Tahle epizoda se mi dost líbila. Podle mě byla nejlepší z těch čtyř posledních. Vůbec mi nevadilo, že to byla "vyplňovačka". (Když se mi díl líbí, tak je mi jedno, jestli se pohne hlavní příběh nebo ne. Pokud se mi nelíbí, tak ho nezachrání ani to, když se v něm posune hlavní příběh.) Hlavně Rodney tam byl super.

Navíc miluju Rodney whump, který se v tomto dílu opravdu podařil. Interakce mezi postavami byla pěkná, různé snahy o únik zajímavé, i když se nakonec nepovedly. Byly tam věci, které moc nedávaly smysl (např. to, že se žádnému z nich nic nestalo při tom prvním pádu do místnosti), ale epizodu mi nezkazily. Konec mi uspěchaný nepřišel. Prostě už bylo jasné, že jsou venku, takže bylo podle mého názoru zbytečné to nějak víc rozvádět. Spíš mě mrzí, že se ten závěrečný rozhovor neodehrával mezi Rodneym a Sam. Konverzace mezi Rodneym a Jennifer byla milá, ale já bych moc chtěla vidět, jak mu Sam děkuje a/nebo ho nějak ocení.
Vadilo mi, že Rodney řekl, že nemá rád Radka, protože to prostě není pravda. Takže to byl takový WTF moment. Beru to tak, že to bylo totálně "out of character", a nevím, proč to tam napsali. Jediné vysvětlení je, že to řekl jen proto, aby to Sam nemusela říct první a nebála se to potom říct taky. (Koukám, že si to myslí i
sanco.

) Chtěl to z ní tímhle způsobem dostat, protože kdyby to řekla, tak by to znamenalo, že má jeho radši a jak řekl: "Všechno je soutěž." I ten tón tomu nasvědčoval. (Ale i v tomto případě by to samozřejmě od něj nebylo hezké.) U Sam ani Jennifer mi to ale tak divné nepřišlo. Sam se IMO opravdu v Quarantine chovala tak, že to vypadalo, že Radka moc nemusí, a Jennifer s ním, co si pamatuju, neměla žádnou pořádnou scénu, takže vůbec nevím, co si o něm myslí.
Zvláštní bylo (a už to tu zmínila
Syrestesia), jak byla Jennifer v celé epizodě vykreslovaná jako někdo, kdo je zvyklý chodit do barů, zvát lidi na drink a randit, když v Quarantine říkala úplný opak, tedy něco v tom smyslu, že pořád jen studovala, a proto jí uteklo hodně věcí (včetně randění). Tohle pro mě bylo u tohoto dílu dalším WTF, protože si to totálně odporuje.
Fazulina napsala:
Když už jsme u toho, spíš se mi teda mírně nelíbilo, jak Rodney toužil po těch sestrách z Harmony, když teď v Triu dal najevo, že nepovažovat to s Katie za rozchod, ale za trochu zpomalení ve vývoji vztahu...
Pokud se nemýlím, tak původní pořadí epizod bylo jiné a Harmony se měla vysílat až po Triu (myslím, že jsem někde četla, že před The Kindred, Part 1), čímž by se to IMO vysvětlilo.