Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x08 - The Seer [Věštec]

4x08 - The Seer [Věštec]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 18.11.2007 10:13:01
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
To, že si Sam rozumí s Johnem...byla bych raději, kdyby si víc rozuměla s Rodneym. Přece jen, zná ho lépe. I když John je takovej pohodář a vlastně to porozumění ani moc nepřekvapí. Asi by to buď bylo takhle nebo úplně opačně :). Ale pár konfliktů mít mohli... Nicméně John je v jistém ohledu podobný Jackovi, tak proč ne. Ale...žádný románek!!!, Fazulino ;-) :).

No dobře dobře, já jsem jen říkala, že by mi to nevadilo, ne že to tam mají dát. Navíc, já uvítám románek kohokoliv s kýmkoliv, aby to v Atlantis působilo víc lidsky, jak to vypadá, Rodney vezme Katie za ruku až tak zase někdy v páté sérii:-) a otce Teylina dítěte raději ani neukážou.... no tak co:-).

Jinak s tím Johnem a Samanthou, no Sam je Sam a Elizabeth byla Elizabeth. Že začala říkat Johnovi Johne až později, to bylo její rozhodnutí. Sam zase začala hned. A John se asi za ty roky s E. taky naučil víc poslouchat rozkazy, ale nějaký konfliktík by nebyl určitě na škodu. Třeba nás překvapí:-).

Nakonec k tomu městu, mě taky napadlo, že to vůbec nemuselo být Atlantis, ale Repliměsto, ti lidé tam byli vidět tak neurčitě, nemuseli to být Atlanťané... Něbo to mohli být Atlanťané u Asuranů, Asurané na Atlantis, úplně kědo jiný úplně někde jinde. Střílející loď nemuseli řídit nepřátelé, ale klidně Atlanťané... No možností je spousta. Jsem zvědavá, jaká je ta správná.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 18.11.2007 10:47:48
Spendix Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Právě sem se dodíval na ten díl a musím říct že to byl jeden z nejlepších dílu SGA. Nejlepší scéna byla jak si ten wraith udělal z carterová srandu :shock: z toho sem fakt nemohl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 18.11.2007 10:49:47
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

upi píše:
mě tento díl opravdu trošku sklamal.....

příběhěm ne, ten byl super,
ale ty efekty..... to bylo neco otřesneho,
nejhorší jak se lode zničily navzájem, a hned za ním se drží jak replici drtili atlantis....
to bylo vážně až trapně naanimovane,
nepřiškrtily atlantis trošku víc rozpočet???? tohle bylo vážně otřesné, jako by jsme se s vývojem animací vrátili 10 let spátky.....

ale jinak díl super... :-)

Ty animace zas tak hrozný nebyly. Náhodou dost pěkný Pyro Clustery pri pádu tý věže. Ale jinak souhlasím s tebou, protože v tý úvodní scénce jak vylejzaj na tý planetě z tý brány, byla brána otresne dosazená. Ale otresne. Totalne bez stinu, suchy textury. Des a bida.

Co se týče dílu. Jediný, co to trochu kazilo je ten humbuk kolem Teylina decka. Pride mi to, jako by do atlantis stehovali maly kousek brazilské telenovely. Kazdy uvazlivy doktor by dal tehotnou clenku expedice nekam kde je klid. Treba na Zem. Ale budis. Kdyz si mysli, ze jim to zvedne sledovanost... :lol:

Ale jinak drsnej díl. Presne takhle si pamatuju Atlantis. :wink:
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Příspěvek 18.11.2007 12:26:08
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
No dobře dobře, já jsem jen říkala, že by mi to nevadilo, ne že to tam mají dát. Navíc, já uvítám románek kohokoliv s kýmkoliv, aby to v Atlantis působilo víc lidsky, jak to vypadá, Rodney vezme Katie za ruku až tak zase někdy v páté sérii:-) a otce Teylina dítěte raději ani neukážou.... no tak co:-).

Tak nevím, ale v SGA postava otěhotněla a jedna má aspoň nějaký vztah, i když o něm zatím jenom mluví. V SG1 byla Sam akorát s Petem, kterého tam dali po 8 letech a nakonec ho dali pryč, protože Sam patří Jackovi, s nímž ji ale nikdy nedali dohromady :scratch:
Daniel měl kdysi ženu, ta umřela, pak měl vždycky jedno-epizodní románky se slovy "já se vrátím" a nikdy se už neukázal :) Totéž platí pro Jacka a jeho "možné-dítě-běhající-po-cizí-planetě" :) Většinou, když už v SG1 něco načali, tak to nikdy nedořešlili, nebo to preventivně šoupli do časovky, aby to na konci mohli vrátit a nemuseli řešit :wink:
Nechci, aby stejné chyby dělali v SGA, to ať už to tam radši nepletou, protože to prostě neumí.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.11.2007 13:39:55
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

a co Teal'c a Ishta? ta tam aspon 2 díly byla :lol:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 18.11.2007 14:54:19
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Celkem fpoho díl...konečně se to nějak hnulo z místa...

