na to budou lidi dívat v televizi.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 10.1.2008 19:04:47
bob 1 Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Udělejme si každý 10 Emailů a ž každého to odešleme
kdyby nás 1000 odeslalo Nova příjme 10000 mailů :lol: :lol: :lol:
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 10.1.2008 19:12:15
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

No já v současnosti používám tři e-maily :lol: a dříve jsem jich měl pět :D :lol:, ale ty dva už propadly…(nebyl jsem na nich přes 2 roky :lol: )

A asi se zúčastním ze všech třech :lol: :wink:

Edit:

Abych zabránil off topicu s dotazy proč tolik…

Jeden mám na seznamu kvůli spolužákům
Druhý mám běžný (centrum) (zde uvedený) :wink:
A třetí mám pro registrace na torenty,…a jiné...(centrum)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 10.1.2008 19:32:32
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

sice mě za to někteří z nás začnou nesnášet ještě víc :) , ale já se k tomu nepřidám. Šel bych proti svým názorům a to se mi nechce. Přesto vám přeju hodně štěstí, ať vám to vyjde!

Další

Zpět na Pokec o epizodách