Merlin Miridyn píše:
for Storm: A to jak rodney řekl tu větu Sheepard is live???
já nevím ale řekl něco podle mě velmi ještě komplikovanějšího!
a ještě by mě zajímalo jak se sheepard dostal do té budoucnosti, nenarazil snad na nějaký antický stroj času??
já nevím ale řekl něco podle mě velmi ještě komplikovanějšího!
a ještě by mě zajímalo jak se sheepard dostal do té budoucnosti, nenarazil snad na nějaký antický stroj času??
"Nacucne" ho tam hologram Mckeye,a ten co rikal Sheepard is live nebo jak to bylo muze byt taky flashback
soucasnost:Z fotek vyse, na kterych je videt Sam na palube Phoenixe bych tipoval ze Mckey nacucne Shepa,nas McKey zjisti( neptejte se me jak) do jakeho roku se Shep dostal a Phoenix bude uplne nahodou nase nova lod vybavena Asgardskym jadrem,tudiz i spoustou fint,pokud to jadro samo o sobe neumi cestovat casem,tak McKey se Sam upravi ten kram kterym zastavili cas a skoci si pro Shepa...
mezitim v budoucnosti: Shep zjisti ze je pravdepodobne posledni zijici clovek,McKey mu vysvetli, ze boj Michalea,replicatoru,Wraithu a pokudmozno tech novych emzaku znicil cely Pegasus. Obrovsky energeticky vyboj zpusobeny Shepovym pruchodem do budoucnosti prilaka jednoho z nasim Ex-Arch-Enemy.
Splynuti linii: Presne v okamziku kdy se na obezne draze nad Atlantis obevuji lode
EAE skace z minulosti Phoenix a je prepaden ze zalohy,dostava obrovskou sadu,Mckeyuv hologram zaznamena boj,Shep vypali salvu dronu a da posadce Phoenixe dost casu aby se prenesli na Atlantis, Phoenix je znicen a jeho exploze sebou vezme i posledni lod EAE. McKey hologram pote s nasim Mckeyem vymysli uzasny zpusob jak otevrit bran zpet do nasi casove linie,pri pruchodu je Atlantis budoucnosti znicena... Koncime zabery na zdrcene obliceje nasich hlavnich postav v nasi linii v Gateroom... aaaaaa.....
To be continued pac slibili ctyr dil.
Omlouvam se az tu delku,ale slo to samo

podle mě ta bitva co bude v tomto díle bude podobná jako ta která byla v sg1 v epizodě myslím Camelot, kde přišli o koroleva a společně s jaffy bojovali proti orijům! ale myslím že toto téma je už 
Je tu tisíc témat, kde si můžete povídat o lodích. Myslím, že tahle epizoda bude o víc věcech, než o tom, že se někde objeví nějaká loď (i když nová loď by byla super).