Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x14 - Harmony [Harmony]

4x14 - Harmony [Harmony]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 28.1.2008 00:51:12
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Díl dobrej... Hlavně ten konec.... Ten obraz mě fakt rozbil :lol:

Ale na druhou stranu mi ta holka fakt celkem vadila... Nějak mi nesedla...

A chyběli mi tam celkem ostatní hlavně Zelenka :(
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 28.1.2008 01:26:54
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
Vlad: Přesně tak... tady aspon, když už někteří tvrdí, že vše stálo za nic, byl na konci ten obraz, což je hodně velký pozitivum... :evil:

Vy nadáváte prostě na každou epku... není člověk, aby se zavděčil všem... se na to radši nedívejte, když to tak kritizujete... :roll:

Ale aspon něco, dozvěděli jsme se, že byli i MinyDrony...

Kdežto v karanténě co? Bouřka zavinila toto... tohle už tam bylo... ten dvoudíl v první sezone... se to tam taky točilo kolem bouřky :wink:

WTF?? :shock:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 28.1.2008 07:30:02
Awast Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Slušnej díl... dost jsem se nasmál a dokonce se něco přiučil anglicky (I don´t not like you - to je mazec věta)

Obraz jsem si stopnul a prozkoumal celej - je vážně boží :lol:
Shal kek nem´ron brother...

Příspěvek 28.1.2008 09:05:28
Flu Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Awast píše:
Obraz jsem si stopnul a prozkoumal celej - je vážně boží :lol:

Naprosto souhlasím :D
Airsoft SG-12 member.

Příspěvek 28.1.2008 09:27:48
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jelikož jsem od téhle epky moc nečekal myslel jsem že nebudu zklamanej. Ale jsem. :cry: Zápletka mi připadal taková řekněme ubohá :roll: . Sice to nalezení testovacího zařízení mě mile překvapilo, ale to je tak vše. Pokud to nebude mít nějaké další využití v následujících dílech tak i tenhle objev díl nezachrání. Nerad díly hodnotím číselně ale tady musim. Dávám 1/10 :thumbdown: Myslel jsem že 4. serie bude nejlepší, ale tenhle díl mi celkový dojem pokazil. Doufám že to je jen náhoda a ostatní budou navazovat na kvalitu předchozích dílů.

Příspěvek 28.1.2008 13:53:52
martinmartin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

oddechová epizoda, dalo se to čekat, protože to bývá každý rok, děj sice úplně o ničem, ale o ten scénaristům ani nešlo.Navíc tam nebyli Ronon a Teyla, takže díky tomu hodnotím 8/10
Výzkum prokázal že je možné ženy vzrušovat nejrůznějšími mechanickými hračkami...jako nejvhodnější se zatím jeví rudé Ferrari Enzo

Příspěvek 28.1.2008 14:15:11
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak po dlouhy době zase přihodim nějaky hodnoceni

díl slušnej na to že to je vyplňovačka....co se dalo taky jinyho čekat..mile mě překvapilo že tam nebyla Teyla....nález antického testovacího zařízení jsem vážně nečekal a proto další plus...další bodík připisuju tomu obrazu na konci,kterej jak jsem četl se líbil asi uplně každýmu...takže dávám 4/10 (ten 4.bod je za ty hezky princezny)...na vyplňovačku slušný...
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 28.1.2008 14:23:38
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Plno věci se tam našlo a pak se to nevyužívalo, ale na to nikdo nenadával :roll:

I don´t not like you

Sakra, tak co se v té škole učíme :lol: v Aj přeci nemůžou být 2 zápory v jedné větě, ne? :lol:

Jako to, že tam nebyl zbytek týmu a celýho Atlantisu vůbec nevadil, stejně se všechny díly točej kolem Johna a Rodneyho :P
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 28.1.2008 15:14:47
AnubissAss Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podprůměrný děj, nezáživné dialogy...perlička na konci díl nevýtáhne z bahna...dávám 1,5 z 5.
Mitchell: "So what do we suppose to do, just start guessing?"
Vala: "Darlol, the dragon."
Mitchell: "How about Smokey?"
Tielc: "Perhaps...Puff!"

Příspěvek 28.1.2008 15:30:24
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No, celkem to jde. Mohlo být hůř. Ale také líp... :roll:
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 28.1.2008 19:13:30
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Božíčku, to ale bylo hloupoučké...., ale tak mile. No, ne že by to byla nějaká pecka, ale taková oddechová vtipná vsuvka. Ať už byl děj jakýkoliv, já jsem si užila 42 minut s Johnem (což bylo pro mě v této epizodě nejpozitivnější), který byl fajn, i Rodney, i když občas jsem si říkala, sakra, proč z něj nepřestanou dělat blbce.... Já vám nevím, prostě si myslím, že ani on by se takto nechoval.... Zase jako malé děcko. Vždyť je tam už 4 roky, něco to v něm přece nechat muselo.... Jinak pozitivní závěr, Rodney byl hrdina, aspoň se ztlumí protisheppardovská vlna:-). Jo, opět známá SG věc: v minulém díle Rodney žádal Katie o ruku a i když to nevyšlo, přece se nerozešli, a teď už tady chtěl balit princeznu....

Ale jo, pobavila jsem se....
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 28.1.2008 19:36:48
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Z Rodneyho nikdo blbce nedělá, on blbec je a vždycky takovej byl. Tak ho i v Sg přednesli, arognatní blbec. Lidi se moc nemění....
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 28.1.2008 19:47:25
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Balial: Tak na to mám jiný názor. Ano, z Rodneyho udělali blbce hodněkrát, bohužel, ale taky ukázali, že on takový být nemusí. Když toho za 4 roky prožiješ tolik a děláš a vidíš věci, o kterých se ti před několika lety ani nezdálo, tak si myslím, že tě to přeci jen, alespoň trochu, změní. :?

Příspěvek 28.1.2008 19:49:24
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Přesně tak, Daniel taky byl na začátku roztržitý kýchající doktůrek a za pár sezón pobíhá mezi Goauldy s pé devadesátkou a zatem a neohroženě se vrhá do přestřelek:-). Holt zkušenosti se na člověku podepíšou, takže tak....:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 28.1.2008 19:49:59
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Upřímně, myslím že si to jeho fanoušci jenom namlouvají. I Hewlett řkl, že je mentálně nestabilní. A jak moc se kolem tebe lidé zásadně mnění?
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách