No, tak jsem se konečně taky koukla a mám docela rozporuplné pocity. Spíš bych řekla, že se mi to dost líbilo, jen několik věcí k připomínce:
- Setkání s Elizabeth (toho dupli týmu, jak ji našli na stole na falešné Atlantis) bylo dosti vlažné, pokud po ní tak truchlili, pak bych čekala něco víc.
- Mě tam fakt chyběla Samantha, chápu, že nemohla být v dupli Atlantis, ale v té reálné ano a navíc bych ji tam čekala, řekla bych, že by bylo zajímavé vidět, jak se setká s Elizabeth a navíc to byla dost důležitá věc na to, aby u toho nebyla. Takhle to působí, že Atlantis velí Sheppard (ne, že by mi to vadilo:-), ale velitel je jednou Sam, tak kde je?). Bylo fajn mít Elizabeth zpět, ale upřímně, jsem asi jedna z mála, kdo mají raději Samanthu a její nepřítomnost mě mrzí.
- Pěkné rozhovory mezi postavami, Rodneyho poděkování Radkovi mě dojalo a ta zmínka o Carsonovi.... moc pěkné.
- Nelíbila se mi scéna s chrápajícím Rodneym v Jumperu, bylo to mírně ponižující.
- Tato epizoda na mě nepůsobila jako jedna z trojepizody, podle mě byla uzavřená jako všechny předchozí. To, že jsou tam replikátoři, věděli už předtím, teď prostě ví, že je jich tam ještě víc, než čekali.
- Líbí se mi John, že už se nechová tolik flyboysky a že jeho chování ztemnělo stejně jako jeho uniforma:-). A ten rozhovor v lese s Elizabeth.... ten byl super.
- Ukázalo se, že domněnky, že město ze Samanthiny vize bylo replikátorské, navíc bylo zajímavé to, že vlatně viděla něco, co potom nikdy vidět nemohla. O to víc by bylo zajímavé vidět, jak jí duplikáty týmu říkají, co se tam dělo a ona si uvědomí, že to je ta její vize. Snad to tam ještě dají, jinak to nemá žádnou zpětnou vazbu, což by bylo fakt dost divné.
- Taky bych řekla, že duplikáty mrtvé nejsou, přece nemůžou zemřít jen tak, ne? Myslím technicky.
- A nakonec, Teylino těhotenství: No comment!!!

[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]