Je to :offtopic: ale pro ty, co odsuzují Auroru, tak ona jedna zničla Atlantis :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 18.11.2007 15:15:46
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tady nikdo nepochybuje o tom ze aurora znici Atlnatis , kdyz ma vypli stit a nestrily to by dokazal i Deadalus :lol:

Příspěvek 18.11.2007 15:19:20
anda Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

perfektní díl,aspon se to trochu hnulo z místa :? jinak k tomu že to mohlo být replikatorský atlantis....no nevím,kde by zas sehnaly další orion a pravděbodobně plně funkční 8) a že by konečně antická válečná lod vyhrála nějakou bitvu a nebyla zničena.. :D .jinak k tomu kodu:proč radši nezmění kod u replikátorů tak aby neutočily na lidi,nebylo by to lepší..?! :oops:

Příspěvek 18.11.2007 15:34:25
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Fazulina píše:

Tak nevím, ale v SGA postava otěhotněla a jedna má aspoň nějaký vztah, i když o něm zatím jenom mluví. V SG1 byla Sam akorát s Petem, kterého tam dali po 8 letech a nakonec ho dali pryč, protože Sam patří Jackovi, s nímž ji ale nikdy nedali dohromady :scratch:
Daniel měl kdysi ženu, ta umřela, pak měl vždycky jedno-epizodní románky se slovy "já se vrátím" a nikdy se už neukázal :) Totéž platí pro Jacka a jeho "možné-dítě-běhající-po-cizí-planetě" :) Většinou, když už v SG1 něco načali, tak to nikdy nedořešlili, nebo to preventivně šoupli do časovky, aby to na konci mohli vrátit a nemuseli řešit :wink:
Nechci, aby stejné chyby dělali v SGA, to ať už to tam radši nepletou, protože to prostě neumí.

To je fakt, raději vůbec, než špatně:-).
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 18.11.2007 15:51:26
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

anda píše:
perfektní díl,aspon se to trochu hnulo z místa :? jinak k tomu že to mohlo být replikatorský atlantis....no nevím,kde by zas sehnaly další orion a pravděbodobně plně funkční 8) a že by konečně antická válečná lod vyhrála nějakou bitvu a nebyla zničena.. :D .jinak k tomu kodu:proč radši nezmění kod u replikátorů tak aby neutočily na lidi,nebylo by to lepší..?! :oops:

to by bylo moc slozity , kdyz maj wraithi v sobe i cast lidsky DNA

Příspěvek 18.11.2007 16:10:25
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak k Samině vizi o zničení města. To, co už tu bylo řečeno, že by to nemusela být Atlantis mě při druhém zkouknutí napadlo taky. A v souvislosti s tím, co napsala Tar-ara, že ty postavy vypadají jako Tauriové a město je na vodě, tak mě napadla taková už hodně odvážná myšlenka.
Co kdyby Tauriům nestačilo jen ukradení ZPM Replikátorům, ale příště by ukradli celou loď (tedy myslím loď třídy Atlantis)? :D :lol: Nebo by jí případně mohli někde "najít" opuštěnou, nebo by jí mohli dereplikárotovat podobně, jak to udělali na Atlantis, a někam si s ní odletět a využívat jí jako stanoviště Alfa :lol: :D
Já vím, je to takové málo pravděpodobné, ale je to možnost. Mno pakliže jim někdo (patrně asi Replikátoři) rozstříli Atlantis, tak to bude docela pech. Hlavně s případnýma opravama :twisted:

Příspěvek 18.11.2007 16:20:14
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

JN taky mozny , ale pochybuju ze se to mesto nebude brani ani stitem ani rail gunem ani jednim dronem

Příspěvek 18.11.2007 16:41:50
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak díl celkem good ale očekával sem tak nějak víc akce podle těch vizí... A jinak třeba to Rodnyho napadne...

A dá jim do toho kódu něco ve stylu:
1) Každý týden chceme 1 ZPM
2) Neútočte na lidi
3) Postavte nám pár lodí třídy Aurora
4) Nakopejte wraithům zadky :D
5) "Opravte" a vraťte nám Dr. Weirovou

atd... :lol:
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 18.11.2007 16:50:48
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

To už by bylo stejný jako kdyby našli výrobnu ZPM, plány na Auroru atd.... jo, proč vlastně nezadali do databáze?:
Toto je spoiler!!!:
Plány Aurory

Bylo to zajímavé, že po nich nestřílel, přitom John byl připravenej...
Ale Daedalus by to nezničil...čím? Ta naša raketa by takovýmu velkýmu městu udělala tak max. rozbitý okno...i Dron dělal celkem malý škody a to dokáže zničit i Hatak...
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 18.11.2007 17:33:23
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

no já si myslím že by atomovka srovnala Atlantis se zemí teda vlastně hladinou moře
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách