No, tak jsem zase po malé pauzičce z5, stihl jsem si za jedno odpoledne dokoukat díly od pondělí do středy a musím říct, že se mi to hodně líbilo.
Camelot až na ty hlášky byl perfektní a hudba tam byla o hodně zřetelnější než při 7x22, což je velké +. Vždycky když se otevře ta superbrána a Sam řekne "O můj bože" tak mi automaticky naskočí husí kůže. Byl to fakt dobrý díl.
Flash and Blood - tak tenhle díl jsem si užil asi 10x víc jak v originále, čekal jsem něco horšího, jakože všechny podoby Adrie budou mít stejný hlas, nebo něco horšího...
U dnešního dílu jsem tyto reakce úplně čekal. K Přízrakům se už vyjadřovat nebudu, protože už nemá smysl tady mlet dokola vysvětlení proč by se to mělo překládat

už mě to jakože nebaví.
Hlasy Shepa a Rodneyho byly na můj vkus až moc podobné, na začátku jsem chvílemi nevěděl ani který vlastně mluví

, jinak myslím, že bych si na ně zvykl, ale Johnovi bych dal jiný hlas. Trochu mě nepotěšilo nepřekladání Jumperu, když už překládají Přízraky a Atlantidu, tak mohli i toto. Hlas Morgany se mi líbil, víc by se na ni podle mě hodila Valerie Zawadská, co dabuje Peggy v Ženatý se závazky, má podobný hlas jako Sarah i tak dobře zastřený...