Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x18 - Identity

5x18 - Identity

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 15.12.2008 11:50:20
Kaia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Díl docela ušel, ale 5. řada měla i lepší díly.

Příspěvek 15.12.2008 12:46:50
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Neeva byla rozhodně hezká 8) nevím co je podle vás ideál krásy,když říkate,že je ošklivá. :cry:

Příspěvek 15.12.2008 14:51:51
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Doufám, že tu zlou megeru ten týpek zastřelil, pokud jo, jakože to vyznívá logicky, připočítal bych to jako další bod k dobru téhle epizody, protože to není tak stargejtovské, jakože "byla ke zločinu dohnána okolnostmi, ale teď už bude hodná pořídí kozu, kravku, slepky a bude z ní skromná žena"...

No tak.. zasloužila si to :twisted: :)

Příspěvek 15.12.2008 16:20:40
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

málem nám zapíchla zelenku,ale byla to hezká vražedkyně :lol:

Příspěvek 15.12.2008 18:27:13
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no tak díl to byl takový průměrný, nenadchl ani neurazil. Když jsem viděl Zelenku tak jsem byl rád že se zas objevil, ale co mu provedli bylo drsné. Aspoň tak jeho hláška na konci byla výborná. 6,5/10 (1,5b je za hlášku Zelenky)

Příspěvek 16.12.2008 12:53:30
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No tak sem ten dil konecne shledl, a byl jsem nekterymi momenty prijemne prekvapen. Cely dil byl celkem napinavej, ikdyz uz od zacatku bylo jasny ze se jim Kellerova zase vrati. Za minus bych rozhodne povazoval opetovne pozmenovani fungovani nejake technologie (v tomto pripade kom. terminalu). Jinak sem byl celkem spokojen. Zaver byl teda rozhodne necekanej, fakt sem si nemyslel ze Neevu zastreli. Co se tyce zacatku, tak sem byl prvnich pet minut dost nastvanej, kdyz Neeva bodla Zelenku, a rikal jsem si ze snad prestanu SGA sledovat. (zabili by dalsi dobrou postavu, a jiny daleko horsi tam nechaj(to neni nic proti Teyle)) Nastesi se to vyvinulo jinak.

Davam 8/10.
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 16.12.2008 21:39:26
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No myslím, že přestat to sledovat dva díly před koncem už moc velký rozdíl není. :lol:

Jinak souhlasím s tím, že díl to byl průměrný.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 17.12.2008 09:30:53
Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

No, Neeva se mi vubec nelibila, i Teyla (kterou strasne nesnasim uz od 1. serie) byla hezci, nejhezci je rozhodne Kellerova - nejvetsi kocka z celyho serialu, meni teda hezci nez Vala, ale ta uz je z jinyho serialu...
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Příspěvek 17.12.2008 11:43:48
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Prostě se to dalo. Nic exkluzivního, ale 5. sérii musíte nutně srovnat se 4.!

POZN.: Pozoruji zde náznaky flame war na téma krása :) :hmmm:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 17.12.2008 12:42:16
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to dopadne, když tam jednou jako epizodní postavu strčí ženskou... :D
Tak moje troška do mlýna: Neeva se mi pravda zrovna nelíbí, ale že by byla ošklivá, to ne. Prostě to je jen jiný styl vzhledu - a tento styl není nic pro mě.
:) Kellerová u mě jasně vede... Ale to už od doby, kdy jsem Jewel viděl ve Firefly, jak si to rozdávala s prvním Malovým mechanikem. :lol: No, teda popravdě se mi tam líbila hned od začátku, ale tady teprv... No, však rozumíte. :D
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 19.12.2008 00:01:50
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tohle napsal Carl Binder? Tak tos mě, chlape, tentokrát zklamal. Zrovna ty...:dontknow:.

