Sgt. Hoot píše:
Mám dotaz na pravidelné návštěvníky GW fóra: taky tam nesnáší Teylu jako my tady?
Na GW fóru je to trochu složitější. Poslední dobou se tam už "fanoušci" víc projevují, ale nutno říct, že většinou čeští

Ono přímo napsat "Rachel je hrozná herečka" prostě nejde. Jednak se tam do tebe pustí její zastánci a jednak se tam přímo nařknout herec nemůže. Ono je to taky z důvodu, že tam ti herci občas chodí číst reakce. Někteří se velmi opatrně pouští do autorů, ale taky oklikou. A jakmile se do někoho opravdu přímo obuješ, tak se do tebe hned pustí jenks, SGFerrit a jejich pejsek "I disagree" mitchell82. Je fakt, že jsem tam minule i dneska už napsala vzteklou reakci, ale nějak rychle to vždycky zapadne
Ale chápu, že takhle to tam napsat, to může herce mrzet a je fakt, že někdo si myslí, že mizerný herec je i David H nebo Joe Flanigan (ač se to tam v tom zástupu shepofilek zdá nemožné

). A rada pro odvážné, kteří chtějí vstoupit - nikdy nenapsat nic špatného o Amandě. O Carterové, jo, ale ne o Amandě, to je skoro svatokrádež. Nemám důvod o ní psát cokoliv špatného, ale je to jen takové varování
Geser: Jak leží Carson v té nemocniční posteli, tak říká něco jako, že se cítí jako po "dog´s breakfast" nebo něco takového. Přesnější citaci si nevybavím, to bych si to musela pustit znovu a na to nemám nervy
Blanca: Ale tak jo, bylo to takové milé, že Rodney chtěl jakoby zvednout náladu. Ale trochu mi to tam nesedlo, jak se tam celou dobu choval skoro pohřebně. Jinak nikdo mi v téhle epizodě nevymluví, že nejlepší tady byli David s Paulem.

Ti tam nebýt, tak asi už počítač letěl dneska natřikrát z okna.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.