Tak já jsem nečekala vůbec nic a byla jsem hodně příjemně překvapená. To jiskření Sheppard-Wraith fungovalo velmi dobře a je vidět, že Wraitha hraje herec, který opravdu umí hrát.
Tentokrát konečně nic nepokazili a jakkoliv bylo rozhodnutí Ladona nevydat bolestné, bylo správné. Elizabeth se mi tu zase jednou líbila (i když minule taky). Její rozhodnutí bylo pevné a vůbec ne hloupé.
Rodney jak střílel na myš bylo docela vtipné, ale nepřehnali to a spíš to plynulo z toho, že situace byla napjatá a tak prostě vystřelil, když se za ním něco pohnulo a ostatní to ani nekomentovali ani se neušklíbali a to se mi líbilo.Ale taky mě to trochu děsí,protože je vidět, že i Rodney by dokázal střílet kdyby musel. I když je to taky vývoj kupředu. Jeho starost o Shepparda byla vidět a to se mi líbilo.
Ronon-no jeho typické já, jeho loajalita k Sheppardovi je obrovská a bylo to vidět. Mohl by ale trochu ubrat, protože je schopný zruinovat alianci nevhodným chováním. Chápu, že je trochu impulsivní a patří to k němu, ale přece jen by si měl dát pozor. I když poslouchá rozkazy, to je mu ke cti.
Teyla-Rachel je mi líto, a to hodně. Ano, měla nějaký text a i ona projevila obavu pro Shepparda,ale nebylo to tak intezivní jako u ostatních a v podstatě zase neměla co dělat než dodat samozřejmost a pak vyběhnout se zbraní. I když se Rachel snaží, nějak jí neumí napsat tak, abych jí to věřila.
Ale co nechápu, proč s nimi chodí na tyhle akce Beckett? I když je jasné, že Sheppard mohl potřebovat okamžitou pomoc, s Jumperem by to trvalo jen 2 minut déle. Nelíbí se mi, co s ním provádí, jakoby nevěděli, co s ním. Líbil se mi takový ten trochu vyděšený doktor z první série. A chci ho zpět, ne tohohle chladnokrevného člověka se zbraní.
Ale epizoda jinak moc dobrá, hezky temná a já ráda temné věci
Příští epizoda za dva týdny, ale já si na ní počkám, protože se mi to čekání vyplatí.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.