Jako plus bych označila fakt, že něco propojili s SG-1. To zařízení bylo pojítkem obou seriálů, což se mi líbí. Co je horší, že se vykašlali na to, jak to zařízení fungovalo. Že by mohlo být jiné? Mno, tak pominuli to, že by to bylo akorát tak z důvodu, aby se měli tvůrci na co vymluvit "ale nemusí být vše stejné, tohle funguje jinak a basta", tak už nepominu to, že z postav dělali blbce, co si o zařízaení pamatují jen to, co scénáristi zrovna potřebují. "Jo, určitě Keller někde pobíhá, i když z našich zkušeností vyplývá jiný závěr, ale nad tím se nebudeme pozastavovat ani trápit."

K vzhledu superkočky se nebudu moc vyjadřovat. Asi bych na to hleděla jinak, kdyby tam byl chlap, i když tohle mi přijde stejně jako extrém. Na ten způsob života taková tvářička...ale to je fuk.
Dobrá hláška "All right, Chewie" - SW má zjevně John rád :).
Ten konec se zastřelením byl dobrý. Jako, že se tak skutečně stalo (tedy já si to rozhodně myslím).

Poukázala bych na to, že se plno z nás bálo o Radka. Přeci jen něco nejistého. Taky jsem se jednu chvíli docela bála. A to jsem ještě četla před skouknutím řádku dvě o něčem s Radkem, tak tím spíš (i když kdyby se tak stalo, nejspíš by už někdo otevřeně plánoval cestu do Kanady :)).

Když se Rodney dověděl o Radkovi, byla vidět jistá starost, což mě potěšilo. Totálně to ale pokazil ten konec. Ne, už ne, prostě ne. Doteď jsem to snášela s tím, že "je špatně napsaný/cítím to horší, než to cítí jiní/nějakou jinou omluvu". Ale tímto pohár přetekl. Jistě, nadávala jsem na to dost v minulosti, teď už to ale dostalo přímý dopad na oblíbenost postavy. Jako prostě o level víc, než když jsem nadávala předtím. Už žádné "teď se Rodney choval zase jako blbec, ale snad to bude lepší, je to přeci jen Rodney". Prostě celkově si Rodney u mně pohoršil. Což je dost smutné, třetí díl před koncem. Ale ty jeho debilní kecy už mě fakticky šíleně se*ou! A pardon, tohle nejde říct nevulgárně. Být Radkem, tak se na jeho "přátelství" vykašlu.

Radek a cz hláška na konci....paráda :D. Krásně se tam hodila, nebyly to vulgarismy jen tak pro nic za nic, bylo to něco, co bych řekla taky (mno, já bych byla sprotší).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 19.12.2008 11:53:43
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
Dobrá hláška "All right, Chewie" - SW má zjevně John rád :).

Tak John bude asi celkem sci-fi fanda. Už jednou zmiňoval i Back to the Future. Což se mi taky moc líbilo.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 19.12.2008 11:58:22
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jj, on toho Chewieho taky nezmiňoval poprvé a třeba též už prosil Artooa o pomoc :). Mám celkově ráda tyhle narážky :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 19.12.2008 14:58:03
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

John... scifi fanda? :roll:

Toto je spoiler!!!:
Nevím nevím, když si vzpomenu na trailer k 5x19, kde John říká tomu podivnému Rodneymu "Not really a fan." :) Ale tak to tam asi říkal pod tíhou situace :lol:
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 23.12.2008 16:29:54
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

chrastenka píše:
Tenhle díl se mě líbil až do 39 minuty. :x Celej díl jsem obdivoval tu nádhernou herečku,ale ten konec.Proč musela umřít :evil: konečně se objevila pořádná postava která nebyla mirek dušín a oni ji zabijou.Mám už uplnou averzi vůči Teyle,už se to dopracovalo tak daleko ,že se mě zdá že v tomhle díle byla moc a zredukoval bych ji uplně.Taková krásná ženská je mrtvá a ta teyla je tam stále,už se to dopracovalo tak daleko,že ted už je jakákoliv postava která se objeví lepší než teyla.Díl se mě líbil až do 39 minuty. :oops:

lol ty seš šašek :lol:
Obrázek
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách