pako_02 píše:
sorry ale ako velky fandy mi teda nepripadas. Bud si fanusik al. nie si. Nemozu byt vsetky casti dokonale. Mi to pride akoby si len nadavl a kritizoval. Ja som spokojny, ak sa ti nepaci natoc si vlastny serial o sga.
Aha takze kdyz nejsem spokojen s cenama od EON mam si postavit vlastni elektrarnu a konkurovat CEZu? Tomu rikam argument.
Fanousek je sice od slova "fanatik" nicmene v tomto pripade to zdaleka nemusi znamenat jen slepou viru. Naopak jako fanousek nikoliv fanatik poukazuji na to, ze muj oblibeny serial se behem par dilu zvrhl v neco co uz nejde nadale nazyvat mym oblibenym serialem a zajima me proc se tomu tak deje. Je docela mozne, ze na tomhle foru jsou lidi co usinaj s fotkou sveho oblibeneho herce ze sveho oblibeneho serialu a tak je mi jasne, ze se ma nevybirava kritika nesetka tak se zcela uplnym pochopenim

...taky nemam rad, kdyz nekdo nadava na muj oblibenej serial, tedy jen do te doby, nez poukaze na jasne nedostatky, ktere tam jsou at uz jako fanda chci nebo ne.
Potencial u tohoto serialu je obrovsky, ale s timhle vyvojem brzo promrhany. Sem tady sam, kdo to vidi nebo se to tu ostatni "boji" rict, aby nebyli ukamenovani?